reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale Twój coś przyjmował? Mój tylko androvit...
A Ty gdzie masz te dwie krechy???

No nie ma nie ma, biało :) postaram sie bardziej jutro ;)

Moj od maja brał najpierw ze 3-4 miesiące FertilMan potem 3-4 miesiące Profertil, i ostatnie 1,5 miesiąca Parenton.
Zobaczymy jakie wyniki bedą. Ostatnio robił w kwietniu 2016.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
Arrow spróbuj jeszcze raz innym. Mi bobo test strumieniowy po moich cieniach z rannego moczu tez nic nie pokazał , ja bym kupiła jeszcze z 2 inne i zrobiła [emoji6] [emoji110][emoji110]

Bertha wydaje mi się , ze cos tam jest [emoji4]

Spark ja sie dobrze czuje , do dzisiaj cos mnie troszkę zemdlilo ale sie wyciszylo [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

@bertha u mnie na tel widać cień u Ciebie... :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Na patrzę i patrzę na te zdjecia i nie widze...
jeszcze zerknę zaraz na żywo ;)
Potajemnie, bo w pracy przeciez jestem ;)

Arrow spróbuj jeszcze raz innym. Mi bobo test strumieniowy po moich cieniach z rannego moczu tez nic nie pokazał , ja bym kupiła jeszcze z 2 inne i zrobiła [emoji6] [emoji110][emoji110]

Bertha wydaje mi się , ze cos tam jest [emoji4]

Spark ja sie dobrze czuje , do dzisiaj cos mnie troszkę zemdlilo ale sie wyciszylo [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Eh.. zbankrutuje [emoji5]idę na betę i kupię jeszcze ze dwa testy.

Na patrzę i patrzę na te zdjecia i nie widze...
jeszcze zerknę zaraz na żywo ;)
Potajemnie, bo w pracy przeciez jestem ;)

Wypatruj wypatruj [emoji5] ale z boku jakby ktoś popatrzył to by pomyślał co za wariatki [emoji18]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No to poogladalam sobie testy i na DOZ bialo, a Bobo teraz po wyschnieciu ma cień, ale taki szary oczywiscie.
Wiec mysle, ze te bobo tak maja chyba. Nastepna proba jutro :)

i doczekałem się krewki:))) tylko znowu mam problem bo jak wkoncu liczyć dc? od soboty pierwszej kropli krwi i później tych plamienie czy od dzis ( planowo dziś powinna być)

Ja bym liczyła od dziś, w sensie od porządnego krwawienia [emoji1307][emoji1307]

f2w3rjjgpsehityp.png

@leeleeth mój tata miał nowotwór jelita, który pokonał. Najważniejsza jest dieta. Zero nabiału, glutenu, gazowanych napojów itd. Tak jak ktoś tu wspomniał sok z buraków a najlepiej podanie dozylnie (wlewu z Wit C) i tata wyzdrowieje. Kochana wiem co mówię. Lobby farmaceutyczne już wprowadza zakaz na Wit bo ludzie zaczęli wychodzić z chorób a przecież to nie jest lek za wiele $$$$$ tylko grosze. Proszę poczytaj na ten temat.

Dzięki za sugestie, doczytam na pewno!!!
Dziękuje Wam za wsparcie, naprawdę jesteście niesamowite!!!

@bertha@arrow [emoji1307][emoji1307][emoji1307] i śle fluidki tak na wszelki wypadek [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

f2w3rjjgpsehityp.png

reklama
Do góry