reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny, witam się z rana. Ja nie o pomysł na obiad będę prosić tylko o Wasze kciuki bo o 13 mam rozmowę o pracę w Niemcowni!!!!
@cheebay czekam na wieści.:)
@nimitii myślami jestem z Tobą :)
A gdzie te pozytywne testy???:)

&&&&&& aby rozmowa o pracę przebiegła po twojej mysli i spelnila twoje oczekiwania

Hej no tak jak myślałam zaczyna mi się okres...:(czyli kolejny cykl starań...

Nimitti trzymam kciuki za wizytę :)

Cheebay będzie wszystko dobrze.czekamy na wieści.:)

Ja robię dziś fasolkę po bretońsku:) ale jestem zła:(
Miłego dnia

No chyba ten pierwszy dzień @ jest najgorszy i najbardziej bolesny pod wzgledem(sercowym) taki czuje sie wtedy cholerny zawód bo pomimo negatywnych testow gdzies tam.w srodku czlowiek ma nadzieje do samego końca .... powodzenia w nastepnym.cyklu aby byl owocny ....

nimitii mam nadzieje ze uslyszysz dzis same dobre wieści z calego serducha Tego Tobie życzę....

Nie ma zrytej psychy, trochę ją rozumiem, nie każdy musii chcieć dziecka i być na nie gotowy... no, ale tłumaczyłam Jej, że lepiej mieć teraz i pozmieniac swoje plany niż bardzo chcieć a nie móc mieć...
ja mam inne podejscie, bo co trzeba miec w glowie, zeby byc zrozpaczonym z powodu ciazy? 16 lat nie ma, a ze plany sie pokrzyzowaly? skoro miala plany to mogla sie zabezpieczyc i juz, wkurzam sie na takie laski i ich podejscie, bo sama duzo przeszlam by miec Natana i noz mi sie otwiera na takie pierd*lenie :szok:a te co chca to latami walcza i nic, wrrr, sorki, hormony mi buzuja chyba dzis jeszcze po ciazy

Kuźwa, tyle zapisałam i wszystko mi się skasowało :(

@Spark, przykre to, że ktoś inny zachodzi, a człowiek nie może :( Tylko kurcze nie zrozumie tego ktoś, kto tyle czasu nie próbował i nic z tego nie wychodziło. Dla Twojej koleżanki to nie jest taki powód do radości, bo nie tego w tej chwili oczekiwała i ja to rozumiem, bo jak zaszłam w ciążę i do tego mój były mnie zostawił, to nie było lekko. Później przywykłam do tej myśli i się cieszyłam, jak poczułam ruchy, to już byłam zakochana w małym, bo dopiero to stało się realne. Teraz cieszę się z tego, że go mam, bo wiem, że różnie może być i to, że się udało kiedyś, nie znaczy, że uda się teraz. Niemniej jednak, mam ogromną nadzieję i wierzę w to, że już niedługo Wam się uda. Tyle czasu się staracie, że czuję, że to już coraz bliżej. Tulę :*

@Paraplu, jak wygląda ta dieta i ile kosztuje? Na ile czasu jest rozpisana? Czy masz po prostu przykładowe dania, jak to wygląda?

@nimitii @cheebay trzymam kciuki, dawajcie znać po wizytach!

@Jola8986 trzymam kciuki za rozmowę. Co to jest za praca? :)

@basia89 ja też dzisiaj się nie mogę ogarnąć. Jeszcze wróciły mi bóle karku i cały mi zesztywniał, siedzę jak w kołnierzu :|

@Luxuorius dobra jesteś, tak od rana tyle ogarnąć. Ale fakt, że przy dziecku człowiek uczy się zarządzać czasem. Odkąd mam małego, tak jestem o wiele bardziej ogarnięta ze swoim życiem i z tym, co mam zrobić :) A co do obiadu, to mam jeszcze makaron z sosem szpinakowym i rozmroziłam filety, także coś z tego zmontuje :) Choć pewnie znów zjemy obiad na kolację, bo po pracy jedziemy prosto na budowę z naszym fachowcem pomierzyć wszystko, wycenić i zrobić listę, co mamy kupić, bo on wyjeżdża na ponad miesiąc i później może być za późno. No i fotki sobie zrobię :D

@Bulbasek Balbinko nasza, wrzucaj test, bo chcemy się zarazić!

U mnie wczoraj temp 36,58, dziś 36,64, więc póki co owu się nie zbliża :) @Spark, dziś mam 10dc, jak jeszcze z 4 dni będę brała donga, to będzie ok?

reklama
Co do książki chyba tez się skusze zawsze myślę to się przyda to tez i tak się nazbieralo trzeba by było zrobić porządki trochę by się miejsca zrobiło.

A właśnie ktoś wie co u pyzuni?

Do góry