reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dla tych co nie mają fb: dzwoniłam do lekarza, powiedział, że tabletki nie wpłyną na ciążę bo 2 czy 3 dni po owu przestałam brać także mam się nie martwić i cieszyć! W pon. Mam po leki przyjść bo przy tak długich staraniach muszę się wspomóc :)

Dziewczyny ja dałam radę to każda da!!! ;***
Gratuluję kochanie!! Cudownie !!! :) :)

Ja zajmuję się programami dotyczącymi bezpośrednio portfolio szkoleń (wewnętrzne i dla Klientów).
Moim głównym zadaniem jest zarządzanie zmianami dot. tych szkoleń, usprawnianiem różnych metod organizacji tych szkoleń, budowania materiałów itp itd + koordynacja pracy różnych zespołów, aby to wszystko wdrożyć w życie + szkolenie instructorów, aby wiedzieli co i jak mają robić. Na nudę nie narzekam, ale jest to bardzo wymagające :)

Jeżeli Cię interesuje taka praca, to śmiało polecam! Program Managerowie zajmują się przeróżnymi programami od IT, po zarządzanie eventami itp :)
Hah, widzisz... Gdybym nadal mieszkała we Wrocławiu to miałabym peron pracowałabym na podobnym stanowisku, bo miałam możliwości, ale ze mieszkam na tym zadupiu, gdzie w 70 tysiecznym mieście jedyna praca to KGHM (do którego się nie dostanę) lub sklep, to ciężko pracę zmienić :/ chciałabym iść na kolejne studia, ale nie wiem, czy się uda od października, wszystko zależy kiedy zajdę w ciążę. Może wtedy będą jakieś większe perspektywy :-)

@Emsi* aaaaaa maltus [emoji7] kocham i ubostwiam [emoji173]

Moje sepy [emoji173][emoji173]
cda85d3b9fa3fea8f43a1810c3149124.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Be bio [emoji3]

Serduszko pięknie bije, Dziekuje Wam za pozytywne myśli!
Maluszek macha rączkami i nóżkami jak szalony, dotykał buźki [emoji7][emoji7][emoji7]
Na zdjeciu na dole widac wykres serduszka[emoji173]️
9f26c65490294e43523ec879e3cf3bf2.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cudownie [emoji173]

Dzisiaj było mi leciutko niedobrze a wczoraaj mnie plecy bolały, zawsze bolą przed @ ale nie tak... temp. Caly czas w górze i to mnie zastanowilo... zrobiłam test 25... jest druga krecha, nie meeega mocna ale dosc mocna... sprobuje przez lapka wrzucic foto bo prrzez tel nie umiem
Jeszcze raz gratuluję!!! [emoji173]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się musze przyznać, że dziś mąż pojechał rano zdjąć holtera a ja psiaka do lozka i tak spaliśmy razem [emoji7] ... nie powinnam przyzwyczajać ale nie mam serca [emoji4]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Moja też wskakuje do mnie dopiero jak m wyjdzie[emoji5]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nic nie czuję... tylko te plecy wczoraj i sutki jak dotkne... no i brzuch jak na @ 2 dni temu, teraz nie boli... boję się deszcze bardzo, ale co ma być to będzie, ważne, że wiem, że mogę zajść...staram się myśleć pozytywnie :)
No musisz myśleć pozytywnie!!! Teraz jest was dwóch w jedym ciele. GRATULUJĘ jeszcze raz[emoji7]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry