reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@oczekiwanie w kwietniu 5 lat człowieczych mu stuknie [emoji846] Jest mega przytulaskiem i pogromcą kotów [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tutaj nasza myszka na wakacjach u babci hehe
DSC_0299.JPG

Załączniki

• DSC_0299.JPG
    DSC_0299.JPG
    320,2 KB · Wyświetleń: 407
reklama
Basiu i reszta Staraczek, ja też się nigdzie nie wybieram. Powiem Wam, ze nawet dziwnie się czuję na tych październikowych mamach. napisałam może 4 posty. Wolę być tutaj. Trzymam mocno kciuki za Was :* ja mam w sobie ogromną radość i spokój, ale czasami mam taką myśl: Żeby tylko wszystko było dobrze. Do wizyty jeszcze 10 dni a dluży się czas okropnie :) zaczynam już 6 tydzień. :)
Wszystko będzie dobrze. Nie ma po co gdybac :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystko będzie dobrze. Nie ma po co gdybac :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak staram się myśleć, ale jak już człowiek jest po stracie to tak czasem go najdzie. Dzisiaj napisała do mnie koleżanka, która nie wie, ze jestem w ciąży i śniło jej się, ze urodziłam bliźniaki. Haha :) no ciekawa jestem. :D

Basiu i reszta Staraczek, ja też się nigdzie nie wybieram. Powiem Wam, ze nawet dziwnie się czuję na tych październikowych mamach. napisałam może 4 posty. Wolę być tutaj. Trzymam mocno kciuki za Was :* ja mam w sobie ogromną radość i spokój, ale czasami mam taką myśl: Żeby tylko wszystko było dobrze. Do wizyty jeszcze 10 dni a dluży się czas okropnie :) zaczynam już 6 tydzień. :)
Ja też 6 tydzień [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

To trzymam kciuki i coś mi się wydaje po twoich objawach, że bedzie pozytyw [emoji6] ja przez te choróbska M mam marne szanse ale nie powiem, działamy i tak ! [emoji6]
Strasznie boję się rozmowy z D. Myślę, że źle to odbierze... Tym bardziej, że to nasze drugie podejście do bycia razem :(
Wszystkiego się boję. Rozczarowania, łez przy kolejnej @...
Fajnie, że jesteś tutaj :*
Tutaj nasza myszka na wakacjach u babci heheZobacz załącznik 794296
Słodziak :)

Strasznie boję się rozmowy z D. Myślę, że źle to odbierze... Tym bardziej, że to nasze drugie podejście do bycia razem :(
Wszystkiego się boję. Rozczarowania, łez przy kolejnej @...

Fajnie, że jesteś tutaj :*

Słodziak :)
Kochana, porozmawiajcie na spokojnie. Może ta rozmowa Ci wiele da i zmienisz tok myślenia. Ja po tej ciazy biochemicznej przeszłam na dietę paleo, całkowicie zrezygnowałam z glutenu. Zaczęłam się suplementowac multiwitamina Doctors Best , folianem i Wit D dodatkowo też tej firmy oraz K2+ MK7. Wrzesień, październik, listopad plamilam zawsze przed @ nawet 5 dni i cykle były nawet po 33 dni. Od 2 grudnia żyje wg tej Nowej diety i suplementów. @ przyszła po 29 dniach tak jak to było zawsze, bez kropli plamienia. To była ostatnia @ 31.12 :) teraz też ani kropelki i oby tak zostało. Od początku czułam, ze jest inaczej, po prostu dobrze. Pomysl o tym :*

Dziękuję za słowo otuchy, ale dziewczyny siada mi psycha. Nie daje rady. Znowu zaczęłam podjadać słodyczy, potem mam odruch wymiotny. Boję się, że znowu włącza mi się bulimia , w którą wpędziłam się w czasie małżeństwa :( Na szczęście, wiem że mam z tym problem, że jestem świadoma swoich ułomności :( Muszę odpuścić, bo porażki dołują mnie strasznie. Jeszcze wczoraj myślałam, że dam radę, ale jednak nie mam siły.
Dziewczyny za wszystkie trzymam kciuki, walczącym życzę powodzenia :) Nie wybieram się nigdzie, będę Was podczytywać, ale proszę o wykreślenie z tabelki.
Ani mi się nie waż będziesz w tabelce czekać zawsze kochana

reklama
Witam jestem nowa na forum w lutym 2016r wyszly mi dwie kreski od samego poczatku czulam ze nic z tego nie bedzie poniewaz beta slabo rosla i okazalo sie ze pusty pecherzyk.8 kwietnia 2016r mialam zabieg łyzeczkowania.Pół roku odczekaliśmy od października staramy sie oczywiscie z duphastonem.Teraz okres mi sie spóźnia 5 dno robiła testy i druga kreske słabiutko widać.Dodam ze mnie piersi pobolewaja przed okresem nigdy mnie nie bolaly.Mam już synka ur 15.07.2013 i chcielismy rodzenstwo dla niego.Boje sie powtórki zeszłego roku.

Do góry