reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny miałam sen. Jestem na porodowce a za chwilę mi podają maleństwo małe cieplutkie ciałko, które tulilam.
Pobiegłam do łazienki siknelam i... Biel :-(

[emoji17]

f2w3rjjgpsehityp.png

Za mnie poprosze tez kciuki wasze na jutro, bo kolejna wizyta I prenatalne[emoji33][emoji85] z tym, ze ze wskazan na wiek robię takie testy prenatalne z krwi ( NIFTY w pl sie nazywaja) wiec wyników na pewno jutro nie usłyszę. A powiem wam ze stres chodzi za mna jak cien, staram sie go gdzies tam spychac na drugi plan ale chciałabym zeby był juz przyszły tydzień a my szczęśliwi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

&&&&&& na pewno będzie wszystko dobrze nie ma innej opcji ale wiadomo że kazde takie badanie to stres ....
Lux ja na obiad też dzisiaj robie mięso(mimo piątku) :-pno ale wczoraj jakos wciaz bylam o jeden dzien.wstecz i wyciagajac mieso do rozmrozenia mialam na mysli dzis czwartek tak.ze u mnie dzis placek po węgiersku :happy2:

Fajne książki polecacie, sama sie tez zainteresuje, bo moj M mowi, ze ja jestem chomik i pelno pier dol gromadze..
Chociaz ja uważa, ze wcale nie jest ze mna zle ;) ale szafa moja, to juz wola o pomste do nieba.. za kazdym podejsciem jak chce zrobic przeglad i powyrzucac stare ciuchy, to do kazdego jednego mam jakies wytlumaczenie, dlaczego powinien zostac... ;)

Rano odstawilam armie do badania. Po pracy odbieram wyniki. Ciekawa jestem... Badanie w innym lab niz poprzednio, wiec moze byc ciezko zeby porownac. mam nadzieje, ze bedzie wiecej ruchliwych.

Aha, test oczywiscie dzisiaj negatywny. chyba powoli musze sie godzic z faktem, ze ten cykl sie nie udal. Ale tempka taka ladna, ze szkoda. Ale ja zawsze mam ladna tempke i nic z tego nie wychodzi.

NImitii, kciuki za ciebie dzisiaj!!!! czekamy!

Cheebay, kciuki za prenatalne!! :)

Jola, kciuki za rozmowe!!!!!!!

reklama
@nimitii kciuki zaciśnięte! ;*

No właśnie @Luxuorius jak ktoś pragnął dziecka to się cieszę, że się udało, tak jak u staraczek, ale jak słyszę: "jest mi źle, wiesz, że tego nie chciałam, nie teraz, plany mi się pokrzyżowały... zabezpieczaliśmy się w kratkę bo mój ma bardzo słabe nasienie, więc miał mieć problem z dzieckiem, a tu... masakra... nikt nie jest zadowolony z tej ciąży tylko On, ja zła, rodzice obrażeni..."
Powiedziałam Jej tylko: "kochanna moja patrz na mnie, chyba lepiej w tę stronę..."
ja pierdykam, co za laska, niezle ma zryta psyche i dlaczego takie zachodza?

Do góry