reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak a propos wpadek.... Twoja koleżanka Spark jeszcze kiedyś podziekuje Bogu lub komukolwiek w kogo wierzy za cud jaki właśnie w niej powstaje. Sama do tego dojrzeje.
Powiem Wam szczerze że mój synek też nie był planowany. Znaliśmy sie z M. Jakies 3 miesiące i w momencie gdy dowiedziałam się o ciąży nie było radości,przede wszystkim byl strach. Radosc przyszla dopieo później, teraz dziękuję Bogu i losowi że go mam.
Gdybym wiedziała że takie będą trudności , zaczelabym starania już dawno.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
dokladnie, ciaza to cos cudownego i mysle, ze ta laska jak poczuje ruchy lub jak juz urodzi to szczerze maluszka pokocha :)

reklama
Przed owu rośnie gwałtownie, powinien być chyba wzrost 3 dni z rzędu o ile się nie mylę? U mnie póki co nie rośnie, więc owu się nie zbliża :)
Rośnie po owu[emoji4]
Metoda objawowo termiczna zakłada, że owu jest w dniu szczytu śluzu i po niej przez kolejne 3 dni temperatura jest powyżej temp. z 6 dni przed owulacją. Skok temp. powinien być o min. 0,20 stopnia. Ale często temp. rośnie powoli a owu i tak występuje.
Ale z tymi 6 dniami to nie zawsze wychodzi
Trzeba poobserwować kilka cykli i wtedy już wiadomo co i jak[emoji106]

nie zawsze ciąża jest planowana ale prawie zawsze juz jak są juz pierwsze ruchy i juz jak dzidziuś się urodzi wszytko się zmienia. Niesprawiedliwe jest to ze niektóre pary które bardzo pragną dziecka starają się leczą i długo nic a to tez przeżywa się bardzo a są przypadki ze jest wpadka a potem na śmietnik dziecko

@Martaldz fajnie, że idziesz na terapię :-) osobiście jestem bardzo zadowolona, że ludzie przestają postrzegać psychologów i psychiatrów jako zło konieczne i to dla ludzi z ciężkimi chorobami psychicznymi. Coraz więcej ludzi chodzi na terapię nie tylko po to, by wyjść z depresji, lęku itp, ale po to, by się rozwijać. To naprawdę super, jest też zresztą taka akcja Mam terapeute, dzięki której, moim zdaniem, wiele ludzi się otworzyło na terapię i zaczęło o tym głośno mówić, przyznawać się. Ja też uważam, że powinnam iść na terapię, uświadamiamy sobie jakie mam problemy i poniekąd skąd się wzięły, ale sama ich nie potrafię przepracowac. No, ale w chwili obecnej nie stać mnie na terapię :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

28dc Choć zawsze cykle 24-25 dniowe. Poprzedni cykl tez dwa dni spóźnione jak nigdy. Tylko teraz żadnych objawów małpy..
No cóż robie sobie nadzieje.
Moze tym razem to twoj szczesliwy cykl &&&&
U mnie dzis 23dc /31dni takze jeszcze 7 dni nadzieji :-D mam kupione dwa testy to jeden moze sobie zrobie we wtorek rano a kolejny jak wrazie@ nie przyjdzie o czasie a co tam po to te testy sa by z nich korzystac :-)

reklama
Do góry