reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ok, teraz definitywnie czuje się wariatką. Na swoją obronę mam to że to nie był moj pomysł a na SORze byłam dwa razy w życiu i oba zakończyłam hospitalizacją. Hahaha. Jeśli to coś pomoże w obliczu mojego dzisiejszego pytania ;)
Haha nie no, nie pisalam o Tobie. Przypomnialas mi po prostu historyjke z czyrakiem na SORze :p

A kto pyta nie bladzi :)

Jest mnóstwo szkoleń z zakresu zarządzania projektami. Non stop są organizowane w różnych miejsca. Niektóre oparte są o konkretną metodologię i dają możliwość zdobycia konkretnego certyfikatu. Taki certyfikat daje furtkę do wielu miejsc i dobrych zarobków, ale głównie w IT.

Ja osobiście zaczynałam od Office Managera (nie inaczej jak sekretarki) w szkole językowej i ponieważ dobrze szła mi organizacja miliona różnych spraw, to stopniowo awansowałam. Potem sporo się szkoliłam z zakresu zarządzania nie tylko projektami, ale i zespołami.

Myślę więc, że to wszystko razem pozwoliło mi znaleźć moją obecną pracę. Jeżeli tylko lubisz jak coś tworzy Ci się w łapach i masz frajde z organizacji i wymyślania czegoś nowego + nie masz problemu z użeraniem się z ludźmi - to spokojnie się odnajdziesz :)

Oj tak! Bardzo szanuję tę pracę! Nie oddałabym jej za żadne skarby :)
Kurcze fajoskie! A ja lubie takie rzeczy i bylam calkiem niezla w oganizacji pracy. No ale nie dla psa kielbasa. Jezyka nie znam.

I tym sposobem obalam mit, ze Zachod orwiera drzwi. Mi wszystkie pozamykal. Eeee dobra juz nie posze o tym, bo tylko dola lape jak o tym mysle.

Masz rację. Ludzie, którzy naprawdę potrzebuje pomocy czekają na swoją kolej. Kiedyś pracowałam w takim centrum medycznym w rejestracji i byłam ulubioną rejestratorka wszystkich starszych ludzi. Ogólny obraz tego był bardzo smutny, bo Ci ludzie byli co Tydzień, dwa u lekarza. Poopowoadali, poplakali, byli samotni i Nie mieli z kim porozmawiać a ja ich nigdy nie pogonilam. Z dobrym słowem i pomocą wychodziłam do tych ludzi.
Tak mi się jakoś przypomniało.
To sandardzik, ze przychodnia to taki fejsbuk dla starszych i samotnych. Jakos mam wiecej dla nich wyrozumialosci niz do kolesia z krosta na SORze :p

Fajnie :) dobrze jest mieć na podorędziu tyle mądrych głów do pomocy. Zwłaszcza jak się jest zielonym w tych sprawach...

Uczymy sie cale zycie :)
A kolezance powiedz, ze latanie z IP z taaaaka pierdola jak plamienie bez ZADNEGO dowodu na ciaze jest durne, bezpodstawne i w mojej opinii powinno byc karane mandatem za nieuzasdanione blokowanie dostepu do lekarza ludziom naprawde potrzebujacym pomocy :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze fajoskie! A ja lubie takie rzeczy i bylam calkiem niezla w oganizacji pracy. No ale nie dla psa kielbasa. Jezyka nie znam.

I tym sposobem obalam mit, ze Zachod orwiera drzwi. Mi wszystkie pozamykal. Eeee dobra juz nie posze o tym, bo tylko dola lape jak o tym mysle.

Czekaj, czekaj... a angielski znasz? W wielu firmach nie trzeba znać lokalnego języka, wystarczy angielski :)

Haha nie no, nie pisalam o Tobie. Przypomnialas mi po prostu historyjke z czyrakiem na SORze :p

A kto pyta nie bladzi :)

To sandardzik, ze przychodnia to taki fejsbuk dla starszych i samotnych. Jakos mam wiecej dla nich wyrozumialosci niz do kolesia z krosta na SORze :p

Uczymy sie cale zycie :)
A kolezance powiedz, ze latanie z IP z taaaaka pierdola jak plamienie bez ZADNEGO dowodu na ciaze jest durne, bezpodstawne i w mojej opinii powinno byc karane mandatem za nieuzasdanione blokowanie dostepu do lekarza ludziom naprawde potrzebujacym pomocy :)

Haha no pewnie. Takich to tylko pogonić :)

reklama
Do góry