Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej no tak jak myślałam zaczyna mi się okres...czyli kolejny cykl starań...
Nimitti trzymam kciuki za wizytę
Cheebay będzie wszystko dobrze.czekamy na wieści.
Ja robię dziś fasolkę po bretońskuale jestem zła
Miłego dnia
Nie ma zrytej psychy, trochę ją rozumiem, nie każdy musii chcieć dziecka i być na nie gotowy... no, ale tłumaczyłam Jej, że lepiej mieć teraz i pozmieniac swoje plany niż bardzo chcieć a nie móc mieć...ja pierdykam, co za laska, niezle ma zryta psyche i dlaczego takie zachodza?
ja mam inne podejscie, bo co trzeba miec w glowie, zeby byc zrozpaczonym z powodu ciazy? 16 lat nie ma, a ze plany sie pokrzyzowaly? skoro miala plany to mogla sie zabezpieczyc i juz, wkurzam sie na takie laski i ich podejscie, bo sama duzo przeszlam by miec Natana i noz mi sie otwiera na takie pierd*lenieNie ma zrytej psychy, trochę ją rozumiem, nie każdy musii chcieć dziecka i być na nie gotowy... no, ale tłumaczyłam Jej, że lepiej mieć teraz i pozmieniac swoje plany niż bardzo chcieć a nie móc mieć...
Nimiti trzymam kciukiBędzie dobrze kochana zobaczysz nie martw się :*