reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja na 2017 juz nie licze. 2018 to tez bardzo ladna data [emoji3]

Jakiegos dola zalapalam po ginekologu. Po cichu mialam nadzieje, ze powie, ze wymyslam czy cos takiego. No a ona pierwsze co powiedziala, ze podejrzewa zrosty, ze ogolnie jest male prawdopodopodobienswo ale chce sie upewnic. No i kolposkopia pewnie dlatego, ze czuje bol przy przytulankach.
Noo ale z drugiej strony ciesze sie, ze mnie nie zlala i jakis plan mam.

Ku*wa przez mysli mi w zyciu nie przeszlo, ze tak to bedzie wygladac :( patrzac na ta ilosc wpadek to bylam pewna, ze rach ciach i bedzie dzidzius.

@arrow90 przykro mi :(((

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,0kg ---> 52kg
Paraplu damy radę! Też myślę, że 2018 to nie taka zła data :p
A wiecie co.. za nim się zaczęliśmy starać, to tak jakbym czuła, że nie pójdzie tak rach ciach! Nie wiem czemu.. Jak ktoś pytał to co od razu po ślubie dziecko , to odpowiadałam, że zobaczymy, jak wyjdzie, nigdy nic nie wiadomo. W głębi sobie myślałam, że przecież nie wszystkim się udaje.. No i masz babo placek!.. może wykrakałam. :rolleyes:

Oj Kochana.... tak mi cieżko z tym.... co miesiąc obiecuje sobie, że nie będę się przejmować, że wrzucę na looz, ale nie potrafię olać tego tematu...
na dodatek wszystko mi się wali od pracy do napisania na obronę co wogole nie mam głowy, po praktyki- ale jak to wszystko ogarnąć jak normalnie człowiek pracuje, po prostu wszystko mnie przerasta...
Na dodatek zawsze plamię przed @ 2-3 dni przed... naczytałam sie o progesteronie - mówiłam o tym lekarzowi, ale to jakby nic nie odpowiedział, powiedział mi wtedy,ze kilka miesięcy starań to nie tak długo, mnie sie wszystko juz ciągnie.. dzisiaj tak z bomby wystrzeliła @, ze aż sie przestraszyłam ..
chyba przyszedł moment u mnie załamania...
Będzie dobrze Kochana. Ja wiem ze przychodzą takie chwile że ma się już dość. Ja też nie potrafię tak po prostu odpuścić. Więc znam ten ból. Ale główka do góry. Damy radę. Prędzej czy później. Buziaki [emoji11]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

@arrow92 przykro mi.. a może rzeczywiście za wcześnie, możliwe to? Może owu była później?
@bertha trzymam kciuki za jutro.
@marc nie załamuj się! Musimy się jakoś trzymać.. u mnie też @ pierwszy dzionek. Zawsze w tym dniu pocieszam się drineczkiem lub piwkiem, a co! Jak już menda przyszła niech ma za karę! Już wczoraj miałam ból głowy, więc wiedziałam, że przyjdzie. Zobaczysz, że i nam się poszczęści :)

Chciałam zrobić te badania hormonów, co się robi w 3 dc, no ale nie mam oczywiście jak, bo 3dc wypada w sobotę, a u nas takich rzeczy się nie robi w weekend :D debilna wieś
Okazało się na szczęście, że jutro mam wolne, bo mało dzieci będzie, więc zamykamy p-le, a co!

Witam nowe staraczki oczywiście!
@paulinkamalinka gratuluję! który to cykl starań?

@Bulbasek dziękuję za fluidki! przydadzą się na następny cykl :)

Dziękuje :-* podobne mamy terminy he he :-)

Dziewczyny mamy wyniki badania nasienia. Ruchliwość poniżej normy [emoji17]
Ruch postepowy 29%
Ruch całkowity 35%
Brak ruchu 65%

Macie doświadczenie w tym temacie ... czym wspomóc ten ruch ... dajcie znać kochane [emoji8]

Doczytam później bo dopiero wracam z pracy.

PS. @ powinna być dziś, jeszcze nie ma ale kluje mnie jajnik ... nigdy wcześniej tak nie było ... dziwne

Buziaki

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Emsi, wyniki sa super, no co ty! Odrobinkę tylko niżej niz norma!! To nic! A ilość dobra, duża? Bo ten ruch to tylko procenty ale jesli ilość duża to finalnie wychodzi ze jest duzo ruchliwych. U nas jest ruchu całkowitego 6!!! Takze u ciebie super :)

Dziewczyny byłam u ginekologa pojechałam prywatnie i chociaż wszystkiego się dowiedziałam, co prawda wy mnie już uspokoiłyście, ale chciałam być pewna, otóż chodzi o to, że ta torbiel to coś takiego co wytwarza progesteron i utrzymuje ciąże, wchłonie się jak łożysko to wszystko przejmie, to jest mniej więcej 3 tydzień i na zdjęciu jedynie widać małą kulkę, za 3 tyg mam wizytę kolejną, gdzie już będzie więcej widać. Narazie mam się nie stresować i dostałam nospę forte jakby mnie tak mocno bolało.

A zdjęcie kropka masz? :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
Paraplu damy radę! Też myślę, że 2018 to nie taka zła data :p
A wiecie co.. za nim się zaczęliśmy starać, to tak jakbym czuła, że nie pójdzie tak rach ciach! Nie wiem czemu.. Jak ktoś pytał to co od razu po ślubie dziecko , to odpowiadałam, że zobaczymy, jak wyjdzie, nigdy nic nie wiadomo. W głębi sobie myślałam, że przecież nie wszystkim się udaje.. No i masz babo placek!.. może wykrakałam. :rolleyes:

Miałam identyczne przeczucie ....

Do góry