reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Antonia juz po owu, to drugi skok juz! Moze to poimplantacyjny skok? :)

Luz blues :) kciuki za jutrzejszy test, zeby cien ciemnial!!

Chyba fasolinka ;)

Super, gratulacje!!! :) wow, trojaczki... a jakiej płci?

Cheebay, wszystko jest na pewno dobrze! Nie stresuj sie kochana! :)

Ale super :)

Ale baba... szkoda męża, bo pewnie mu przykro :(

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Oby fasolinka[emoji5] juz mi lepiej, wzielam apap i się zdrzemnelam. Teraz nadal leżę,ale już lepiej

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Emzilka, co z ta toxo???

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Toksoplazmoza pasożytnicza choroba ludzi i zwierząt spowodowana zarażeniem pierwotniakiem Toxoplasma gondii.
Żywicielem ostatecznym są koty domowe i niektóre kotowate. Żywicielem pośrednim zaś wszystkie ssaki łącznie z człowiekiem oraz ptaki. Zakażenie toksoplazmozą to jedno z najczęstszych zakażeń pasożytniczych.

Spadlo do 37. Bimbam sobie w łóżku. Od 16 wzielam apap i zeszło. Już lepiej. Żadnych katarow i kaszlow [emoji2]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie zauważyłam wcześniejszą odpowiedź :) to dobrze, że już lepiej. Ja w tym cyklu też miałam jakiś dziwny wzrost temp. myślałam, że jakieś przeziębienie, ale sama nie wiem co to było, bo też innych objawów zero. 6dpo tak miałam, zjadłam czosnek, herbatkę. Jeszcze jakoś przed okresem wzrosła, ale to już miałam gdzieś i nic nie brałam, samo spadło. Cholera wie.
Trzymam za Ciebie kciuki! :) Mam nadzieję, że u Ciebie to fasolinka daje Ci znać, że zabierze Ci trochę energii :)

reklama
Emzilka, co z ta toxo???

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wykazalo mi ze mam. Musza mi zrobic powtorne rozszerzone badania na podstawie ktorych bedzie wiadomo kiedy sie zarazilam i jakie leczenie zaczac... Juz sikam po gaciach bo oczywiscie naczytalam sie w internetach... Gin mnie pocieszyl i powiedzial ze z pierwszego pomiaru nie stwierdza sie toxo,zetrzeba powtorzyc..

Do góry