reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@arrow92 ale jak to? To niemożliwe... przecież na bobo mocna krecha była, a na poprzednim cień!!! Co z tymi testami... spróbuj jutro jeszcze...;*

@bertha @Lanvin ja nie testuje :) wiem, że pewnie w sb przyjdzie, CZEKAM NA NIĄ! ;)

@StorAnia nic się nie bój, byle mieć jasność ;)

Podziwiam Cię jak możesz być tak spokojna po tylu cyklach... Serio :) Ale ja mimo wszystko tak bym chciała, żeby się Wam udało :)

Może zaraz pójdę na betę, w sumie to powinnam, bo gin kazała mi iść w 25 dc żeby sprawdzić czy odstawiać duphaston czy brać dalej :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No i to mi się podoba :)

@arrow92 to trzymam kciuki!!! ;* a jakby jakimś cudem nie to następny to będzie ten :D ale co ja gadam, beta ma być powyżej 5 i już! :D

@Lanvin my bez umowy, bo znajoma, więc... i to jest ten ból :p

Kurde 500 razy otwieram testy arrow i berthy żeby coś zobaczyć...:o

P.s. rozbrajanie testów już znamy, a slyszałyście o robieniu negatywa z testu?? :D na grupie pcos tak robią haha, poziom hard! :D

Uu, no to trochę lipa :D Jakaś bliższa znajoma? Ale takie jazdy robi.... Czemu ona Wam wypowiedziała to mieszkanie, bo nie pamiętam?

O co chodzi z tymi testami? Jak negatyw można zrobić? I po co?

reklama
bertha ktory masz teraz dzień cyklu ?
Ja Wam powiem.dziewczyny że kiedys zrobilam chyba 100 testów przez 34 cykle i ani razu nie wyszedl mi cień no moze z dwa razy ale jak popatrzylam na test za pare dni heheh a Ty bertha mialas wczoraj ten cien.cienia po chwili więc byc moze coś się święci poki co ja nadal trzymam&&&&
U mnie dzisiaj 10dpo, 24dc. jeszcze wczesnie :) Ja to mysle, ze robie z 10 testów na cykl :D
Np w tym cyklu testuje w ramach eksperymentu dwoma na raz: Doz i Bobo, zeby wylapac roznice miedzy nimi w razie pozytywu - czyli ktory szybciej wylapie :D
krejzolka :D

Może zaraz pójdę na betę, w sumie to powinnam, bo gin kazała mi iść w 25 dc żeby sprawdzić czy odstawiać duphaston czy brać dalej :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Idź na bete koniecznie!
Ja jutro rano koncze dupka.

@arrow92 to trzymam kciuki!!! ;* a jakby jakimś cudem nie to następny to będzie ten :D ale co ja gadam, beta ma być powyżej 5 i już! :D

P.s. rozbrajanie testów już znamy, a slyszałyście o robieniu negatywa z testu?? :D na grupie pcos tak robią haha, poziom hard! :D
Widzialam na zagranicznym portalu ze nawet mozna po wrzuceniu zdjecia testu zmienic na czarno-biale, albo na negatyw zdjecia: Link do: Pregnancy Test Gallery - 10 Days Past Ovulation | Countdown to Pregnancy

Ale tu teściorów. No nic trzymam kciuki za Was dziewczyny!
Mnie nawiedziła @ z samego rana.. także no.. 5 cs, kolejna @ 3.03, mam nadzieję, że się spóźni bo mam wyjazd do SPA z pracy! ;(
buu :(

A tak w ogóle to rano pokłóciłam się z M...o bułkę :| Bo jechał do Wrocławia na spotkanie, więc musiał wstać trochę wcześniej. Tak ja zawsze robię śniadanie do pracy, ale mówię do niego, żeby zrobił sobie jakąś kanapkę na drogę, a on że nie ma czasu i że jak będzie głodny to sobie kupi hot-doga. Ja jak słyszę hot-dog to mnie cholera bierze i zrobiłam mu tą kanapkę, a on mi ją oddaje, bo nie będzie miał czasu jeść i tak od słowa do słowa i się pożarliśmy :| Problem życia normalnie!

My tez robimy negatywa zdjęc testów [emoji106][emoji23] mam cała galerie zaśmiecona wlasnie takimi fotami [emoji23][emoji23][emoji23]
1ed6a758cc55d5e87c47992b6ced39ec.jpg

reklama
Arrow spróbuj jeszcze raz innym. Mi bobo test strumieniowy po moich cieniach z rannego moczu tez nic nie pokazał , ja bym kupiła jeszcze z 2 inne i zrobiła [emoji6] [emoji110][emoji110]

Bertha wydaje mi się , ze cos tam jest [emoji4]

Spark ja sie dobrze czuje , do dzisiaj cos mnie troszkę zemdlilo ale sie wyciszylo [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Do góry