reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurde, to serio super sprawa!

To już musisz zapytać lekarza, on będzie wiedział jak u Ciebie sytuacja wygląda, czy możesz, czy raczej jest to niewskazane :-)

Wolne masz? [emoji4] to chociaż paznokcie pokaż [emoji3] a z tym wykresem, to u mnie wiecznie tak jest [emoji3]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie nie mam wolnego... ale straszny leń mnie dopadł....

A paznokcie takie delikatne tym razem, bo ostatnio były czarne :p

Screen Shot 2017-02-03 at 12.41.36.png

Załączniki

• Screen Shot 2017-02-03 at 12.41.36.png
    Screen Shot 2017-02-03 at 12.41.36.png
    179,1 KB · Wyświetleń: 475
reklama
kobietki a jak to jest ze współżyciem w czasie ciąży ?

Ja w tych sprawach bylam.aktywna do samego końca o 23.00 w piatek zaliczylismy z mężem ostatnie przytulasy a o 2.00 mialam juz corke przy sobie :biggrin2:
No ale wiadomo tak jak pisala koleżanka wyżej powinnas pogadac o tym z lekarzem ja akurat nie mialam zadnych przeciwwskazań pozdrawiam

To już koniec ciąży nie ma mam czekać aż się oczyszcze sama.
Oszzzz...
A tak bardzo wierzyłam, że będzie dobrze.
To podłe i niesprawiedliwe!!!
Trzymaj się kochanie i pierd...l naturę i los. Zagraj im na nosie i pokaż, że masz siłę i moc!!! Niedługo będę cieszyć się razem z Tobą, kiedy pokażesz nam dwie kreski, a za 9 miesięcy bąbelka :) zobaczysz, uda się!

Lanvin ta choroba jest paskudna. Można mieć zespół Cushing'a lub chorobę. Różni się to tym ze jak masz zespół to masz albo guza przysadki mózgowej albo nadnerczy. A choroba to nadmierna produkcja kortyzolu i hormonu ATC i szereg innych objawów. Generalnie mnie prawie 2 razy zabiła pokrzywka która była wywołana tym kortyzolu ale wtedy nikt mnje nie słuchał jak pytałam czy to ta choroba.

Lanvin ta choroba jest paskudna. Można mieć zespół Cushing'a lub chorobę. Różni się to tym ze jak masz zespół to masz albo guza przysadki mózgowej albo nadnerczy. A choroba to nadmierna produkcja kortyzolu i hormonu ATC i szereg innych objawów. Generalnie mnie prawie 2 razy zabiła pokrzywka która była wywołana tym kortyzolu ale wtedy nikt mnje nie słuchał jak pytałam czy to ta choroba.
Nimi jak mi diagnozowali cukrzycę w szpitalu uniwersyteckim w Krk miałam podwyższony poziom kortyzolu dostałam sterydy i pięknie poszedł w dół,buziaki kochana

reklama
A mnie właśnie aplikacja upomniała: "chyba zapomniałaś wprowadzić dane o okresie".
Aż miałoby się ochotę odpisać: "nie kur.., nie zapomniałam!" :p
Dalej nic? Nie chcesz testować?

No właśnie nie mam wolnego... ale straszny leń mnie dopadł....

A paznokcie takie delikatne tym razem, bo ostatnio były czarne [emoji14]

Zobacz załącznik 794082
Ładne :-) Ty pracujesz w domu?

Trzymaj się kochana!
Po każdej burzy pojawia się tęcza.
Mam nadzieję, że się nie poddasz.

Ja jutro lecę na monitoring.
Jestem ciekawa jakie będą efekty picia ziół ojca sroki. Podobno działają cuda :p
Daj znać! [emoji4]

Czyli Ty masz zespół Cushinga, tak? Jak to się leczy?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry