reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
To już koniec ciąży nie ma mam czekać aż się oczyszcze sama.
Jakie to wszystko jest niesprawiedliwe... Trzymaj się kochana. Wiem, że to tylko słowa... Ale jestem z Tobą myślami.

Dostałam prace!!!!Mama 10miesiecznych trojaczków potrzebowała pomocy przy opiece nad nimi. No i odrazu maluchom przypadłam do gustu! Praca na umowę, z dobrą kasa ☺☺☺ Tak strasznie się ciesze!!! To dzięki tym Waszym kciukom. Dziękuję ☺

Jakie to wszystko jest niesprawiedliwe... Trzymaj się kochana. Wiem, że to tylko słowa... Ale jestem z Tobą myślami.

Dostałam prace!!!!Mama 10miesiecznych trojaczków potrzebowała pomocy przy opiece nad nimi. No i odrazu maluchom przypadłam do gustu! Praca na umowę, z dobrą kasa [emoji5][emoji5][emoji5] Tak strasznie się ciesze!!! To dzięki tym Waszym kciukom. Dziękuję [emoji5]
Super gratuluję !!!

Dostałam prace!!!!Mama 10miesiecznych trojaczków potrzebowała pomocy przy opiece nad nimi. No i odrazu maluchom przypadłam do gustu! Praca na umowę, z dobrą kasa [emoji5][emoji5][emoji5] Tak strasznie się ciesze!!! To dzięki tym Waszym kciukom. Dziękuję [emoji5]
Gratulacje [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję [emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

Dostałam prace!!!!Mama 10miesiecznych trojaczków potrzebowała pomocy przy opiece nad nimi. No i odrazu maluchom przypadłam do gustu! Praca na umowę, z dobrą kasa ☺☺☺ Tak strasznie się ciesze!!! To dzięki tym Waszym kciukom. Dziękuję ☺
pięknie, wielkie gratulacje

Walcz o siebie Dziewczyno :) może przełamiesz się i spróbujesz na kurs językowy się zapisać? Dałoby Ci do więcej możliwości i kupę satysfakcji. Czasem trzeba przejść przez piekło, żeby dostać się do nieba! Pamiętaj o tym :)

Trzymam za Ciebie kciuki :)

Ej no przeciez walcze caly czas :) laze na terapie aby odzyskac wiare w siebie.

@Jola8986 rewelacja! Gratuluje ogromnie.
A tak z innej beczkie...matko jedyna...trojaczki [emoji33] nie dziwie sie, ze babeczka potrzebuje pomocy.

Wlasnie dzwonila do mnie mama i napisala kolezanka...UWAGA...wlasnie dostaly moje kartki bozonarodzeniowe [emoji23]
Wyslane 14 grudnia priorytetem [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny,
Pobrali mi krew na te genetyczne badania, wyniki powinny być w przyszłym tygodniu.
Wizyta taka sobie. Na doplerze nie słychać jeszcze serduszka,a jestem 10+1. Powiedziała mi ze w tym czasie słyszy u 50% wiec mam sie nie martwić. Jasne. Mam przyjść 14 lutego, bedzie 11+5. Jak wtedy nie usłyszy to bede miała usg zeby sprawdzić what's going on. Generalnie powiedziała ze mam sie nie martwić i ze ona jest optymistic ale to chyba jakis zart[emoji849]
Pewnie sie zastanawiacie czemu od razu usg nie mialam, w Stanach ubezpieczenie działa tak ze w kazdym roku kalendarzowym jakaś sumę musi pokryć ubezpieczony- u mnie jest to 2tys $. Po przekroczeniu tej sumy wszystko juz płaci ubezpieczalnia. Usg kosztuje 700$[emoji52] jeżeli sie okaże ze coś jest nie tak, zrobią mi to usg " pod stołem" żebym nie musiała tyle płacić skoro i tak nie dojdzie do pobytu w szpitalu, porodu itd ( btw, so optimistic[emoji849]). A jeśli bedzie ok to następne usg bede miała ok 20 tyg.
No tak to tu działa.
Jednym słowem jestem w czarnej dupie do 14 lutego.
Aha, wyniki genetyczne powinnam mieć w przyszłym tygodniu.

reklama
Hej dziewczyny,
Pobrali mi krew na te genetyczne badania, wyniki powinny być w przyszłym tygodniu.
Wizyta taka sobie. Na doplerze nie słychać jeszcze serduszka,a jestem 10+1. Powiedziała mi ze w tym czasie słyszy u 50% wiec mam sie nie martwić. Jasne. Mam przyjść 14 lutego, bedzie 11+5. Jak wtedy nie usłyszy to bede miała usg zeby sprawdzić what's going on. Generalnie powiedziała ze mam sie nie martwić i ze ona jest optymistic ale to chyba jakis zart[emoji849]
Pewnie sie zastanawiacie czemu od razu usg nie mialam, w Stanach ubezpieczenie działa tak ze w kazdym roku kalendarzowym jakaś sumę musi pokryć ubezpieczony- u mnie jest to 2tys $. Po przekroczeniu tej sumy wszystko juz płaci ubezpieczalnia. Usg kosztuje 700$[emoji52] jeżeli sie okaże ze coś jest nie tak, zrobią mi to usg " pod stołem" żebym nie musiała tyle płacić skoro i tak nie dojdzie do pobytu w szpitalu, porodu itd ( btw, so optimistic[emoji849]). A jeśli bedzie ok to następne usg bede miała ok 20 tyg.
No tak to tu działa.
Jednym słowem jestem w czarnej dupie do 14 lutego.
Aha, wyniki genetyczne powinnam mieć w przyszłym tygodniu.

Kochana będzie wszystko dobrze[emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry