reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Queen b, No czarna magia, ale moge zapłacić te 2tys bo tu opieka jest na najwyższym światowym poziomie, także za mnie ubezp bedzie gruba kasę jeszcze bulic. Jak w zeszłym roku leżałam 3dni w szpitalu i mialam usuwany woreczek żółciowy to rachunek był na ponad 40tys $[emoji23][emoji23][emoji23] ja zapłaciłam dwa.
Dziewczyny mój M znalazł gabinet w ktorym zrobią mi dzis po poludniu szybkie usg 2D, bez pomiarów i bajerow tylko sprawdzenie czy jest serduszko za 50$. Płacze jak dzieciak[emoji24]
Proszę was bardzo o dobre myśli

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Super!! Kciuki za wizyte! Dawaj od razu znac!

Spokojnie, nie stresuj się na zapas :)
Czytałam ostatnio na internecie o toksoplazmozie, bo chce sobie zrobić na to badania przed ciążą. Mam kota, który wychodzi na dwór, ma do czynienia z innymi kotami itd.
Niekoniecznie mogłaś się zarazić w ciąży, mogło to być przed, a wtedy niczym się nie musisz martwić.

Toxo cześciej zaraza sie w sumie od surowego mięsa, jak np przygotowujesz na obiad. I niestety dzisiaj zbadasz, a jutro możesz złapać.. :(
Emzilka, kciuki trzymam zeby było wszystko dobrze.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama

Toxo cześciej zaraza sie w sumie od surowego mięsa, jak np przygotowujesz na obiad. I niestety dzisiaj zbadasz, a jutro możesz złapać.. :(

Wiem wiem.. a ja to surowe mięsko lubię.. To co myślicie, że nie ma sensu? Nawet jakbym zrezygnowała z tego surowego mięsa? No z kota nie zrezygnuje, właśnie leży koło mnie, on tu rządzi :D

mam rozwolnienie z nerwów chyba, wizyta za 4h. Dam Wam znac kochane moje

Emzilka, ale teraz bedziesz miała jakieś rozszerzone badanie w tym kierunku? Z tym podstawowym coś nie tak wyszło?

A jaki masz wynik, wrzuć foto[/QUOTE]

Załączniki

• WP_20170203_21_19_02_Pro.jpg
    WP_20170203_21_19_02_Pro.jpg
    889,7 KB · Wyświetleń: 85
  • WP_20170203_21_19_31_Pro.jpg
    WP_20170203_21_19_31_Pro.jpg
    560,6 KB · Wyświetleń: 84
mam rozwolnienie z nerwów chyba, wizyta za 4h. Dam Wam znac kochane moje

Emzilka, ale teraz bedziesz miała jakieś rozszerzone badanie w tym kierunku? Z tym podstawowym coś nie tak wyszło?

Teraz mialam toxo toxo igg i toxo igm czyli czy bylam i czy jestem zarazona. A teraz prócz tego bedzie jeszcze badanie kiedy doszlo do tego

Hmm, W sumie zrobić rozszerzone dobrze, masz pomysł jak sie zarazilas?
Kuzwa ja robiłam gołąbki tydzień temu i tez mięsko próbowałam, nie da sie inaczej przeciez[emoji51]

reklama
Hmm, W sumie zrobić rozszerzone dobrze, masz pomysł jak sie zarazilas?
Kuzwa ja robiłam gołąbki tydzień temu i tez mięsko próbowałam, nie da sie inaczej przeciez[emoji51]

No wlasnie nie, dawno tatara nie jjadlam, a jak juz to z przemrozonego miesa a tak to nic surowego nie jem. Moze byc jeszcze z owocow nie mytych, a te staralam sie myc.... Nie mam pojecia :(

Do góry