reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
cheebay, nimitti kciuki zaciśnięte

a ja straciłam głos :/ wczoraj dzwonił genetyk z wynikami córki, akurat lekcję miałam, nie dodzwoniłam się a dziś się z nim nie doagadam jak zadzwoni :/

Kochana ja wciąż wierzę [emoji173] trzymam mocno kciuki

I tego Ci życzę ... Amen [emoji6]

Ja na razie przeczytałam "slow fashion" i juz dość uporządkowalam szafę i mocno ograniczyłam zakupy szmat ale to jeszcze nie koniec [emoji4] Chętnie lookne na Twoją książeczkę ... bardzo potrzebuje wskazówek żeby zminimalizować ten pęd posiadania zbędnych rzeczy [emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Ja myślałam, że tylko ja się z tym zmagam. Potem tony niepotrzebnych i nieużywanych rzeczy tylko przeszkadza [emoji17]
Przeczytam książeczkę z pewnością !

f2w3rjjgpsehityp.png

@nimitii kciuki zaciśnięte! ;*

No właśnie @Luxuorius jak ktoś pragnął dziecka to się cieszę, że się udało, tak jak u staraczek, ale jak słyszę: "jest mi źle, wiesz, że tego nie chciałam, nie teraz, plany mi się pokrzyżowały... zabezpieczaliśmy się w kratkę bo mój ma bardzo słabe nasienie, więc miał mieć problem z dzieckiem, a tu... masakra... nikt nie jest zadowolony z tej ciąży tylko On, ja zła, rodzice obrażeni..."
Powiedziałam Jej tylko: "kochanna moja patrz na mnie, chyba lepiej w tę stronę..."

@Bulbasek to wrzucaj, Twoich testów nigdy dość! ;*

aa co do obiadu, to mieszkam u teściowej od 3 dni, i ... nie dostanę się tak łatwo do kuchni :p z tego co wiem to dzisiaaj Pani Domu serwuje kluski na parze, a wczoraj była pyszna zupka z mieelonym, fasolką czerwoną, posypana żółtym serem, mniam!

reklama
Hej dziewczyny, witam się z pracy. Dobrze, że dzisiaj piąteczek[emoji16].
Jola8689, Nimmti trzymam kciuki.
Bulbasek pokaż te ciemne krechy, chcę się napatrzeć.
Ja mam dzisiaj zupę krem z dyni gruszki. Baaardzo ją lubię[emoji2]
Gdzie są dzisiejsze poranne testy? Bertha?

Do góry