Ależ piękna kreska! !!Mój z rana facelle 25. 35 dc, 17 dpo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ależ piękna kreska! !!Mój z rana facelle 25. 35 dc, 17 dpo.
Jakoś mi głupio było to teraz wrzucić.Ależ piękna kreska! !!
To już koniec ciąży nie ma mam czekać aż się oczyszcze sama.
Daj spokój ja się cieszę waszym szczęściem nie jestem typem osoby która popada w depresję i będzie nienawidzila kobiet w ciąży dla mnie każde dziecko to cud i twoje i inne :* ja czekam na wasze testy moje kochane :*Jakoś mi głupio było to teraz wrzucić.
To już koniec ciąży nie ma mam czekać aż się oczyszcze sama.
@Martaldz fajnie, że idziesz na terapię :-) osobiście jestem bardzo zadowolona, że ludzie przestają postrzegać psychologów i psychiatrów jako zło konieczne i to dla ludzi z ciężkimi chorobami psychicznymi. Coraz więcej ludzi chodzi na terapię nie tylko po to, by wyjść z depresji, lęku itp, ale po to, by się rozwijać. To naprawdę super, jest też zresztą taka akcja Mam terapeute, dzięki której, moim zdaniem, wiele ludzi się otworzyło na terapię i zaczęło o tym głośno mówić, przyznawać się. Ja też uważam, że powinnam iść na terapię, uświadamiamy sobie jakie mam problemy i poniekąd skąd się wzięły, ale sama ich nie potrafię przepracowac. No, ale w chwili obecnej nie stać mnie na terapię :-)
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Boże... nie nastawiam takie wiadomości czekałam. @nimitii Kochana nie wiem nawet co powiedzieć. Tak mi przykro. Mam tylko nadzieję że się nie poddasz.To już koniec ciąży nie ma mam czekać aż się oczyszcze sama.