Dziewczyny może będziecie chciały wziąć udział w babyboomowym konkursie. Nie potrafię powiedzieć , na ile te zestawy działają, ale podobno pozytywne efekty są zauważalne Zapraszam do konkursu Dzień z życia staraczki
reklama
Mungo
Fanka BB :)
Jestes wariatka serio nie ma powodu aby isc na IP, wysmieja Cie albo co gorsza opiernicza
Gin nic Ci nie powie w poniedzialek, kaze zrobic bete bo na tak wczesnym etapie to tylko beta powie czy jes ciaza czy nie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cos tak czulam Co prawda przy moich cyklach wychodziłoby na sam początek 5tyg ale pomyślałam że podpytam zanim jak pałka się tam zamelduję (koleżanka świeżo po ciąży mnie na IP od rana kieruje ) ech, poczekamy w takim razie grzecznie.
Mungo
Nie masz co iść na izbę bo cię wygonia z niej. To może być plamienie implantacyjne poczekaj czy ustanie jal ustanie zrób hcg w poniedziałek a jak się rozkręci to wiedz co to trzymam kciuki
Dziękuję! I juz nie zawracam głów póki co
Paraplu
A tak se uleje apropos SORow itp. spedzilam sporo czasu w szpitalu z racji studiow i serio, Polacy to hipochondrycy latajacy z krostka na SOR nazekajac przy okazji na kilkugodzinne kolejki.
Jak bylam na SORze to moze 20% ludzi wymagalo faktycznie pobytu na oddziale RATUNKOWYM. Reszta spokojnie mogla isc do rodzinnego albo do specjalisty.
Krostka na SORze, serio?!
Jak bylam na SORze to moze 20% ludzi wymagalo faktycznie pobytu na oddziale RATUNKOWYM. Reszta spokojnie mogla isc do rodzinnego albo do specjalisty.
Mungo
Ok, teraz definitywnie czuje się wariatką. Na swoją obronę mam to że to nie był moj pomysł a na SORze byłam dwa razy w życiu i oba zakończyłam hospitalizacją. Hahaha. Jeśli to coś pomoże w obliczu mojego dzisiejszego pytaniaA tak se uleje apropos SORow itp. spedzilam sporo czasu w szpitalu z racji studiow i serio, Polacy to hipochondrycy latajacy z krostka na SOR nazekajac przy okazji na kilkugodzinne kolejki.
gabrika
Ciekawe
A co trzeba skonczyc czy umiec aby byc takim projekt menagerem?
Jest mnóstwo szkoleń z zakresu zarządzania projektami. Non stop są organizowane w różnych miejsca. Niektóre oparte są o konkretną metodologię i dają możliwość zdobycia konkretnego certyfikatu. Taki certyfikat daje furtkę do wielu miejsc i dobrych zarobków, ale głównie w IT.
Ja osobiście zaczynałam od Office Managera (nie inaczej jak sekretarki) w szkole językowej i ponieważ dobrze szła mi organizacja miliona różnych spraw, to stopniowo awansowałam. Potem sporo się szkoliłam z zakresu zarządzania nie tylko projektami, ale i zespołami.
Myślę więc, że to wszystko razem pozwoliło mi znaleźć moją obecną pracę. Jeżeli tylko lubisz jak coś tworzy Ci się w łapach i masz frajde z organizacji i wymyślania czegoś nowego + nie masz problemu z użeraniem się z ludźmi - to spokojnie się odnajdziesz
gabrika dobrze ci z ta pracą
Oj tak! Bardzo szanuję tę pracę! Nie oddałabym jej za żadne skarby
Piekna temp. Taja to juz świadczyć może o ciąży no chyba ze jestes przeziębiona. Trzymam kciukiU mnie podskoczyla do 37,12 .wczroraj bylo 36,79. Bardzo dziś mnie boli głowa, zaraz kończę pracę i się położyć
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mycha nie zawracasz głowy my ci tu powiemy co i jak znamy się na tym nie dziewczynyDziękuję! I juz nie zawracam głów póki co
1985nelia2
Ja na sorze byłam raz bo miałam zabieg i po kilku dniach nadal bardzo mnie bolały szwy...myślałam że coś się zakazilo bo paliło swędziało więc pojechałam ale w sumie zanim mnie przyjęli to uciekłam i poszłam do chirurga który stwierdził ze mam uczulenie na klej z plastrów. Zdjął mi szwy przed czasem i tyle
Drugi raz byłam z atakiem kamieni a trzeci to juz jak wody mi odeszły hihi
Drugi raz byłam z atakiem kamieni a trzeci to juz jak wody mi odeszły hihi
reklama
Bulbasek
Masz rację. Ludzie, którzy naprawdę potrzebuje pomocy czekają na swoją kolej. Kiedyś pracowałam w takim centrum medycznym w rejestracji i byłam ulubioną rejestratorka wszystkich starszych ludzi. Ogólny obraz tego był bardzo smutny, bo Ci ludzie byli co Tydzień, dwa u lekarza. Poopowoadali, poplakali, byli samotni i Nie mieli z kim porozmawiać a ja ich nigdy nie pogonilam. Z dobrym słowem i pomocą wychodziłam do tych ludzi.A tak se uleje apropos SORow itp. spedzilam sporo czasu w szpitalu z racji studiow i serio, Polacy to hipochondrycy latajacy z krostka na SOR nazekajac przy okazji na kilkugodzinne kolejki.
Tak mi się jakoś przypomniało.