reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@arrow92 ale jak to? To niemożliwe... przecież na bobo mocna krecha była, a na poprzednim cień!!! Co z tymi testami... spróbuj jutro jeszcze...;*

@bertha @Lanvin ja nie testuje :) wiem, że pewnie w sb przyjdzie, CZEKAM NA NIĄ! ;)

@StorAnia nic się nie bój, byle mieć jasność ;)

Podziwiam Cię jak możesz być tak spokojna po tylu cyklach... Serio :) Ale ja mimo wszystko tak bym chciała, żeby się Wam udało :)

Może zaraz pójdę na betę, w sumie to powinnam, bo gin kazała mi iść w 25 dc żeby sprawdzić czy odstawiać duphaston czy brać dalej :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No i to mi się podoba :)

@arrow92 to trzymam kciuki!!! ;* a jakby jakimś cudem nie to następny to będzie ten :D ale co ja gadam, beta ma być powyżej 5 i już! :D

@Lanvin my bez umowy, bo znajoma, więc... i to jest ten ból :p

Kurde 500 razy otwieram testy arrow i berthy żeby coś zobaczyć...:o

P.s. rozbrajanie testów już znamy, a slyszałyście o robieniu negatywa z testu?? :D na grupie pcos tak robią haha, poziom hard! :D

Uu, no to trochę lipa :D Jakaś bliższa znajoma? Ale takie jazdy robi.... Czemu ona Wam wypowiedziała to mieszkanie, bo nie pamiętam?

O co chodzi z tymi testami? Jak negatyw można zrobić? I po co?

reklama
bertha ktory masz teraz dzień cyklu ?
Ja Wam powiem.dziewczyny że kiedys zrobilam chyba 100 testów przez 34 cykle i ani razu nie wyszedl mi cień no moze z dwa razy ale jak popatrzylam na test za pare dni heheh a Ty bertha mialas wczoraj ten cien.cienia po chwili więc byc moze coś się święci poki co ja nadal trzymam&&&&
U mnie dzisiaj 10dpo, 24dc. jeszcze wczesnie :) Ja to mysle, ze robie z 10 testów na cykl :D
Np w tym cyklu testuje w ramach eksperymentu dwoma na raz: Doz i Bobo, zeby wylapac roznice miedzy nimi w razie pozytywu - czyli ktory szybciej wylapie :D
krejzolka :D

Może zaraz pójdę na betę, w sumie to powinnam, bo gin kazała mi iść w 25 dc żeby sprawdzić czy odstawiać duphaston czy brać dalej :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Idź na bete koniecznie!
Ja jutro rano koncze dupka.

@arrow92 to trzymam kciuki!!! ;* a jakby jakimś cudem nie to następny to będzie ten :D ale co ja gadam, beta ma być powyżej 5 i już! :D

P.s. rozbrajanie testów już znamy, a slyszałyście o robieniu negatywa z testu?? :D na grupie pcos tak robią haha, poziom hard! :D
Widzialam na zagranicznym portalu ze nawet mozna po wrzuceniu zdjecia testu zmienic na czarno-biale, albo na negatyw zdjecia: Link do: Pregnancy Test Gallery - 10 Days Past Ovulation | Countdown to Pregnancy

Ale tu teściorów. No nic trzymam kciuki za Was dziewczyny!
Mnie nawiedziła @ z samego rana.. także no.. 5 cs, kolejna @ 3.03, mam nadzieję, że się spóźni bo mam wyjazd do SPA z pracy! ;(
buu :(

A tak w ogóle to rano pokłóciłam się z M...o bułkę :| Bo jechał do Wrocławia na spotkanie, więc musiał wstać trochę wcześniej. Tak ja zawsze robię śniadanie do pracy, ale mówię do niego, żeby zrobił sobie jakąś kanapkę na drogę, a on że nie ma czasu i że jak będzie głodny to sobie kupi hot-doga. Ja jak słyszę hot-dog to mnie cholera bierze i zrobiłam mu tą kanapkę, a on mi ją oddaje, bo nie będzie miał czasu jeść i tak od słowa do słowa i się pożarliśmy :| Problem życia normalnie!

My tez robimy negatywa zdjęc testów [emoji106][emoji23] mam cała galerie zaśmiecona wlasnie takimi fotami [emoji23][emoji23][emoji23]
1ed6a758cc55d5e87c47992b6ced39ec.jpg

reklama
Arrow spróbuj jeszcze raz innym. Mi bobo test strumieniowy po moich cieniach z rannego moczu tez nic nie pokazał , ja bym kupiła jeszcze z 2 inne i zrobiła [emoji6] [emoji110][emoji110]

Bertha wydaje mi się , ze cos tam jest [emoji4]

Spark ja sie dobrze czuje , do dzisiaj cos mnie troszkę zemdlilo ale sie wyciszylo [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Do góry