reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ok, teraz definitywnie czuje się wariatką. Na swoją obronę mam to że to nie był moj pomysł a na SORze byłam dwa razy w życiu i oba zakończyłam hospitalizacją. Hahaha. Jeśli to coś pomoże w obliczu mojego dzisiejszego pytania ;)
Haha nie no, nie pisalam o Tobie. Przypomnialas mi po prostu historyjke z czyrakiem na SORze :p

A kto pyta nie bladzi :)

Jest mnóstwo szkoleń z zakresu zarządzania projektami. Non stop są organizowane w różnych miejsca. Niektóre oparte są o konkretną metodologię i dają możliwość zdobycia konkretnego certyfikatu. Taki certyfikat daje furtkę do wielu miejsc i dobrych zarobków, ale głównie w IT.

Ja osobiście zaczynałam od Office Managera (nie inaczej jak sekretarki) w szkole językowej i ponieważ dobrze szła mi organizacja miliona różnych spraw, to stopniowo awansowałam. Potem sporo się szkoliłam z zakresu zarządzania nie tylko projektami, ale i zespołami.

Myślę więc, że to wszystko razem pozwoliło mi znaleźć moją obecną pracę. Jeżeli tylko lubisz jak coś tworzy Ci się w łapach i masz frajde z organizacji i wymyślania czegoś nowego + nie masz problemu z użeraniem się z ludźmi - to spokojnie się odnajdziesz :)

Oj tak! Bardzo szanuję tę pracę! Nie oddałabym jej za żadne skarby :)
Kurcze fajoskie! A ja lubie takie rzeczy i bylam calkiem niezla w oganizacji pracy. No ale nie dla psa kielbasa. Jezyka nie znam.

I tym sposobem obalam mit, ze Zachod orwiera drzwi. Mi wszystkie pozamykal. Eeee dobra juz nie posze o tym, bo tylko dola lape jak o tym mysle.

Masz rację. Ludzie, którzy naprawdę potrzebuje pomocy czekają na swoją kolej. Kiedyś pracowałam w takim centrum medycznym w rejestracji i byłam ulubioną rejestratorka wszystkich starszych ludzi. Ogólny obraz tego był bardzo smutny, bo Ci ludzie byli co Tydzień, dwa u lekarza. Poopowoadali, poplakali, byli samotni i Nie mieli z kim porozmawiać a ja ich nigdy nie pogonilam. Z dobrym słowem i pomocą wychodziłam do tych ludzi.
Tak mi się jakoś przypomniało.
To sandardzik, ze przychodnia to taki fejsbuk dla starszych i samotnych. Jakos mam wiecej dla nich wyrozumialosci niz do kolesia z krosta na SORze :p

Fajnie :) dobrze jest mieć na podorędziu tyle mądrych głów do pomocy. Zwłaszcza jak się jest zielonym w tych sprawach...

Uczymy sie cale zycie :)
A kolezance powiedz, ze latanie z IP z taaaaka pierdola jak plamienie bez ZADNEGO dowodu na ciaze jest durne, bezpodstawne i w mojej opinii powinno byc karane mandatem za nieuzasdanione blokowanie dostepu do lekarza ludziom naprawde potrzebujacym pomocy :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze fajoskie! A ja lubie takie rzeczy i bylam calkiem niezla w oganizacji pracy. No ale nie dla psa kielbasa. Jezyka nie znam.

I tym sposobem obalam mit, ze Zachod orwiera drzwi. Mi wszystkie pozamykal. Eeee dobra juz nie posze o tym, bo tylko dola lape jak o tym mysle.

Czekaj, czekaj... a angielski znasz? W wielu firmach nie trzeba znać lokalnego języka, wystarczy angielski :)

Haha nie no, nie pisalam o Tobie. Przypomnialas mi po prostu historyjke z czyrakiem na SORze :p

A kto pyta nie bladzi :)

To sandardzik, ze przychodnia to taki fejsbuk dla starszych i samotnych. Jakos mam wiecej dla nich wyrozumialosci niz do kolesia z krosta na SORze :p

Uczymy sie cale zycie :)
A kolezance powiedz, ze latanie z IP z taaaaka pierdola jak plamienie bez ZADNEGO dowodu na ciaze jest durne, bezpodstawne i w mojej opinii powinno byc karane mandatem za nieuzasdanione blokowanie dostepu do lekarza ludziom naprawde potrzebujacym pomocy :)

Haha no pewnie. Takich to tylko pogonić :)

reklama
Do góry