Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za sugestie, doczytam na pewno!!!
Dziękuje Wam za wsparcie, naprawdę jesteście niesamowite!!!
@bertha@arrow![]()
i śle fluidki tak na wszelki wypadek
️
️
️
️![]()
![]()
Kiedy będą wyniki? Pewnie pod wieczór. Trzymam kciukiTrzymam za was dziewczynki,mocno ja 10 idę na bete 27dc ,mega pozytyw owu był 13dc,i później jasnial,do 15dc,seksik 12,13,14,15,zobaczymy
to ja z moim walcze bu nie chowal mi pomidorow i ogorkow do lodowki, bo zimnych jesc nie bede a i maslo tez mi chowa, wczoraj o dziwo nie ruszyl i lezaly na blacie, moze to temu, ze go opierniczylam od gory do dolu, bo on se zje rame na chleb a ja lubie maslo i on tego nie rozumie, jak bral pranie z suszarki to spadla mu jedna moja bluzka i menda jej nie powiesil rano tylko walnal na suszarke i jest mokra i pognieciona, no szlag by go...A tak w ogóle to rano pokłóciłam się z M...o bułkę :| Bo jechał do Wrocławia na spotkanie, więc musiał wstać trochę wcześniej. Tak ja zawsze robię śniadanie do pracy, ale mówię do niego, żeby zrobił sobie jakąś kanapkę na drogę, a on że nie ma czasu i że jak będzie głodny to sobie kupi hot-doga. Ja jak słyszę hot-dog to mnie cholera bierze i zrobiłam mu tą kanapkę, a on mi ją oddaje, bo nie będzie miał czasu jeść i tak od słowa do słowa i się pożarliśmy :| Problem życia normalnie!
Docia chyba 10 lutego na bete iddzieKiedy będą wyniki? Pewnie pod wieczór. Trzymam kciuki
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha no z tą bluzką też bym się wkurzyła hahhato ja z moim walcze bu nie chowal mi pomidorow i ogorkow do lodowki, bo zimnych jesc nie bede a i maslo tez mi chowa, wczoraj o dziwo nie ruszyl i lezaly na blacie, moze to temu, ze go opierniczylam od gory do dolu, bo on se zje rame na chleb a ja lubie maslo i on tego nie rozumie, jak bral pranie z suszarki to spadla mu jedna moja bluzka i menda jej nie powiesil rano tylko walnal na suszarke i jest mokra i pognieciona, no szlag by go...
cos pisalas o jakichs problemach z mieszkaniem, co sie stalo dokladnie, bo nie moge nadrobic?Haha no z tą bluzką też bym się wkurzyła hahha![]()
No to jeszcze kolejny cykl się nie zaczął :-) a może Ty masz plamienia implantacyjne teraz, skoro Ci się owu spozniła :-)
A z czym Cię oszukuje? O, dziękuję, nie widziałam, bo mi się nie wyświetlają powiadomienia, zaraz lukne [emoji8]
Kurcze, Joaszka, nie obraź się, ale mam wrażenie, że cały czas szukasz argumentów na nie, w każdej kwestii. Naprawdę, jak się nie odblokujesz i nie zmienisz podejścia, to nic Ci nie da. Z każdej sytuacji jest jakieś wyjście, tylko trzeba je znaleźć :-)
Do kiedy?
Wszystkiego najlepszego! Życzę Ci, abyś przed kolejnymi urodzinami tuliła małego, różowego bobaska [emoji8]
Witaj :-)
Widzę cień :-) i to nie na jednym, ale na dwóch! Na tym pierwszym lepiej widać :-)
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom