arrow92
Fanka BB :)
Hej właśnie wstałam i zatestowalam i niestety nic nie widzę [emoji26]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jadłabym... [emoji3]Pawia zostawię przy sobie hehe gotuje kasze jaglana w garneczku, dolewam gdzieś 1/4 puszki mleczka kokosowego, kilka daktyli, garść nerkowcow, łyżeczka miodu i blenderem rozdrobnić wg uznania
O kurcze, to nieźle, podziwiam :-) mój jak półtora roku temu szukał nowej pracy, to była opcja pracy po całej Polsce, za dobre pieniądze, ale od poniedziałku do piątku by go nie było. Nie wyobrażam sobie tego, dlatego tą opcję odrzucilismy.@Lanvin A jeździ to po całym kraju i w elektryce dłubie A my w domu sami Ale żyjemy tak już prawie 10 lat (razem jesteśmy 16) i przyzwyczaiłam się, że go nie ma na miejscu Nawet jak ma trochę wolnego to mi w domu przeszkadza
Walnieta jakaś...na serio zawoziliście jej pocztę? Ja nigdy nie miałam takiej sytuacji, zawsze właściciel sam przyjeżdżał. To teraz jakieś formalności jeszcze Was z nią czekają, czy jak to wygląda?Już ma problem bo mój się wkurzył, że nas olewała i nie odpisywała, i zawiózł Jej rodzicom bo bliżej mamy ( ona 20km od nas). I zaraz sms z pretensjami, że jutro ma znaleźć czas na pojawienie się w mieszkaniu bo klucze dała nam a rodziom. Dobrze, że po korespondencje sama nie wpadała tylko też my musieliśmy dymać do jej rodziców zawsze... Poza tym 31 był wczoraj a tu cisza ! To skoro się nie interesuje to pff. Dodatkowo 20 wysłaliśmmy licznik za prąd, zawsze piszę dzięki czy coś, a teraz nic. No i zwykle 22 podaje kwote do zapłaty a teraz nic nie napisała... dopiero dziś jej się przypomniało, po 11 dniach! i wielce wysłała jak klucze oddaliśmy, szkoda gadać, łatwo nie będzie
Takie podejście mi się podoba :-)Zobacz załącznik 793885
Wygramy z tobą wstrętna małpo!!! I pokonamy na 9 miesięcy
No ja teraz po wypłacie zamawiam sobie pakiet Nordtestow, bo właśnie po 3zl na Allegro chodzą :-)No niestety ani cienia, ani nawet cienia cienia... Jadę na badania. Zobaczymy co tam słychać.
A co do cen testów. W aptekach stacjonarnych od 6 do nawet 13 zł. W internetowych za Nord test 10 zapłacimy tylko 3 zł... Oj zarabiają na nas, zarabiają...
Pokaż!Dziewczynki, No u mnie jednak biel! Dzięki za kciuki, ale to jeszcze nie dzisiaj.. moze jutro
Hehe, mi z tym dobrze
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
U mnie dziś 9dc, tempka 36,58, także nieco spadła od wczoraj :-)Hej z ranka przez dwa dni tylko Was czytałam, a jak już nadrobiłam to nie miałam siły już nic pisać.
@StorAnia Przykro że test negatywny, ale jak widziałam na zdjęciu wspomagacze są to działamy
@arrow92 @bertha Czekamy na Wasze testy na wczorajszych widać cień drugiej kreski
@marc a może to implantacja tak jak dziewczyny piszą? Głowa do góry będzie dobrze
@Lanvin Jak temperatura?
U mnie 11 dc. Do owulacji według apki jeszcze 12 dni. Testy owulacyjne zakupione a dziś pierwszy dzień mierzyłam temperaturę 36,45 .
A ja zaproszenie [emoji4] [emoji8]Bertha oby jutro była druga kreska![emoji110][emoji110][emoji110]
Arrow92 trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
xBUMx gratuluję i życzę spokojnych 9 mcy
StorAnia popieram! Tez jestem zaopatrzona. Walczymy dalej!
Lanvin wysłałam link na priv :*
Podaje dane do tabelki: @5.03 cykl 23
PokazujHej właśnie wstałam i zatestowalam i niestety nic nie widzę [emoji26]
Od dziś zaczynam brać donga.@StorAnia zobaacz jaak Dong na arrow podziałał! na Ciebie też tak MUSI!
@bertha tyle jeszcze testów Cię czeka w tym cyklu, że spokojnie, któryś musi coś pokazać hehe
@Bulbasek nie testuje, @ teoretycznie wczoraj miała być, ale spodziewam się, że lutealna dłuższa znów i będzie w sobotę dopiero, bo dziś temp. Nie spadła jeszcze. 15dpo mam.
@arrow92 powtarzałaaś test?
Wyniki odbiorę w poniedziałek, bo chyba mam wolne. A jeśli nie to po pracy pojadęStor zmienione, oby ostatni raz...! Kochana jedziesz na baadania dziś? Ciekawe kiedy wynik
A mnie tu jednak coś śmierdzi z tą Twoją @...@StorAnia zobaacz jaak Dong na arrow podziałał! na Ciebie też tak MUSI!
@bertha tyle jeszcze testów Cię czeka w tym cyklu, że spokojnie, któryś musi coś pokazać hehe
@Bulbasek nie testuje, @ teoretycznie wczoraj miała być, ale spodziewam się, że lutealna dłuższa znów i będzie w sobotę dopiero, bo dziś temp. Nie spadła jeszcze. 15dpo mam.
@arrow92 powtarzałaaś test?
Spark! ilez ty masz cierpliwosci! testuj!!@Bulbasek nie testuje, @ teoretycznie wczoraj miała być, ale spodziewam się, że lutealna dłuższa znów i będzie w sobotę dopiero, bo dziś temp. Nie spadła jeszcze. 15dpo mam.
Jak to???????Hej właśnie wstałam i zatestowalam i niestety nic nie widzę [emoji26]
Zaraz wstawie z komórki Wam tą bielPokaż!
Nie rozumiem dlaczego wczoraj coś a dzisiaj nic... czułość 10. Test z DOZ strumieniowy. A wczoraj płytkowy bobo test. Czyżby mnie w konia zrobił?