reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dla tych co nie mają fb: dzwoniłam do lekarza, powiedział, że tabletki nie wpłyną na ciążę bo 2 czy 3 dni po owu przestałam brać także mam się nie martwić i cieszyć! W pon. Mam po leki przyjść bo przy tak długich staraniach muszę się wspomóc :)

Dziewczyny ja dałam radę to każda da!!! ;***
Gratuluję kochanie!! Cudownie !!! :) :)

Ja zajmuję się programami dotyczącymi bezpośrednio portfolio szkoleń (wewnętrzne i dla Klientów).
Moim głównym zadaniem jest zarządzanie zmianami dot. tych szkoleń, usprawnianiem różnych metod organizacji tych szkoleń, budowania materiałów itp itd + koordynacja pracy różnych zespołów, aby to wszystko wdrożyć w życie + szkolenie instructorów, aby wiedzieli co i jak mają robić. Na nudę nie narzekam, ale jest to bardzo wymagające :)

Jeżeli Cię interesuje taka praca, to śmiało polecam! Program Managerowie zajmują się przeróżnymi programami od IT, po zarządzanie eventami itp :)
Hah, widzisz... Gdybym nadal mieszkała we Wrocławiu to miałabym peron pracowałabym na podobnym stanowisku, bo miałam możliwości, ale ze mieszkam na tym zadupiu, gdzie w 70 tysiecznym mieście jedyna praca to KGHM (do którego się nie dostanę) lub sklep, to ciężko pracę zmienić :/ chciałabym iść na kolejne studia, ale nie wiem, czy się uda od października, wszystko zależy kiedy zajdę w ciążę. Może wtedy będą jakieś większe perspektywy :-)

@Emsi* aaaaaa maltus [emoji7] kocham i ubostwiam [emoji173]

Moje sepy [emoji173][emoji173]
cda85d3b9fa3fea8f43a1810c3149124.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Be bio [emoji3]

Serduszko pięknie bije, Dziekuje Wam za pozytywne myśli!
Maluszek macha rączkami i nóżkami jak szalony, dotykał buźki [emoji7][emoji7][emoji7]
Na zdjeciu na dole widac wykres serduszka[emoji173]️
9f26c65490294e43523ec879e3cf3bf2.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cudownie [emoji173]

Dzisiaj było mi leciutko niedobrze a wczoraaj mnie plecy bolały, zawsze bolą przed @ ale nie tak... temp. Caly czas w górze i to mnie zastanowilo... zrobiłam test 25... jest druga krecha, nie meeega mocna ale dosc mocna... sprobuje przez lapka wrzucic foto bo prrzez tel nie umiem
Jeszcze raz gratuluję!!! [emoji173]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się musze przyznać, że dziś mąż pojechał rano zdjąć holtera a ja psiaka do lozka i tak spaliśmy razem [emoji7] ... nie powinnam przyzwyczajać ale nie mam serca [emoji4]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Moja też wskakuje do mnie dopiero jak m wyjdzie[emoji5]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nic nie czuję... tylko te plecy wczoraj i sutki jak dotkne... no i brzuch jak na @ 2 dni temu, teraz nie boli... boję się deszcze bardzo, ale co ma być to będzie, ważne, że wiem, że mogę zajść...staram się myśleć pozytywnie :)
No musisz myśleć pozytywnie!!! Teraz jest was dwóch w jedym ciele. GRATULUJĘ jeszcze raz[emoji7]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry