reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
To już koniec ciąży nie ma mam czekać aż się oczyszcze sama.
Jakie to wszystko jest niesprawiedliwe... Trzymaj się kochana. Wiem, że to tylko słowa... Ale jestem z Tobą myślami.

Dostałam prace!!!!Mama 10miesiecznych trojaczków potrzebowała pomocy przy opiece nad nimi. No i odrazu maluchom przypadłam do gustu! Praca na umowę, z dobrą kasa ☺☺☺ Tak strasznie się ciesze!!! To dzięki tym Waszym kciukom. Dziękuję ☺

Jakie to wszystko jest niesprawiedliwe... Trzymaj się kochana. Wiem, że to tylko słowa... Ale jestem z Tobą myślami.

Dostałam prace!!!!Mama 10miesiecznych trojaczków potrzebowała pomocy przy opiece nad nimi. No i odrazu maluchom przypadłam do gustu! Praca na umowę, z dobrą kasa [emoji5][emoji5][emoji5] Tak strasznie się ciesze!!! To dzięki tym Waszym kciukom. Dziękuję [emoji5]
Super gratuluję !!!

Dostałam prace!!!!Mama 10miesiecznych trojaczków potrzebowała pomocy przy opiece nad nimi. No i odrazu maluchom przypadłam do gustu! Praca na umowę, z dobrą kasa [emoji5][emoji5][emoji5] Tak strasznie się ciesze!!! To dzięki tym Waszym kciukom. Dziękuję [emoji5]
Gratulacje [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję [emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

Dostałam prace!!!!Mama 10miesiecznych trojaczków potrzebowała pomocy przy opiece nad nimi. No i odrazu maluchom przypadłam do gustu! Praca na umowę, z dobrą kasa ☺☺☺ Tak strasznie się ciesze!!! To dzięki tym Waszym kciukom. Dziękuję ☺
pięknie, wielkie gratulacje

Walcz o siebie Dziewczyno :) może przełamiesz się i spróbujesz na kurs językowy się zapisać? Dałoby Ci do więcej możliwości i kupę satysfakcji. Czasem trzeba przejść przez piekło, żeby dostać się do nieba! Pamiętaj o tym :)

Trzymam za Ciebie kciuki :)

Ej no przeciez walcze caly czas :) laze na terapie aby odzyskac wiare w siebie.

@Jola8986 rewelacja! Gratuluje ogromnie.
A tak z innej beczkie...matko jedyna...trojaczki [emoji33] nie dziwie sie, ze babeczka potrzebuje pomocy.

Wlasnie dzwonila do mnie mama i napisala kolezanka...UWAGA...wlasnie dostaly moje kartki bozonarodzeniowe [emoji23]
Wyslane 14 grudnia priorytetem [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny,
Pobrali mi krew na te genetyczne badania, wyniki powinny być w przyszłym tygodniu.
Wizyta taka sobie. Na doplerze nie słychać jeszcze serduszka,a jestem 10+1. Powiedziała mi ze w tym czasie słyszy u 50% wiec mam sie nie martwić. Jasne. Mam przyjść 14 lutego, bedzie 11+5. Jak wtedy nie usłyszy to bede miała usg zeby sprawdzić what's going on. Generalnie powiedziała ze mam sie nie martwić i ze ona jest optymistic ale to chyba jakis zart[emoji849]
Pewnie sie zastanawiacie czemu od razu usg nie mialam, w Stanach ubezpieczenie działa tak ze w kazdym roku kalendarzowym jakaś sumę musi pokryć ubezpieczony- u mnie jest to 2tys $. Po przekroczeniu tej sumy wszystko juz płaci ubezpieczalnia. Usg kosztuje 700$[emoji52] jeżeli sie okaże ze coś jest nie tak, zrobią mi to usg " pod stołem" żebym nie musiała tyle płacić skoro i tak nie dojdzie do pobytu w szpitalu, porodu itd ( btw, so optimistic[emoji849]). A jeśli bedzie ok to następne usg bede miała ok 20 tyg.
No tak to tu działa.
Jednym słowem jestem w czarnej dupie do 14 lutego.
Aha, wyniki genetyczne powinnam mieć w przyszłym tygodniu.

reklama
Hej dziewczyny,
Pobrali mi krew na te genetyczne badania, wyniki powinny być w przyszłym tygodniu.
Wizyta taka sobie. Na doplerze nie słychać jeszcze serduszka,a jestem 10+1. Powiedziała mi ze w tym czasie słyszy u 50% wiec mam sie nie martwić. Jasne. Mam przyjść 14 lutego, bedzie 11+5. Jak wtedy nie usłyszy to bede miała usg zeby sprawdzić what's going on. Generalnie powiedziała ze mam sie nie martwić i ze ona jest optymistic ale to chyba jakis zart[emoji849]
Pewnie sie zastanawiacie czemu od razu usg nie mialam, w Stanach ubezpieczenie działa tak ze w kazdym roku kalendarzowym jakaś sumę musi pokryć ubezpieczony- u mnie jest to 2tys $. Po przekroczeniu tej sumy wszystko juz płaci ubezpieczalnia. Usg kosztuje 700$[emoji52] jeżeli sie okaże ze coś jest nie tak, zrobią mi to usg " pod stołem" żebym nie musiała tyle płacić skoro i tak nie dojdzie do pobytu w szpitalu, porodu itd ( btw, so optimistic[emoji849]). A jeśli bedzie ok to następne usg bede miała ok 20 tyg.
No tak to tu działa.
Jednym słowem jestem w czarnej dupie do 14 lutego.
Aha, wyniki genetyczne powinnam mieć w przyszłym tygodniu.

Kochana będzie wszystko dobrze[emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry