reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja robiłam tak właśnie ;p i to w szpitalu tak robili, więc myślę, że to nie problem :D

Dziękuję Kochana :*

@StorAnia rób jutro test i wrzucaj. My coś wyczarujemy. Nie martw się, podholuje Cię na grudzień : :*
Co by nie było... :D Chyba powalczymy dalej...
IMG_20170201_232413.jpg

Załączniki

• IMG_20170201_232413.jpg
    IMG_20170201_232413.jpg
    96,5 KB · Wyświetleń: 829
Rano w terminowym czasie była biel, a jak wróciłam z pracy to w świetle dziennym zobaczyłam cien cienia. Nie powiem, zrobił mi nadzieje. Ale bobotest stosuje pierwszy raz i nie wiem czy nie robią takich numerów. Dzisiaj 9dpo dopiero.
Na zdjęciu to raczej nic nie widac, tylko cieniutka kreskę, a w świetle dziennym wydawało mi sie ze cien jest szerszy.
szkoda ze w świetle dziennym nie zrobiłam zdjęcia, bo w sztucznym prawie nic nie widać.
Raczej to moja wyobraźnia.
A jak rozbroiłam test strumieniowy z wczorajszego wieczora, to tez tam widze cien.. ale tego to na zdjęciu juz zupełnie nie widac. ech, głupie cienie po czasie i głupia wyobraźnia ;)

Dzisiejszy:
5cf1b67b491e91b747d13b02527d5fd0.jpg

Wczorajszy:
d260260c672f1cb18049a2235250bac4.jpg

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Bertha kurka ja widzę na obu ,a na tym dzisiejszym to nawet bardzo. Siknij rano czekam na Twoje dwie =✊✊✊

Na mnie nie czekaj :( Ja nawet na listopad się nie załapię :(
Napisałam do gina w sprawie tego plamienia. Jutro rano mam zrobić test i jeśli negatywny to mam jechać na badania lh i fsh. To będzie 5 dzień plamienia, czy to nie za późno na badania?
A tak nawiasem to już dziś robiłam o czułości 20 i nawet cienia cienia nie było :(
Mi kazał między 3-5dc i tam robiłam. Powodzenia

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Ojojoj.... nadrobić Was to sukces! :) po pracy jeszcze raz skinęłam na test ale prawie nic nie widać [emoji20] jak się przyjrzeć to może....
Ale to popołudniowe siki [emoji847]
33f032d9687ec261ac4d49e18848aa30.jpg

jutro rano znowu spróbuje. Piersi bardzo bolą i moja sunia nie odstępuje mnie na krok, ciagle mi się przygląda.

Witam nowe staraczki! [emoji1373]

@calta wszystkiego najpiękniejszego, spełnienia marzeń [emoji9]

@bertha ja zrobiłam dzisiaj rano bobotest tylko ze zrobiłam fotkę od razu. Zrobiłam teraz i widzę ze mocno sciemniala

37e15208e172ef2f89bbcc642d71bdaa.jpg

@Bulbasek cierpliwości [emoji18]

@Spark wyślij mi swój adres, obiecane słodkości za donga musza trafić w odpowiednie ręce [emoji18] mam nadzieje ze to naprawdę ciąża [emoji4]

Dziewczyny naprawdę doceniam to ze tu jesteście. Dajecie mega wsparcie! Dziękuje wszystkim za wsparcie i za trzymanie kciuków. [emoji7] kocham Was!!!!

Czy jest możliwość żeby dołączyć do Waszej grupy na Fb? Plissssss !!! [emoji1374]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Arrow92 widać nawet z popołudniowych

To są moje 3 dniowe testy [emoji23]
1485981436-aaaaaa.jpeg

A to z dziś
1485981473-aaaaaa.jpeg

Kciukam za Was mocno ! [emoji8]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...
xBUMx gratulacje, ja też miałam cienie cienia cieniów
pomyślności

reklama
Jeju, jak wy coś widzicie na tym drugim, bo ja na zdjęciu to nie widze nic :D no moze jak sie mocno skupie ;)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

To my chyba też sie mocno skupiamy bo widzimy ....a tak.szczerze bertha robisz tu chyba na tym forum najwiecej testów zupelnie jak ja pare lat temu kiedy to wyczekiwalam dzidzi i tak sobie przez 34 cykle sprawdzalam wzbogacily sie na mnie apteki ojjjj wzbogacily:p:D:) trzymam &&&&& berha za jutrzejszy test niech juz żadna z Nas nie ma jakichkolwiek watpliwosci a tym bardziej Ty kochana!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry