reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Queen b, No czarna magia, ale moge zapłacić te 2tys bo tu opieka jest na najwyższym światowym poziomie, także za mnie ubezp bedzie gruba kasę jeszcze bulic. Jak w zeszłym roku leżałam 3dni w szpitalu i mialam usuwany woreczek żółciowy to rachunek był na ponad 40tys $[emoji23][emoji23][emoji23] ja zapłaciłam dwa.
Dziewczyny mój M znalazł gabinet w ktorym zrobią mi dzis po poludniu szybkie usg 2D, bez pomiarów i bajerow tylko sprawdzenie czy jest serduszko za 50$. Płacze jak dzieciak[emoji24]
Proszę was bardzo o dobre myśli

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Super!! Kciuki za wizyte! Dawaj od razu znac!

Spokojnie, nie stresuj się na zapas :)
Czytałam ostatnio na internecie o toksoplazmozie, bo chce sobie zrobić na to badania przed ciążą. Mam kota, który wychodzi na dwór, ma do czynienia z innymi kotami itd.
Niekoniecznie mogłaś się zarazić w ciąży, mogło to być przed, a wtedy niczym się nie musisz martwić.

Toxo cześciej zaraza sie w sumie od surowego mięsa, jak np przygotowujesz na obiad. I niestety dzisiaj zbadasz, a jutro możesz złapać.. :(
Emzilka, kciuki trzymam zeby było wszystko dobrze.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama

Toxo cześciej zaraza sie w sumie od surowego mięsa, jak np przygotowujesz na obiad. I niestety dzisiaj zbadasz, a jutro możesz złapać.. :(

Wiem wiem.. a ja to surowe mięsko lubię.. To co myślicie, że nie ma sensu? Nawet jakbym zrezygnowała z tego surowego mięsa? No z kota nie zrezygnuje, właśnie leży koło mnie, on tu rządzi :D

mam rozwolnienie z nerwów chyba, wizyta za 4h. Dam Wam znac kochane moje

Emzilka, ale teraz bedziesz miała jakieś rozszerzone badanie w tym kierunku? Z tym podstawowym coś nie tak wyszło?

A jaki masz wynik, wrzuć foto[/QUOTE]

Załączniki

• WP_20170203_21_19_02_Pro.jpg
    WP_20170203_21_19_02_Pro.jpg
    889,7 KB · Wyświetleń: 83
  • WP_20170203_21_19_31_Pro.jpg
    WP_20170203_21_19_31_Pro.jpg
    560,6 KB · Wyświetleń: 82
mam rozwolnienie z nerwów chyba, wizyta za 4h. Dam Wam znac kochane moje

Emzilka, ale teraz bedziesz miała jakieś rozszerzone badanie w tym kierunku? Z tym podstawowym coś nie tak wyszło?

Teraz mialam toxo toxo igg i toxo igm czyli czy bylam i czy jestem zarazona. A teraz prócz tego bedzie jeszcze badanie kiedy doszlo do tego

Hmm, W sumie zrobić rozszerzone dobrze, masz pomysł jak sie zarazilas?
Kuzwa ja robiłam gołąbki tydzień temu i tez mięsko próbowałam, nie da sie inaczej przeciez[emoji51]

reklama
Hmm, W sumie zrobić rozszerzone dobrze, masz pomysł jak sie zarazilas?
Kuzwa ja robiłam gołąbki tydzień temu i tez mięsko próbowałam, nie da sie inaczej przeciez[emoji51]

No wlasnie nie, dawno tatara nie jjadlam, a jak juz to z przemrozonego miesa a tak to nic surowego nie jem. Moze byc jeszcze z owocow nie mytych, a te staralam sie myc.... Nie mam pojecia :(

Do góry