reklama
MartaBarbaraWeronika
Fanka BB :)
&&&&&& aby rozmowa o pracę przebiegła po twojej mysli i spelnila twoje oczekiwania
Hej no tak jak myślałam zaczyna mi się okres...czyli kolejny cykl starań...
Nimitti trzymam kciuki za wizytę
Cheebay będzie wszystko dobrze.czekamy na wieści.
Ja robię dziś fasolkę po bretońsku ale jestem zła
Miłego dnia
No chyba ten pierwszy dzień @ jest najgorszy i najbardziej bolesny pod wzgledem(sercowym) taki czuje sie wtedy cholerny zawód bo pomimo negatywnych testow gdzies tam.w srodku czlowiek ma nadzieje do samego końca .... powodzenia w nastepnym.cyklu aby byl owocny ....
nimitii mam nadzieje ze uslyszysz dzis same dobre wieści z calego serducha Tego Tobie życzę....
Spark
Nie ma zrytej psychy, trochę ją rozumiem, nie każdy musii chcieć dziecka i być na nie gotowy... no, ale tłumaczyłam Jej, że lepiej mieć teraz i pozmieniac swoje plany niż bardzo chcieć a nie móc mieć...ja pierdykam, co za laska, niezle ma zryta psyche i dlaczego takie zachodza?
ja mam inne podejscie, bo co trzeba miec w glowie, zeby byc zrozpaczonym z powodu ciazy? 16 lat nie ma, a ze plany sie pokrzyzowaly? skoro miala plany to mogla sie zabezpieczyc i juz, wkurzam sie na takie laski i ich podejscie, bo sama duzo przeszlam by miec Natana i noz mi sie otwiera na takie pierd*lenie a te co chca to latami walcza i nic, wrrr, sorki, hormony mi buzuja chyba dzis jeszcze po ciazyNie ma zrytej psychy, trochę ją rozumiem, nie każdy musii chcieć dziecka i być na nie gotowy... no, ale tłumaczyłam Jej, że lepiej mieć teraz i pozmieniac swoje plany niż bardzo chcieć a nie móc mieć...
1985nelia2
Czasem ciąża ludzi zaskakuje więc nie dziwię się ze mają takie myśli ale potem jak dziecko się pojawi to juz jest inna bajka. Jestem w stanie sobie wyobrazić że ktoś ma inne plany i nagle taka wiadomość może zwalić z nog.
Antonia2016
Nimiti trzymam kciukiBędzie dobrze kochana zobaczysz nie martw się :*
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Lanvin
Kuźwa, tyle zapisałam i wszystko mi się skasowało
@Spark, przykre to, że ktoś inny zachodzi, a człowiek nie może Tylko kurcze nie zrozumie tego ktoś, kto tyle czasu nie próbował i nic z tego nie wychodziło. Dla Twojej koleżanki to nie jest taki powód do radości, bo nie tego w tej chwili oczekiwała i ja to rozumiem, bo jak zaszłam w ciążę i do tego mój były mnie zostawił, to nie było lekko. Później przywykłam do tej myśli i się cieszyłam, jak poczułam ruchy, to już byłam zakochana w małym, bo dopiero to stało się realne. Teraz cieszę się z tego, że go mam, bo wiem, że różnie może być i to, że się udało kiedyś, nie znaczy, że uda się teraz. Niemniej jednak, mam ogromną nadzieję i wierzę w to, że już niedługo Wam się uda. Tyle czasu się staracie, że czuję, że to już coraz bliżej. Tulę :*
@Paraplu, jak wygląda ta dieta i ile kosztuje? Na ile czasu jest rozpisana? Czy masz po prostu przykładowe dania, jak to wygląda?
@nimitii @cheebay trzymam kciuki, dawajcie znać po wizytach!
@Jola8986 trzymam kciuki za rozmowę. Co to jest za praca?
@basia89 ja też dzisiaj się nie mogę ogarnąć. Jeszcze wróciły mi bóle karku i cały mi zesztywniał, siedzę jak w kołnierzu :|
@Luxuorius dobra jesteś, tak od rana tyle ogarnąć. Ale fakt, że przy dziecku człowiek uczy się zarządzać czasem. Odkąd mam małego, tak jestem o wiele bardziej ogarnięta ze swoim życiem i z tym, co mam zrobić A co do obiadu, to mam jeszcze makaron z sosem szpinakowym i rozmroziłam filety, także coś z tego zmontuje Choć pewnie znów zjemy obiad na kolację, bo po pracy jedziemy prosto na budowę z naszym fachowcem pomierzyć wszystko, wycenić i zrobić listę, co mamy kupić, bo on wyjeżdża na ponad miesiąc i później może być za późno. No i fotki sobie zrobię
@Spark, przykre to, że ktoś inny zachodzi, a człowiek nie może Tylko kurcze nie zrozumie tego ktoś, kto tyle czasu nie próbował i nic z tego nie wychodziło. Dla Twojej koleżanki to nie jest taki powód do radości, bo nie tego w tej chwili oczekiwała i ja to rozumiem, bo jak zaszłam w ciążę i do tego mój były mnie zostawił, to nie było lekko. Później przywykłam do tej myśli i się cieszyłam, jak poczułam ruchy, to już byłam zakochana w małym, bo dopiero to stało się realne. Teraz cieszę się z tego, że go mam, bo wiem, że różnie może być i to, że się udało kiedyś, nie znaczy, że uda się teraz. Niemniej jednak, mam ogromną nadzieję i wierzę w to, że już niedługo Wam się uda. Tyle czasu się staracie, że czuję, że to już coraz bliżej. Tulę :*
@Paraplu, jak wygląda ta dieta i ile kosztuje? Na ile czasu jest rozpisana? Czy masz po prostu przykładowe dania, jak to wygląda?
@nimitii @cheebay trzymam kciuki, dawajcie znać po wizytach!
@Jola8986 trzymam kciuki za rozmowę. Co to jest za praca?
@basia89 ja też dzisiaj się nie mogę ogarnąć. Jeszcze wróciły mi bóle karku i cały mi zesztywniał, siedzę jak w kołnierzu :|
@Luxuorius dobra jesteś, tak od rana tyle ogarnąć. Ale fakt, że przy dziecku człowiek uczy się zarządzać czasem. Odkąd mam małego, tak jestem o wiele bardziej ogarnięta ze swoim życiem i z tym, co mam zrobić A co do obiadu, to mam jeszcze makaron z sosem szpinakowym i rozmroziłam filety, także coś z tego zmontuje Choć pewnie znów zjemy obiad na kolację, bo po pracy jedziemy prosto na budowę z naszym fachowcem pomierzyć wszystko, wycenić i zrobić listę, co mamy kupić, bo on wyjeżdża na ponad miesiąc i później może być za późno. No i fotki sobie zrobię
reklama