Spark
Fanka BB :)
O kurde, pośpieszyła się menda jedna !@Spark przyszła dwa dni za wcześnie !! Także już dziś 2dc ;-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurde, pośpieszyła się menda jedna !@Spark przyszła dwa dni za wcześnie !! Także już dziś 2dc ;-)
O kurde, pośpieszyła się menda jedna !
No to niech tak właśnie będzie!I lepiej niech już się trzyma 28dni bo idealnie mi zgra cykle z wakacjami i ivf! Niech mi już tylko cyrków nie odwala [emoji120][emoji120][emoji120]
Sparki czy w 5 dc fsh i lh mogę zrobić? Czy za późno?O kurde, pośpieszyła się menda jedna !
Sparki czy w 5 dc fsh i lh mogę zrobić? Czy za późno?
Ja robiłam tak właśnie ;p i to w szpitalu tak robili, więc myślę, że to nie problemSparki czy w 5 dc fsh i lh mogę zrobić? Czy za późno?
Co ten Twój facio ww kulki leci??? Powiem Ci, ze dzisiaj wieczorem już stałam nad kibelkiem, ale jakoś się udało. Bardziej czuję jakbym coś miała na żołądku i zgaga. Nie mówię o piersiach które bolą mnie masakrycznie. Pizamka mnie drażni.Ale tu się ciekawe rzeczy dzieją [emoji3] Bertha, trzymam mocno kciuki !! Wtedy nie dość, że byłabym szczęśliwa, że wreszcie Ci się udało to jeszcze dodatkowo obaliłabyś tezę o gorączce i plemnikach [emoji16][emoji110]️[emoji6]
Arrow, zrób test jutro rano! Na pewno pojawi się mocniejsza kreseczka!
Spark, a ty kiedy masz @? Bo widziałam na FB twój wykres i nie wskazuje on spadku na razie [emoji16][emoji6]
Paraplu, kciuki za jutrzejsza wizytę !! [emoji110]️
Windy, a ty gdzie się podziewasz??
Bulbasek, masz już mdłości?
A moj M sobie zasnął i mnie olał ehh.. 11 dc i d.pa [emoji35]
Bulbasek dla ostatecznego wyniiku warto pocierpieć ;p ;*Co ten Twój facio ww kulki leci??? Powiem Ci, ze dzisiaj wieczorem już stałam nad kibelkiem, ale jakoś się udało. Bardziej czuję jakbym coś miała na żołądku i zgaga. Nie mówię o piersiach które bolą mnie masakrycznie. Pizamka mnie drażni.