Bulbasek
Fanka BB :)
No pewnie! Ja to jestem zadowolona z tych objawów aż się mąż śmieje.Bulbasek dla ostatecznego wyniiku warto pocierpieć ;p ;*
A Ty robisz test? Bo nie widziałam info o @@@.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No pewnie! Ja to jestem zadowolona z tych objawów aż się mąż śmieje.Bulbasek dla ostatecznego wyniiku warto pocierpieć ;p ;*
To czemu lekarz kazał mi zrobić badania jutro? już głupia jestem...@StorAnia tu masz super wszystko opisane w którym dniu i nawet w jakiej fazie jakie wyniki powinny być
Link do: Badania, normy, interpretacja wyników a niepłodność.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja robiłam tak właśnie ;p i to w szpitalu tak robili, więc myślę, że to nie problem
Co by nie było... Chyba powalczymy dalej...@StorAnia rób jutro test i wrzucaj. My coś wyczarujemy. Nie martw się, podholuje Cię na grudzień : :*
Sto lat i samych radosnych dnitak dziś, dziękuję
Bertha kurka ja widzę na obu ,a na tym dzisiejszym to nawet bardzo. Siknij rano czekam na Twoje dwie =Rano w terminowym czasie była biel, a jak wróciłam z pracy to w świetle dziennym zobaczyłam cien cienia. Nie powiem, zrobił mi nadzieje. Ale bobotest stosuje pierwszy raz i nie wiem czy nie robią takich numerów. Dzisiaj 9dpo dopiero.
Na zdjęciu to raczej nic nie widac, tylko cieniutka kreskę, a w świetle dziennym wydawało mi sie ze cien jest szerszy.
szkoda ze w świetle dziennym nie zrobiłam zdjęcia, bo w sztucznym prawie nic nie widać.
Raczej to moja wyobraźnia.
A jak rozbroiłam test strumieniowy z wczorajszego wieczora, to tez tam widze cien.. ale tego to na zdjęciu juz zupełnie nie widac. ech, głupie cienie po czasie i głupia wyobraźnia
Dzisiejszy:
Wczorajszy:
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Mi kazał między 3-5dc i tam robiłam. PowodzeniaNa mnie nie czekaj Ja nawet na listopad się nie załapię
Napisałam do gina w sprawie tego plamienia. Jutro rano mam zrobić test i jeśli negatywny to mam jechać na badania lh i fsh. To będzie 5 dzień plamienia, czy to nie za późno na badania?
A tak nawiasem to już dziś robiłam o czułości 20 i nawet cienia cienia nie było
Arrow92 widać nawet z popołudniowychOjojoj.... nadrobić Was to sukces! po pracy jeszcze raz skinęłam na test ale prawie nic nie widać [emoji20] jak się przyjrzeć to może....
Ale to popołudniowe siki [emoji847]
jutro rano znowu spróbuje. Piersi bardzo bolą i moja sunia nie odstępuje mnie na krok, ciagle mi się przygląda.
Witam nowe staraczki! [emoji1373]
@calta wszystkiego najpiękniejszego, spełnienia marzeń [emoji9]
@bertha ja zrobiłam dzisiaj rano bobotest tylko ze zrobiłam fotkę od razu. Zrobiłam teraz i widzę ze mocno sciemniala
@Bulbasek cierpliwości [emoji18]
@Spark wyślij mi swój adres, obiecane słodkości za donga musza trafić w odpowiednie ręce [emoji18] mam nadzieje ze to naprawdę ciąża [emoji4]
Dziewczyny naprawdę doceniam to ze tu jesteście. Dajecie mega wsparcie! Dziękuje wszystkim za wsparcie i za trzymanie kciuków. [emoji7] kocham Was!!!!
Czy jest możliwość żeby dołączyć do Waszej grupy na Fb? Plissssss !!! [emoji1374]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
xBUMx gratulacje, ja też miałam cienie cienia cieniówTo są moje 3 dniowe testy [emoji23]
A to z dziś
Kciukam za Was mocno ! [emoji8]
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...
Jeju, jak wy coś widzicie na tym drugim, bo ja na zdjęciu to nie widze nic no moze jak sie mocno skupie
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom