Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapytaj się proszę jak będziesz w pon o metformine, jak to jest w ciąży, czy brać dalej, odstawić odrazu czy stopniowo. Będę wdzięczna. [emoji11]Do mnie do miasta, do Piekar na każdej wizycie usg robi nawet jak wpadam tylko po recepte np. Na leki na io
34cykle nie mogłam zajść w ciążę a tak.chciałam... 35 cykl.... i co... o Boże, cała się trzese!!!!
Gratuluję kochanie!! Cudownie !!!Dla tych co nie mają fb: dzwoniłam do lekarza, powiedział, że tabletki nie wpłyną na ciążę bo 2 czy 3 dni po owu przestałam brać także mam się nie martwić i cieszyć! W pon. Mam po leki przyjść bo przy tak długich staraniach muszę się wspomóc
Dziewczyny ja dałam radę to każda da!!! ;***
Hah, widzisz... Gdybym nadal mieszkała we Wrocławiu to miałabym peron pracowałabym na podobnym stanowisku, bo miałam możliwości, ale ze mieszkam na tym zadupiu, gdzie w 70 tysiecznym mieście jedyna praca to KGHM (do którego się nie dostanę) lub sklep, to ciężko pracę zmienić :/ chciałabym iść na kolejne studia, ale nie wiem, czy się uda od października, wszystko zależy kiedy zajdę w ciążę. Może wtedy będą jakieś większe perspektywy :-)Ja zajmuję się programami dotyczącymi bezpośrednio portfolio szkoleń (wewnętrzne i dla Klientów).
Moim głównym zadaniem jest zarządzanie zmianami dot. tych szkoleń, usprawnianiem różnych metod organizacji tych szkoleń, budowania materiałów itp itd + koordynacja pracy różnych zespołów, aby to wszystko wdrożyć w życie + szkolenie instructorów, aby wiedzieli co i jak mają robić. Na nudę nie narzekam, ale jest to bardzo wymagające
Jeżeli Cię interesuje taka praca, to śmiało polecam! Program Managerowie zajmują się przeróżnymi programami od IT, po zarządzanie eventami itp
Be bio [emoji3]@Emsi* aaaaaa maltus [emoji7] kocham i ubostwiam [emoji173]
Moje sepy [emoji173][emoji173]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cudownie [emoji173]Serduszko pięknie bije, Dziekuje Wam za pozytywne myśli!
Maluszek macha rączkami i nóżkami jak szalony, dotykał buźki [emoji7][emoji7][emoji7]
Na zdjeciu na dole widac wykres serduszka[emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze raz gratuluję!!! [emoji173]Dzisiaj było mi leciutko niedobrze a wczoraaj mnie plecy bolały, zawsze bolą przed @ ale nie tak... temp. Caly czas w górze i to mnie zastanowilo... zrobiłam test 25... jest druga krecha, nie meeega mocna ale dosc mocna... sprobuje przez lapka wrzucic foto bo prrzez tel nie umiem
Moja też wskakuje do mnie dopiero jak m wyjdzie[emoji5]Ja się musze przyznać, że dziś mąż pojechał rano zdjąć holtera a ja psiaka do lozka i tak spaliśmy razem [emoji7] ... nie powinnam przyzwyczajać ale nie mam serca [emoji4]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
No musisz myśleć pozytywnie!!! Teraz jest was dwóch w jedym ciele. GRATULUJĘ jeszcze raz[emoji7]Nic nie czuję... tylko te plecy wczoraj i sutki jak dotkne... no i brzuch jak na @ 2 dni temu, teraz nie boli... boję się deszcze bardzo, ale co ma być to będzie, ważne, że wiem, że mogę zajść...staram się myśleć pozytywnie