reklama
bertha
Fanka BB :)
I tak Cię znajdziemy ... [emoji12]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
to chyba nie bede ryzykować
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Paraplu
A chcialam Wam pokazac co dostaje sie w Holandii w trakcie umawiania sie na zabieg.
To ulotki jakie dostalam, jest w nich WSZYSTKO! Co to za zabieg, gdzie sie zglosic w dniu zabiegu, jak sie przygotowac, co mi wolno a czego nie przed i po zabiegu. Co moge czuc w trakcie i po zabiegu. Co jest normalne a z jakimi objawami mam dzwonic do lekarza. No mowie Wam, WSZYSTKO co najwazniejsze w pigulce.
Rewelacyjna sprawa.
Tutaj histereskopia.
Kolposkopia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To ulotki jakie dostalam, jest w nich WSZYSTKO! Co to za zabieg, gdzie sie zglosic w dniu zabiegu, jak sie przygotowac, co mi wolno a czego nie przed i po zabiegu. Co moge czuc w trakcie i po zabiegu. Co jest normalne a z jakimi objawami mam dzwonic do lekarza. No mowie Wam, WSZYSTKO co najwazniejsze w pigulce.
Rewelacyjna sprawa.
Tutaj histereskopia.
Kolposkopia
A
auslanderka
Gość
Z tego co gdzieś tam wyczytałam to ruch, cynk, witamina c, kiwi...Dziewczyny mamy wyniki badania nasienia. Ruchliwość poniżej normy [emoji17]
Ruch postepowy 29%
Ruch całkowity 35%
Brak ruchu 65%
Macie doświadczenie w tym temacie ... czym wspomóc ten ruch ... dajcie znać kochane [emoji8]
Doczytam później bo dopiero wracam z pracy.
PS. @ powinna być dziś, jeszcze nie ma ale kluje mnie jajnik ... nigdy wcześniej tak nie było ... dziwne
Buziaki
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Ja właśnie dostałam wyniki m ( dzisiaj był i już gotowe[emoji106]) tylko na morfologie trzeba trochę poczekać.
U nas wyniki super, ale zdziwiłabym się gdyby były złe). Wiadomo od początku, że to ja mam problem. Badanie zrobiliśmy bo taka jest procedura.....
Tylko 2 rzeczy są zaznaczone, sposób upłynnienia jest mechaniczny! Wiecie czy to źle? I średnia amplituda odchyleń bocznych wynosi 2,0 a zakres jest 3.1-4.5
Poza tym ledwo nad kreską jest suma o ruchu postępowym. Reszta jest piękna. Mamy 137,17 mln plemników i 88% jest żywe[emoji1]
bertha
A chcialam Wam pokazac co dostaje sie w Holandii w trakcie umawiania sie na zabieg.
Rewelacyjna sprawa.
Tutaj histereskopia.
Kolposkopia
Super!!
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
A
auslanderka
Gość
Ja do owu podchodzę na luzie. Ale po nie jestem w stanie przestać myśleć. Nie pracuję, najchętniej gapię się 8 godzin w kalendarz[emoji16] .Oj Kochana.... tak mi cieżko z tym.... co miesiąc obiecuje sobie, że nie będę się przejmować, że wrzucę na looz, ale nie potrafię olać tego tematu...
na dodatek wszystko mi się wali od pracy do napisania na obronę co wogole nie mam głowy, po praktyki- ale jak to wszystko ogarnąć jak normalnie człowiek pracuje, po prostu wszystko mnie przerasta...
Na dodatek zawsze plamię przed @ 2-3 dni przed... naczytałam sie o progesteronie - mówiłam o tym lekarzowi, ale to jakby nic nie odpowiedział, powiedział mi wtedy,ze kilka miesięcy starań to nie tak długo, mnie sie wszystko juz ciągnie.. dzisiaj tak z bomby wystrzeliła @, ze aż sie przestraszyłam ..
chyba przyszedł moment u mnie załamania...
Ale w tym cklu obiecałam sobie, że się ogarnę. Trzeba czymś zająć głowę bo nigdy nie zajdę. Ja wracam do nauki niemieckiego. Zauważyłam, że się cofam..... i planuję weekendy, urlopy itp[emoji2]
Głowa do góry. Musimy przestać tak bardzo chcieć. Musimy dać się zaskoczyć jak np. Lux[emoji4]
marc co się dzieje kotek ? Ok doczytałam. Nie martw się ją też tak miałam i mam popatrz stoję o krok od poronienia ale się nie załamuje a uwiez nie jest łatwo po raz drugi stracić ciążę. Nie poddawaj się jesteśmy tu z tobą a jak ci smutno pisz wysłuchamy cie prawda dziewczyny; ) :*
magoo co z tobą ?! Brakuje mi ciebie!
Paraplu ale piękne schudlas :*
Queen_b damy rade na 2018!będziemy razem !
judytka777
hej dziewczyny chwilkę mnie nie było ale starałam się was nadrobić .nie pamiętam co komu odpisać mam jutro dostać okres i czekam na niego bo po moim bólu brzucha można wywnioskować że jutro się pojawichociaż dopóki nie dostałam jest nadzieja...
któraś jutro testuje?ja jak jutro nie dostanę to w sobotę zrobię test.
paraplu faktycznie takie informacje ci dali.super.wiadomo co i jak.u nas tak fajnie nie ma.idziesz i nie wiesz co cie czeka...a jak nie poczytasz w necie to idziesz jak na ścięcie.
arrow przykro mi że taki wynik.ale może faktycznie za szybko...przytulam
trzymam kciuki za każdą z was!!!
któraś jutro testuje?ja jak jutro nie dostanę to w sobotę zrobię test.
paraplu faktycznie takie informacje ci dali.super.wiadomo co i jak.u nas tak fajnie nie ma.idziesz i nie wiesz co cie czeka...a jak nie poczytasz w necie to idziesz jak na ścięcie.
arrow przykro mi że taki wynik.ale może faktycznie za szybko...przytulam
trzymam kciuki za każdą z was!!!
marc co się dzieje kotek ? Ok doczytałam. Nie martw się ją też tak miałam i mam popatrz stoję o krok od poronienia ale się nie załamuje a uwiez nie jest łatwo po raz drugi stracić ciążę. Nie poddawaj się jesteśmy tu z tobą a jak ci smutno pisz wysłuchamy cie prawda dziewczyny; ) :*
@nimitii pozytyw jest taki, ze jak wszystko pójdzie dobrze to będzie dzidzia z maja tak jak zawsze chciałam [emoji7][emoji7]
Widziałam któraś z dziewczyn pisała ze jej M miał ponad 100ml plemników ! Kutde a mój ledwo do 33ml w jego najlepszym wyniku dobił [emoji23] No cóż ale mój M od zawsze twierdził ze coś z nim nie tak i od razu było spr go. A w sumie to potwierdzenie.
A 2018 to bardzo dobra data !! Mój plan 5letni zakładał 2 dzieci do 30stki ale cóż, jak to się mówi Człowiek planuje Pan Bóg rujnuje ... ale co zrobić jak się tworzy planu 5letnie ?? (Takie zboczenie ze studiów [emoji23][emoji23])
Oby chociaż jedno wyszło do tej 30[emoji51][emoji120][emoji120]
reklama
Super moja ostatnia ciąża gdyby się nie skończyła jak się skończyła byłaby z maja. Ja zawsze chciałam mieć malucha urodzonego między kwietniem a czerwcem.@nimitii pozytyw jest taki, ze jak wszystko pójdzie dobrze to będzie dzidzia z maja tak jak zawsze chciałam [emoji7][emoji7]
Widziałam któraś z dziewczyn pisała ze jej M miał ponad 100ml plemników ! Kutde a mój ledwo do 33ml w jego najlepszym wyniku dobił [emoji23] No cóż ale mój M od zawsze twierdził ze coś z nim nie tak i od razu było spr go. A w sumie to potwierdzenie.
A 2018 to bardzo dobra data !! Mój plan 5letni zakładał 2 dzieci do 30stki ale cóż, jak to się mówi Człowiek planuje Pan Bóg rujnuje ... ale co zrobić jak się tworzy planu 5letnie ?? (Takie zboczenie ze studiów [emoji23][emoji23])
Oby chociaż jedno wyszło do tej 30[emoji51][emoji120][emoji120]
Powiedz mi kochana jeśli to nie jest zbyt itymne pytanie (nie obrazę się jak nie odpowiesz !) Jak twój m się z tym czuje?