reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@oczekiwanie w kwietniu 5 lat człowieczych mu stuknie [emoji846] Jest mega przytulaskiem i pogromcą kotów [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tutaj nasza myszka na wakacjach u babci hehe
DSC_0299.JPG

Załączniki

• DSC_0299.JPG
    DSC_0299.JPG
    320,2 KB · Wyświetleń: 410
reklama
Basiu i reszta Staraczek, ja też się nigdzie nie wybieram. Powiem Wam, ze nawet dziwnie się czuję na tych październikowych mamach. napisałam może 4 posty. Wolę być tutaj. Trzymam mocno kciuki za Was :* ja mam w sobie ogromną radość i spokój, ale czasami mam taką myśl: Żeby tylko wszystko było dobrze. Do wizyty jeszcze 10 dni a dluży się czas okropnie :) zaczynam już 6 tydzień. :)
Wszystko będzie dobrze. Nie ma po co gdybac :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystko będzie dobrze. Nie ma po co gdybac :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak staram się myśleć, ale jak już człowiek jest po stracie to tak czasem go najdzie. Dzisiaj napisała do mnie koleżanka, która nie wie, ze jestem w ciąży i śniło jej się, ze urodziłam bliźniaki. Haha :) no ciekawa jestem. :D

Basiu i reszta Staraczek, ja też się nigdzie nie wybieram. Powiem Wam, ze nawet dziwnie się czuję na tych październikowych mamach. napisałam może 4 posty. Wolę być tutaj. Trzymam mocno kciuki za Was :* ja mam w sobie ogromną radość i spokój, ale czasami mam taką myśl: Żeby tylko wszystko było dobrze. Do wizyty jeszcze 10 dni a dluży się czas okropnie :) zaczynam już 6 tydzień. :)
Ja też 6 tydzień [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

To trzymam kciuki i coś mi się wydaje po twoich objawach, że bedzie pozytyw [emoji6] ja przez te choróbska M mam marne szanse ale nie powiem, działamy i tak ! [emoji6]
Strasznie boję się rozmowy z D. Myślę, że źle to odbierze... Tym bardziej, że to nasze drugie podejście do bycia razem :(
Wszystkiego się boję. Rozczarowania, łez przy kolejnej @...
Fajnie, że jesteś tutaj :*
Tutaj nasza myszka na wakacjach u babci heheZobacz załącznik 794296
Słodziak :)

Strasznie boję się rozmowy z D. Myślę, że źle to odbierze... Tym bardziej, że to nasze drugie podejście do bycia razem :(
Wszystkiego się boję. Rozczarowania, łez przy kolejnej @...

Fajnie, że jesteś tutaj :*

Słodziak :)
Kochana, porozmawiajcie na spokojnie. Może ta rozmowa Ci wiele da i zmienisz tok myślenia. Ja po tej ciazy biochemicznej przeszłam na dietę paleo, całkowicie zrezygnowałam z glutenu. Zaczęłam się suplementowac multiwitamina Doctors Best , folianem i Wit D dodatkowo też tej firmy oraz K2+ MK7. Wrzesień, październik, listopad plamilam zawsze przed @ nawet 5 dni i cykle były nawet po 33 dni. Od 2 grudnia żyje wg tej Nowej diety i suplementów. @ przyszła po 29 dniach tak jak to było zawsze, bez kropli plamienia. To była ostatnia @ 31.12 :) teraz też ani kropelki i oby tak zostało. Od początku czułam, ze jest inaczej, po prostu dobrze. Pomysl o tym :*

Dziękuję za słowo otuchy, ale dziewczyny siada mi psycha. Nie daje rady. Znowu zaczęłam podjadać słodyczy, potem mam odruch wymiotny. Boję się, że znowu włącza mi się bulimia , w którą wpędziłam się w czasie małżeństwa :( Na szczęście, wiem że mam z tym problem, że jestem świadoma swoich ułomności :( Muszę odpuścić, bo porażki dołują mnie strasznie. Jeszcze wczoraj myślałam, że dam radę, ale jednak nie mam siły.
Dziewczyny za wszystkie trzymam kciuki, walczącym życzę powodzenia :) Nie wybieram się nigdzie, będę Was podczytywać, ale proszę o wykreślenie z tabelki.
Ani mi się nie waż będziesz w tabelce czekać zawsze kochana

reklama
Witam jestem nowa na forum w lutym 2016r wyszly mi dwie kreski od samego poczatku czulam ze nic z tego nie bedzie poniewaz beta slabo rosla i okazalo sie ze pusty pecherzyk.8 kwietnia 2016r mialam zabieg łyzeczkowania.Pół roku odczekaliśmy od października staramy sie oczywiscie z duphastonem.Teraz okres mi sie spóźnia 5 dno robiła testy i druga kreske słabiutko widać.Dodam ze mnie piersi pobolewaja przed okresem nigdy mnie nie bolaly.Mam już synka ur 15.07.2013 i chcielismy rodzenstwo dla niego.Boje sie powtórki zeszłego roku.

Do góry