reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam jestem nowa na forum w lutym 2016r wyszly mi dwie kreski od samego poczatku czulam ze nic z tego nie bedzie poniewaz beta slabo rosla i okazalo sie ze pusty pecherzyk.8 kwietnia 2016r mialam zabieg łyzeczkowania.Pół roku odczekaliśmy od października staramy sie oczywiscie z duphastonem.Teraz okres mi sie spóźnia 5 dno robiła testy i druga kreske słabiutko widać.Dodam ze mnie piersi pobolewaja przed okresem nigdy mnie nie bolaly.Mam już synka ur 15.07.2013 i chcielismy rodzenstwo dla niego.Boje sie powtórki zeszłego roku.
Witaj zostań z nami i nie martw się daj na luz i wszystko będzie dobrze

reklama
Witam jestem nowa na forum w lutym 2016r wyszly mi dwie kreski od samego poczatku czulam ze nic z tego nie bedzie poniewaz beta slabo rosla i okazalo sie ze pusty pecherzyk.8 kwietnia 2016r mialam zabieg łyzeczkowania.Pół roku odczekaliśmy od października staramy sie oczywiscie z duphastonem.Teraz okres mi sie spóźnia 5 dno robiła testy i druga kreske słabiutko widać.Dodam ze mnie piersi pobolewaja przed okresem nigdy mnie nie bolaly.Mam już synka ur 15.07.2013 i chcielismy rodzenstwo dla niego.Boje sie powtórki zeszłego roku.
Witaj. Nie denerwuj się na zapas pamiętaj że to szkodzi fasolce. Skonsultuj to z lekarzem [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Serduszko pięknie bije, Dziekuje Wam za pozytywne myśli!
Maluszek macha rączkami i nóżkami jak szalony, dotykał buźki [emoji7][emoji7][emoji7]
Na zdjeciu na dole widac wykres serduszka[emoji173]️
9f26c65490294e43523ec879e3cf3bf2.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super!!! Bardzo się cieszę!!!

Witamy [emoji2] każda ciąża jest inna więc spokojnie,będzie dobrze

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj.nie zdarzylam się jeszcze przywitać.powodzenia życzę.
Ja dziś już mocniej krwawie ale już się oswoilam z tym że dostałam okres.wczoraj miałam doła ale dziś już jest lepiej.To walczymy dalej!!!miłego weekendu
Głowa do góry! Nowy cykl, to nowa szansa na ciążę (ja tak starałam się zawsze myśleć), kilka dni@ a potem do dzieła! Życzę powodzenia!

Dziewczyny, byłam u endokrynologa i dostałam letrox 50 po pół tabletki, za 4tyg mam zrobić badania i przyjść do niej. Ale powiedziała, że narazie najlepiej przerwać starania. Pierwszy wynik tsh z grudnia 4,92 teraz 3,06. Reszta w normie. W usg wyszedł powiększony węzeł chłonnych z jednej strony. Co o tym myślicie???
Mi też endo kazała wstrzymać starania do kwietnia, coś tam działamy, ale nie mówię mojemu m, że teraz mamy działać co dwa dni bo są dni płodne, w tym miesiącu nawet nie wiedział, kiedy owu mam.
Dość wysokie masz tsh, ja ostatnio badałam w grudniu i miałam też ponad 3.
Nie wiem, co może oznaczać ten powiększony węzeł chłonny.. a endo nic nie powiedziała?

@Spark myślę o Tobie cały dzień, jak to cudownie, że Ci się udało, aż opowiedziała o Tobie koleżance. Na dodatek dołączyłaś do Bulbaska <3 super!

@StorAnia może porozmawiaj z m, może on doda Ci siły do walki, jak sama sobie nie możesz poradzić z porażką. Trzymam kciuki!

Ostatnio, jak napisałam m, że dostałam ten głupi okres, to odpisał "Okres to nie koniec świata" Ot pocieszenie!

Witam nową staraczkę, trzymam kciuki, żeby było wszystko ok!

Aha, zapomniałam napisać o wynikach badania nasienia.
Otóż dla zaintersowanych skutkiem działania gorączki :)
W kwietniu ilosc była ok 90mln, wczoraj - 4 tyg po gorączce - 9mln.

Morfologia z 8 na 5% spadła
Ruchliwość z 6 na 25% wzrosła (super!!)
Żywotność z 25 na 26% wzrosła

Jest masakra, no ale gin kazał robić od razu badanie, nie czekając aż po gorączce sie odbudują to zrobiliśmy. Szkoda ze nie wiemy jaki jest prawdziwy obraz...

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Wow, nie wiedziałam że gorączka jest AŻ TAK szkodliwa na plemniory. A jak wysoką temperaturę miał Twój facet?

Który wg Was to pozytyw? W jednym 2 kreski o podobnej mocy w 2 testowa zdecydowanie ciemniejsza za to kontrolna jakaś lewa...
Pierwszy to 11 dc (albo 12 zależy czy liczyć wieczorne delikatne krwawienie ok.23 czy już od północy...)a drugi z 12/13 dc po południu w dniu przewidywanej owu. Tego dnia mega dużo śluzu rozciągliwego i jajnik dalej kuł a już następnego dnia bez bólu i śluz już raczej biały z pojedynczymi nitkami śluzu typu kurze białko...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
1486241107-aaaaaa.jpeg

reklama
Który wg Was to pozytyw? W jednym 2 kreski o podobnej mocy w 2 testowa zdecydowanie ciemniejsza za to kontrolna jakaś lewa...
Pierwszy to 11 dc (albo 12 zależy czy liczyć wieczorne delikatne krwawienie ok.23 czy już od północy...)a drugi z 12/13 dc po południu w dniu przewidywanej owu. Tego dnia mega dużo śluzu rozciągliwego i jajnik dalej kuł a już następnego dnia bez bólu i śluz już raczej biały z pojedynczymi nitkami śluzu typu kurze białko...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
1486241107-aaaaaa.jpeg
Ten po lewej jest wyrazniejszy

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry