reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Spark!!! Gratulacje!! W końcu i na Ciebie przyszła pora!!! Matko jak się cieszę....:laugh2:
I to jest dowód na to, jak ważna jest dla nas głowa i podejście i myślenie. A może lekarz zabronił Ci specjalnie zajść w ciążę, żebyś dała trochę na luz?? :):):)

reklama
A czy coś innego czujesz?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nic nie czuję... tylko te plecy wczoraj i sutki jak dotkne... no i brzuch jak na @ 2 dni temu, teraz nie boli... boję się deszcze bardzo, ale co ma być to będzie, ważne, że wiem, że mogę zajść...staram się myśleć pozytywnie :)

Dla tych co nie mają fb: dzwoniłam do lekarza, powiedział, że tabletki nie wpłyną na ciążę bo 2 czy 3 dni po owu przestałam brać także mam się nie martwić i cieszyć! W pon. Mam po leki przyjść bo przy tak długich staraniach muszę się wspomóc :)

Dziewczyny ja dałam radę to każda da!!! ;***
Kurde Spark naprawdę dajesz nadzieję, dbaj o fasolinde:), kiedy masz wizytę z usg???

Mobilizacja! Jest nadzieja. Chociaz jakos odpuścić by sie przydało a nie wiem jak ;)
Jeszcze Magda36 jest z nami w grupie :)

Szkoda...

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Dziękuję ze o mnie pamiętasz. Damy rade. @Spark przewróciła mi wiare[emoji7]

1usavcqgt1dml95x.png

Jezu tak się boję co teraaz będzie przez te tabletki...matkooo!!!! A z drugiej strony jestem taka szczęśliwa!

Jezus Maria @Spark co Ty gadasz!!!!!! Naprawdę?????!!!!!!
Ja pier*ole ale fantastycznie!!!
i to jeszcze 25 taka mocna, no nie wierzę!!!! Cieszę się bardzo bardzo bardzo bardzo! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana masz 6msc na wyleczenie się z tego czegoś co nazwy nie zapamiętałam [emoji23][emoji23] i maj 2018 jest nasz !! @bertha wchodzisz w to?? Czy chcesz szybciej ?:p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No ja do was chętnie dołączę. Może do tego czasu zszyja mi te dziurę i będę mogła z wami o maj zawalczyc[emoji7]

1usavcqgt1dml95x.png

Spark!!! Gratulacje!! W końcu i na Ciebie przyszła pora!!! Matko jak się cieszę....:laugh2:
I to jest dowód na to, jak ważna jest dla nas głowa i podejście i myślenie. A może lekarz zabronił Ci specjalnie zajść w ciążę, żebyś dała trochę na luz?? :):):)
Nie nie, lekarz zawsze uważał, że jeestem bardzo wyluzowana jeśli chodzi o tak długi okres starań, mówił: a Pani to chyba tak zdrowo do tego podchodzii co? Widać to.

A ja sobie myślałam: jakbyś Ty chłopie wiedział jakie ja mam momenty...:p

reklama
Do góry