reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No wlasnie nie, dawno tatara nie jjadlam, a jak juz to z przemrozonego miesa a tak to nic surowego nie jem. Moze byc jeszcze z owocow nie mytych, a te staralam sie myc.... Nie mam pojecia :(
To może wyniki świadczą, że już miałaś przed ciążą toksoplazmozę. Emzilka nie zamartwiaj się! Będzie dobrze :)

Wiem wiem.. a ja to surowe mięsko lubię.. To co myślicie, że nie ma sensu? Nawet jakbym zrezygnowała z tego surowego mięsa? No z kota nie zrezygnuje, właśnie leży koło mnie, on tu rządzi :D
Ja tez jestem służąca swoich dwóch kociaków i z tej fuchy zrezygnować nie mogę ;)
A zrób sobie zebys wiedziała czy przechodziłam, to juz będziesz moze spokojna ze to juz miałaś i bez stresu w ciąży.
A jaki masz wynik, wrzuć foto
[/QUOTE]

Kochana, ty masz tylko igg, to to sa stare przeciwciała, nabyte! Na pewno sprzed ciąży! Kciuki zeby to sie potwierdziło, nic sie nie martw!

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Kochana, ty masz tylko igg, to to sa stare przeciwciała, nabyte! Na pewno sprzed ciąży! Kciuki zeby to sie potwierdziło, nic sie nie martw!

A zrobię dla świętego spokoju. Nasz kociak ma już 15 lat, więc jak ma nie rządzić, jak był tu przede mną :)

A jaki masz wynik, wrzuć foto
[/QUOTE]
Emzilka kochana czytam to co piszesz i powiem Ci tak przechodziłam toxoplazmoze w 16 tyg miałam robioną amniopunkcje i od około 18 tygodnia ciąży do samego końca brałam silny antybiotyk Rovamycine, który miał za zadanie chronić dziecko . Zrobią awidność IgG i to pokaże kiedy doszło do zakażenia im większa tym lepiej . Ja zaraziłam się w czasie ciąży wiem na 100% kiedy kupiłam sobie kawałek metki łososiowej i szach i mat posypały się puzzle . Wiem , że łatwo się mówi ale stres nic nie zmieni ☺
Pozdrawiam

Cheebay serduszko bije jak dzwon zobaczysz
Trzymam kciuki za pomyślną wizytę ✊✊✊

Ja tez jestem służąca swoich dwóch kociaków i z tej fuchy zrezygnować nie mogę ;)
A zrób sobie zebys wiedziała czy przechodziłam, to juz będziesz moze spokojna ze to juz miałaś i bez stresu w ciąży.

35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku[/QUOTE]
Bertha u Emzilki są obecne IgG i IgM

Antonia juz po owu, to drugi skok juz! Moze to poimplantacyjny skok? :)

Luz blues :) kciuki za jutrzejszy test, zeby cien ciemnial!!

Chyba fasolinka ;)

Super, gratulacje!!! :) wow, trojaczki... a jakiej płci?

Cheebay, wszystko jest na pewno dobrze! Nie stresuj sie kochana! :)

Ale super :)

Ale baba... szkoda męża, bo pewnie mu przykro :(

Dwie dziewczynki i chłopiec ☺

reklama
Jola czyli w nowej pracy masz 2 szefowe? One mają 3 maluchy. Lesbijki?? Opowiadaj

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Lesbijki i maja trojaczki z Invitro. Ta jedna pełni rolę mamy, bo siedzi z nimi w domu, gotuje, sprząta, itd. A druga pełni rolę taty, bo chodzi do pracy i zarabia na dom. Obie bardzo miłe i sympatyczne. Żadnych przytulanek w mojej obecności, juz mi to zapowiedziały, żebym się komfortowo czuła. Fajnie, bo praca na umowę, nie 'na czarno'. Szkoda, bo musze niestety przerwać jezyk. Ale dzieci są extra, boskie. 10 miesięcy to takie jeszcze nieporadne, ale słodkie. No i mamy są tutaj w związku partnerskim i należą się im normalne świadczenia, typu macierzyński, tacierzynski, wychowawczy, no dosłownie wszystko.

Do góry