reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Lanvin A jeździ to po całym kraju i w elektryce dłubie :) A my w domu sami :( Ale żyjemy tak już prawie 10 lat (razem jesteśmy 16) i przyzwyczaiłam się, że go nie ma na miejscu :) Nawet jak ma trochę wolnego to mi w domu przeszkadza ;)
miałam tak samo, że przeszkadzał. Ale jednak lepiej jak co wieczór jest- już się bałam co to będzie na emeryturze :p

reklama
Ale tu się ciekawe rzeczy dzieją [emoji3] Bertha, trzymam mocno kciuki !! Wtedy nie dość, że byłabym szczęśliwa, że wreszcie Ci się udało to jeszcze dodatkowo obaliłabyś tezę o gorączce i plemnikach [emoji16][emoji110]️[emoji6]
Arrow, zrób test jutro rano! Na pewno pojawi się mocniejsza kreseczka!
Spark, a ty kiedy masz @? Bo widziałam na FB twój wykres i nie wskazuje on spadku na razie [emoji16][emoji6]
Paraplu, kciuki za jutrzejsza wizytę !! [emoji110]️
Windy, a ty gdzie się podziewasz??
Bulbasek, masz już mdłości?
A moj M sobie zasnął i mnie olał ehh.. 11 dc i d.pa [emoji35]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@caltha spełnienia marzeń mimo dzisiejszej @ ! :*
@arrow92 a nie mówiłam, że dong działa cuda ?! :**** Twoje dwie kreseczki są dla mnie wystarczającym prezentem ! ;) (ale dziękuję ;) )
@xBUMx super krecha ! :D jak się czujesz ? :)
@queen_b przyszła maupka ? :)

Dziewczyny czekam na Was na naszym jachcie i nie odplyne.Na te, które mają opóźnienie na listopad zaczekam :) brać się do roboty :*
Na mnie nie czekaj :( Ja nawet na listopad się nie załapię :(
Napisałam do gina w sprawie tego plamienia. Jutro rano mam zrobić test i jeśli negatywny to mam jechać na badania lh i fsh. To będzie 5 dzień plamienia, czy to nie za późno na badania?
A tak nawiasem to już dziś robiłam o czułości 20 i nawet cienia cienia nie było :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry