reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No ale przecież jakoś się dogadujesz z lokalsami, nie? ;)

Hmmm... Ty w Holandii jesteś, dobrze pamiętam?

No dogaduje sie po angielsku ale nie jest on na wysokim poziomie. Wystarcza aby ogarnac podstawowe rzeczy.
Dobrze pamietasz, Wiatrakowo...bleh...

Zreszta o czym my tu mowimy, mi listy K musi otwierac bo ja sie boje. No gdzie ja w takim stanie nadaje sie do jakiejkolwiek odpowiedzialnej pracy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej,

Od jakiegoś czasu czytam forum i chyba czas najwyższy się odezwać :)

Staramy się niedługo tak naprawdę, bo raptem 2-3 cykle ale jednak.
W zasadzie od razu mam pytanie, jeśli mogę - od mniej wiecej 2 dni po owulacji (stwierdzonej "na oko" po objawach. Nie jestem monitorowana) bardzo bolały mnie sutki (budziłam się w nocy z tego powodu), doszlo ciągnięcie w pachwinach kilka dni temu i ćmienie w dole brzucha. Termin @ mam na dzisiaj w zasadzie i testy sztuk dwie wykazały w zasadzie nic (jeden czysty, drugi z cieniem cienia cienia). Rano dostałam brązowego plamienia (zostało na papierze), myślałam że @ przyszła ale ucichło. Brzuch ćmi, piersi bolą już tylko po boku. I teraz moje pytanie:
Myślicie, że to moment na wizytę na IP (moj gin dopiero w pon) czy jestem wariatką i mam im głowy nie zawracać i czekać co będzie?
Powtórz test rano i czekać

No dogaduje sie po angielsku ale nie jest on na wysokim poziomie. Wystarcza aby ogarnac podstawowe rzeczy.
Dobrze pamietasz, Wiatrakowo...bleh...

Zreszta o czym my tu mowimy, mi listy K musi otwierac bo ja sie boje. No gdzie ja w takim stanie nadaje sie do jakiejkolwiek odpowiedzialnej pracy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Walcz o siebie Dziewczyno :) może przełamiesz się i spróbujesz na kurs językowy się zapisać? Dałoby Ci do więcej możliwości i kupę satysfakcji. Czasem trzeba przejść przez piekło, żeby dostać się do nieba! Pamiętaj o tym :)

Trzymam za Ciebie kciuki :)

Dalej nic, wg apki @ 3 dni temu miała być, wg mnie jutro :) także mierze i czekam :)

Trzymam.&&& by nie przyszła .....

Hej,

Od jakiegoś czasu czytam forum i chyba czas najwyższy się odezwać :)

Staramy się niedługo tak naprawdę, bo raptem 2-3 cykle ale jednak.
W zasadzie od razu mam pytanie, jeśli mogę - od mniej wiecej 2 dni po owulacji (stwierdzonej "na oko" po objawach. Nie jestem monitorowana) bardzo bolały mnie sutki (budziłam się w nocy z tego powodu), doszlo ciągnięcie w pachwinach kilka dni temu i ćmienie w dole brzucha. Termin @ mam na dzisiaj w zasadzie i testy sztuk dwie wykazały w zasadzie nic (jeden czysty, drugi z cieniem cienia cienia). Rano dostałam brązowego plamienia (zostało na papierze), myślałam że @ przyszła ale ucichło. Brzuch ćmi, piersi bolą już tylko po boku. I teraz moje pytanie:
Myślicie, że to moment na wizytę na IP (moj gin dopiero w pon) czy jestem wariatką i mam im głowy nie zawracać i czekać co będzie?

Poczekaj bo byc moze @ sie rozkręci ...
Mnie tez zaczely bolec sutki i piersi zaraz dzien po dniach plodnych ale poki co na.nic sie nie.nastawiam bedzie co ma byc ...

reklama
Trzymam.&&& by nie przyszła .....

Poczekaj bo byc moze @ sie rozkręci ...
Mnie tez zaczely bolec sutki i piersi zaraz dzien po dniach plodnych ale poki co na.nic sie nie.nastawiam bedzie co ma byc ...

Ja sie w sumie nastawiam na "urojona" co najwyzej ;) Mam wrazenie, ze jak sie zaskoczy to akurat wtedy zadnych objawow nie ma. W kazdym razie tak wynika z moich prywatnych obserwacji "naukowych" na grupie nieswiadomych badan kolezanek ;)

Do góry