reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny :)
Ja dzisiaj testowałam i też biało. 13 dpo, 30 dc, @ brak.
Już nie wiem co mam myśleć, jak ma przyjść to niech przyjdzie,a nie tak.
Nie mam takich opóźnień z reguły, a jak się czeka to na złość będzie się spóźniać :crazy:

reklama
Dzięki za sugestie, doczytam na pewno!!!
Dziękuje Wam za wsparcie, naprawdę jesteście niesamowite!!!

@bertha@arrow
emoji1307.png
emoji1307.png
emoji1307.png
i śle fluidki tak na wszelki wypadek
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png

f2w3rjjgpsehityp.png

Kochana jeszcze przypomnialo mi sie, ze iest cos takiego jak Ukryta terapia Jerzy zieba. Episz sobie w google z dopiskirm rak. Ostatnio nawet w tv byl program z nim i mowil o wit c jako lek na raka. Warto poczytac czy obejrzec :)

@bertha @agnesis dokładnie o takiee przeswietlanie (negatyw) mi chodziło :D

@Lanvin dobra znajoma, ale każdy mnie ostrzegał, że dziwna jest, a ja nie słuchałam i teraz mamm.... wypowiedziała mieszkanie bo się upomnialam, że zwroty za wodę i ogrzewanie należą do nas bo to my to zuzywamy... i tak od słowa do słowa...ale już niee chcę nawet o tym gadać bo mi ciśnienie się zaraz podnosi, wrr.

To dziewczyny kciuki za nasienia Waszych mężczyzn! :)

A tak w ogóle to rano pokłóciłam się z M...o bułkę :| Bo jechał do Wrocławia na spotkanie, więc musiał wstać trochę wcześniej. Tak ja zawsze robię śniadanie do pracy, ale mówię do niego, żeby zrobił sobie jakąś kanapkę na drogę, a on że nie ma czasu i że jak będzie głodny to sobie kupi hot-doga. Ja jak słyszę hot-dog to mnie cholera bierze i zrobiłam mu tą kanapkę, a on mi ją oddaje, bo nie będzie miał czasu jeść i tak od słowa do słowa i się pożarliśmy :| Problem życia normalnie!
to ja z moim walcze bu nie chowal mi pomidorow i ogorkow do lodowki, bo zimnych jesc nie bede a i maslo tez mi chowa, wczoraj o dziwo nie ruszyl i lezaly na blacie, moze to temu, ze go opierniczylam od gory do dolu, bo on se zje rame na chleb a ja lubie maslo i on tego nie rozumie, jak bral pranie z suszarki to spadla mu jedna moja bluzka i menda jej nie powiesil rano tylko walnal na suszarke i jest mokra i pognieciona, no szlag by go...

to ja z moim walcze bu nie chowal mi pomidorow i ogorkow do lodowki, bo zimnych jesc nie bede a i maslo tez mi chowa, wczoraj o dziwo nie ruszyl i lezaly na blacie, moze to temu, ze go opierniczylam od gory do dolu, bo on se zje rame na chleb a ja lubie maslo i on tego nie rozumie, jak bral pranie z suszarki to spadla mu jedna moja bluzka i menda jej nie powiesil rano tylko walnal na suszarke i jest mokra i pognieciona, no szlag by go...
Haha no z tą bluzką też bym się wkurzyła hahha :p

No to jeszcze kolejny cykl się nie zaczął :-) a może Ty masz plamienia implantacyjne teraz, skoro Ci się owu spozniła :-)

A z czym Cię oszukuje? O, dziękuję, nie widziałam, bo mi się nie wyświetlają powiadomienia, zaraz lukne [emoji8]

Kurcze, Joaszka, nie obraź się, ale mam wrażenie, że cały czas szukasz argumentów na nie, w każdej kwestii. Naprawdę, jak się nie odblokujesz i nie zmienisz podejścia, to nic Ci nie da. Z każdej sytuacji jest jakieś wyjście, tylko trzeba je znaleźć :-)

Do kiedy?

Wszystkiego najlepszego! Życzę Ci, abyś przed kolejnymi urodzinami tuliła małego, różowego bobaska [emoji8]

Witaj :-)

Widzę cień :-) i to nie na jednym, ale na dwóch! Na tym pierwszym lepiej widać :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Wątpię :-)

reklama
no to zamówiłam termometr j testy owu. przyjdą po weekendzie więc na tan cykl jestem obstawiania. temperatura spada po owu czy przed? hihi bo to nowość dla mnie :)

Do góry