reklama
Emzilka
Fanka BB :)
Dzięki za sugestie, doczytam na pewno!!!
Dziękuje Wam za wsparcie, naprawdę jesteście niesamowite!!!
@bertha@arrowi śle fluidki tak na wszelki wypadek️️️️
Kochana jeszcze przypomnialo mi sie, ze iest cos takiego jak Ukryta terapia Jerzy zieba. Episz sobie w google z dopiskirm rak. Ostatnio nawet w tv byl program z nim i mowil o wit c jako lek na raka. Warto poczytac czy obejrzec
Spark
@bertha @agnesis dokładnie o takiee przeswietlanie (negatyw) mi chodziło
@Lanvin dobra znajoma, ale każdy mnie ostrzegał, że dziwna jest, a ja nie słuchałam i teraz mamm.... wypowiedziała mieszkanie bo się upomnialam, że zwroty za wodę i ogrzewanie należą do nas bo to my to zuzywamy... i tak od słowa do słowa...ale już niee chcę nawet o tym gadać bo mi ciśnienie się zaraz podnosi, wrr.
To dziewczyny kciuki za nasienia Waszych mężczyzn!
@Lanvin dobra znajoma, ale każdy mnie ostrzegał, że dziwna jest, a ja nie słuchałam i teraz mamm.... wypowiedziała mieszkanie bo się upomnialam, że zwroty za wodę i ogrzewanie należą do nas bo to my to zuzywamy... i tak od słowa do słowa...ale już niee chcę nawet o tym gadać bo mi ciśnienie się zaraz podnosi, wrr.
To dziewczyny kciuki za nasienia Waszych mężczyzn!
Antonia2016
Kiedy będą wyniki? Pewnie pod wieczór. Trzymam kciukiTrzymam za was dziewczynki,mocno ja 10 idę na bete 27dc ,mega pozytyw owu był 13dc,i później jasnial,do 15dc,seksik 12,13,14,15,zobaczymy
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
to ja z moim walcze bu nie chowal mi pomidorow i ogorkow do lodowki, bo zimnych jesc nie bede a i maslo tez mi chowa, wczoraj o dziwo nie ruszyl i lezaly na blacie, moze to temu, ze go opierniczylam od gory do dolu, bo on se zje rame na chleb a ja lubie maslo i on tego nie rozumie, jak bral pranie z suszarki to spadla mu jedna moja bluzka i menda jej nie powiesil rano tylko walnal na suszarke i jest mokra i pognieciona, no szlag by go...A tak w ogóle to rano pokłóciłam się z M...o bułkę :| Bo jechał do Wrocławia na spotkanie, więc musiał wstać trochę wcześniej. Tak ja zawsze robię śniadanie do pracy, ale mówię do niego, żeby zrobił sobie jakąś kanapkę na drogę, a on że nie ma czasu i że jak będzie głodny to sobie kupi hot-doga. Ja jak słyszę hot-dog to mnie cholera bierze i zrobiłam mu tą kanapkę, a on mi ją oddaje, bo nie będzie miał czasu jeść i tak od słowa do słowa i się pożarliśmy :| Problem życia normalnie!
Spark
Docia chyba 10 lutego na bete iddzieKiedy będą wyniki? Pewnie pod wieczór. Trzymam kciuki
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Spark
Haha no z tą bluzką też bym się wkurzyła hahhato ja z moim walcze bu nie chowal mi pomidorow i ogorkow do lodowki, bo zimnych jesc nie bede a i maslo tez mi chowa, wczoraj o dziwo nie ruszyl i lezaly na blacie, moze to temu, ze go opierniczylam od gory do dolu, bo on se zje rame na chleb a ja lubie maslo i on tego nie rozumie, jak bral pranie z suszarki to spadla mu jedna moja bluzka i menda jej nie powiesil rano tylko walnal na suszarke i jest mokra i pognieciona, no szlag by go...
cos pisalas o jakichs problemach z mieszkaniem, co sie stalo dokladnie, bo nie moge nadrobic?Haha no z tą bluzką też bym się wkurzyła hahha
marc
No to jeszcze kolejny cykl się nie zaczął :-) a może Ty masz plamienia implantacyjne teraz, skoro Ci się owu spozniła :-)
A z czym Cię oszukuje? O, dziękuję, nie widziałam, bo mi się nie wyświetlają powiadomienia, zaraz lukne [emoji8]
Kurcze, Joaszka, nie obraź się, ale mam wrażenie, że cały czas szukasz argumentów na nie, w każdej kwestii. Naprawdę, jak się nie odblokujesz i nie zmienisz podejścia, to nic Ci nie da. Z każdej sytuacji jest jakieś wyjście, tylko trzeba je znaleźć :-)
Do kiedy?
Wszystkiego najlepszego! Życzę Ci, abyś przed kolejnymi urodzinami tuliła małego, różowego bobaska [emoji8]
Witaj :-)
Widzę cień :-) i to nie na jednym, ale na dwóch! Na tym pierwszym lepiej widać :-)
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Wątpię :-)
reklama