reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny ja w pracy dostałam @ :(
31 dc, a od kwietnia ubiegłego roku miałam cykle 26-29. Teraz jak na złość, cykl się wydłużył, złośliwość losu.

Ja miałam tak samo, jestem zero jedynkowa, jak nie chciałam to znaczy, że miałam argument: wiek, praca, pensja, mieszkanie itd. Jak już chce to na 100% i od zaraz, no ale cóż. Co nie znaczy, że po pierwszym szoku, bym się nie cieszyła, oczywiście, że tak, ale teraz czuje się gotowa i podchodzę do tego na spokojnie.

Miałam tak, samo (mój kalendarzyk), a dzisiaj @.

Ja też z Krakowa :happy:

z tego co piszesz to super praca uwielbiam takie klimaty :D moja firma aspiruje do korpo, ale jeszcze jej daleko...

Mąż się super zachował :) Ale na pewno mu przykro, takie sytuacje zawsze powodują uczucie bycia między młotem, a kowadłem :(

Toksoplazmozą częściej zaraża się przez źle umyte warzywa i owoce niż od kotów, czasem też przez wodę z kranu. Sama mam 2 kociaki i badania wykazały, że przebyłam toxo.

Czy dobrze gdzieś wyczytałam, że jest grupa na fb :)?[/QUOTE]
Jest[emoji12] jeśli chcesz do niej dołączyć musisz przesłać na priv link do swojego fb konta wtedy wyślę Ci zaproszenie

1usavcqgt1dml95x.png

Jestescie Kochane,
Jestem w drodze, juz bo przez całe miasto muszę przejechać a jest piątkowe popoludnie[emoji30] wizyta rowno za godzinę.
Ciezko sie nie denerwowac

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@cheebay kciuki zaciśnięte [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Wszystko będzie dobrze [emoji4]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Jestescie Kochane,
Jestem w drodze, juz bo przez całe miasto muszę przejechać a jest piątkowe popoludnie[emoji30] wizyta rowno za godzinę.
Ciezko sie nie denerwowac

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana chciałam wytrzymać, ale chyba nie dam rady. Trzymam mocno kciuki. Będzie pięknie pikać serduszko[emoji173]! Nie denerwuj się [emoji9][emoji9]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry