reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

to ja z moim walcze bu nie chowal mi pomidorow i ogorkow do lodowki, bo zimnych jesc nie bede a i maslo tez mi chowa, wczoraj o dziwo nie ruszyl i lezaly na blacie, moze to temu, ze go opierniczylam od gory do dolu, bo on se zje rame na chleb a ja lubie maslo i on tego nie rozumie, jak bral pranie z suszarki to spadla mu jedna moja bluzka i menda jej nie powiesil rano tylko walnal na suszarke i jest mokra i pognieciona, no szlag by go...
Achh te chłopy :D

reklama
Ja już po oddaniu krwi, dobrze ze dzisiaj wolne [emoji5]
Test kupię wieczorem o ile będzie potrzebny [emoji5] ale 12 dni po owu to już beta chyba raczej wiarygodna No nie? Nie dają mi spokoju te cienie wczorajsze z bobotest i DOZ test. Nigdy nie miałam nawet cienia cienia.
Dzięki dziewczyny za kciukasy[emoji5]

@lux faceci to proste urządzenia z pamięcią krótkotrwała noł stres.. :) nauczyć ich czegoś w tym wieku to sukces, ja już nie walczę o opuszczanie deski, sprzątnięcie blatu kuchennego po przygotowywaniu posiłku, wrzucaniu skarpet do kosza na pranie oj.... mogłabym wymienić i wymieniać. Łatwiej było mi się po prostu dostosować [emoji5]

@Verq a beta?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

to ja z moim walcze bu nie chowal mi pomidorow i ogorkow do lodowki, bo zimnych jesc nie bede a i maslo tez mi chowa, wczoraj o dziwo nie ruszyl i lezaly na blacie, moze to temu, ze go opierniczylam od gory do dolu, bo on se zje rame na chleb a ja lubie maslo i on tego nie rozumie, jak bral pranie z suszarki to spadla mu jedna moja bluzka i menda jej nie powiesil rano tylko walnal na suszarke i jest mokra i pognieciona, no szlag by go...
Życiowe problemy [emoji3]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

no to zamówiłam termometr j testy owu. przyjdą po weekendzie więc na tan cykl jestem obstawiania. temperatura spada po owu czy przed? hihi bo to nowość dla mnie :)
W dzień owu lekko spada (ale to nie jest reguła) a po owu rośnie i rośnie[emoji2] a chwilę przed, lub pierwszego- drugiego dnia nowego cyklu spada.

Ja już po oddaniu krwi, dobrze ze dzisiaj wolne [emoji5]
Test kupię wieczorem o ile będzie potrzebny [emoji5] ale 12 dni po owu to już beta chyba raczej wiarygodna No nie? Nie dają mi spokoju te cienie wczorajsze z bobotest i DOZ test. Nigdy nie miałam nawet cienia cienia.
Dzięki dziewczyny za kciukasy[emoji5]

@lux faceci to proste urządzenia z pamięcią krótkotrwała noł stres.. :) nauczyć ich czegoś w tym wieku to sukces, ja już nie walczę o opuszczanie deski, sprzątnięcie blatu kuchennego po przygotowywaniu posiłku, wrzucaniu skarpet do kosza na pranie oj.... mogłabym wymienić i wymieniać. Łatwiej było mi się po prostu dostosować [emoji5]

@Verq a beta?

moj posprzata po sobie, ale ma jeden problem bo...zamiast wziac scierke, ktora do tego sluzy to bierze recznik do naczyn lub rak i tym czysci, moja mina gdy wchodze do kuchni i biore mokry recznik smierdzacy plynami do czyszczenia jest boska :D

Hej dziewczynki.

Ja juz po wywiadzie z asystentka i po wizycie u ginekologa.
Na USG wszystko okej, powiedziala, ze male prawdopodobienstwo zrostow ale przy takich objawach chce to sprawdzic.
Wlasnie dostalam terminy badan.
24 lutego kolposkopia
28 lutego histereskopia

@arrow92 eee tam, dobre zdjecie wybralam, wiekszosc jakich mam nie nadaje sie dla ludzkosci [emoji23]
Niemniej, dziekuje za komplement [emoji8]

Ostatnia edycja:
moj posprzata po sobie, ale ma jeden problem bo...zamiast wziac scierke, ktora do tego sluzy to bierze recznik do naczyn lub rak i tym czysci, moja mina gdy wchodze do kuchni i biore mokry recznik smierdzacy plynami do czyszczenia jest boska :D

Chodzi mi o nawyki albo brak logicznego myślenia albo o ich dziwna dedukcje myślenia [emoji5]

Lux chłopy tak mają,mój też zostawia wszystko,sprzątać po nich trzeba

reklama
Hej dziewczynki.

Ja juz po wywiadzie z asystentka i po wizycie u ginekologa.
Na USG wszystko okej, powiedziala, ze male prawdopodobienstwo zrostow ale przy takich objawach chce to sprawdzic.
Wlasnie dostalam terminy badan.
24 lutego kolposkopia
28 lutego histereskopia

Super, przebadają i będzie wiadomo.
A na czym polega kolposkopia?

Do góry