reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Luxuorius upomnialaam się w ubiegłym miesiącu, że nadpłaty za ogrzewanie i za wodę powinny iść do nas a nie ona je sobie brać jak to robi, bo to my zuzylismy mniej... no i jej się nie spodobało, kazała się wyprowadzić. Wczoraj daliśmy klucze zjej rodzicom to pretensje, że nie jej...a. nie daliśmy jej bo ostatni miesiąc po tej kłótni właśnie nie raczyła nam nawet odpisać na smsa ze stanem licznika... wielce obrazna. To też ją olalismy i dalismy klucze rodzicom bo też blizej mamy. To teraz znów ryk o to... tak w skrócie, bo problem z Nią był od dawna

reklama
Haha mnie mój wkurza jak zostawia gabkę w zlewie taką mokrą całą, zamiast wykręcić i dać na umywalke, wrr.. i nie da się oduczyć!
A mój odkłada mokrą gąbkę na blat po prawej, a koszyczek jest po lewej stronie i mu nie pasuje[emoji35] . Koszyczek jest częścią zlewu i nie da się przenieść.

jak się czujecie,kiedy wizyta dawaj tu zdjęcia​
Niunia ...wizyta w przyszłym tygodniu dopiero :) Bo na wyniki badań czekam :)
Mamy torsje, wymioty od czasu do czasu, mdłości na okrągło ...sikamy ..apetyt na słone, kwaśne, ostre ...zero słodkości :)
Byle do przodu ...teraz jeszcze zapalenie zatok i antybiotyk ..no ale to nie może być nudna ciąża ..muszą być atrakcje i wrażenia :D

reklama
Chciałam powiedzieć ze zupełnie inaczej sobie Was wyobrażałam[emoji5]

@Lanvin @Paraplu jakie wy jesteście śliczne! [emoji76]

Wszystkie jesteście piękne! [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja? [emoji15] serio, ostatnia rzecz jaką o sobie bym mogła pomyśleć, to że jestem śliczna. Zawsze uważałam się za przeciętniaka, ale dzięki [emoji8]

Mi się tam Wy wszystkie bardziej podobacie, niż ja sama sobie [emoji14]

Haha mnie mój wkurza jak zostawia gabkę w zlewie taką mokrą całą, zamiast wykręcić i dać na umywalke, wrr.. i nie da się oduczyć!
Mój też tak robi...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry