reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Pawia zostawię przy sobie hehe :D gotuje kasze jaglana w garneczku, dolewam gdzieś 1/4 puszki mleczka kokosowego, kilka daktyli, garść nerkowcow, łyżeczka miodu i blenderem rozdrobnić wg uznania :)
Jadłabym... [emoji3]

@Lanvin A jeździ to po całym kraju i w elektryce dłubie :) A my w domu sami :( Ale żyjemy tak już prawie 10 lat (razem jesteśmy 16) i przyzwyczaiłam się, że go nie ma na miejscu :) Nawet jak ma trochę wolnego to mi w domu przeszkadza ;)
O kurcze, to nieźle, podziwiam :-) mój jak półtora roku temu szukał nowej pracy, to była opcja pracy po całej Polsce, za dobre pieniądze, ale od poniedziałku do piątku by go nie było. Nie wyobrażam sobie tego, dlatego tą opcję odrzucilismy.

Już ma problem bo mój się wkurzył, że nas olewała i nie odpisywała, i zawiózł Jej rodzicom bo bliżej mamy ( ona 20km od nas). I zaraz sms z pretensjami, że jutro ma znaleźć czas na pojawienie się w mieszkaniu bo klucze dała nam a rodziom. Dobrze, że po korespondencje sama nie wpadała tylko też my musieliśmy dymać do jej rodziców zawsze... Poza tym 31 był wczoraj a tu cisza ! To skoro się nie interesuje to pff. Dodatkowo 20 wysłaliśmmy licznik za prąd, zawsze piszę dzięki czy coś, a teraz nic. No i zwykle 22 podaje kwote do zapłaty a teraz nic nie napisała... dopiero dziś jej się przypomniało, po 11 dniach! i wielce wysłała jak klucze oddaliśmy, szkoda gadać, łatwo nie będzie
Walnieta jakaś...na serio zawoziliście jej pocztę? Ja nigdy nie miałam takiej sytuacji, zawsze właściciel sam przyjeżdżał. To teraz jakieś formalności jeszcze Was z nią czekają, czy jak to wygląda?

Zobacz załącznik 793885
Wygramy z tobą wstrętna małpo!!! I pokonamy na 9 miesięcy :p
Takie podejście mi się podoba :-)

No niestety ani cienia, ani nawet cienia cienia... Jadę na badania. Zobaczymy co tam słychać.
A co do cen testów. W aptekach stacjonarnych od 6 do nawet 13 zł. W internetowych za Nord test 10 zapłacimy tylko 3 zł... Oj zarabiają na nas, zarabiają...
No ja teraz po wypłacie zamawiam sobie pakiet Nordtestow, bo właśnie po 3zl na Allegro chodzą :-)

Dziewczynki, No u mnie jednak biel! Dzięki za kciuki, ale to jeszcze nie dzisiaj.. moze jutro ;)

Hehe, mi z tym dobrze ;)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Pokaż!

Hej z ranka:) przez dwa dni tylko Was czytałam, a jak już nadrobiłam to nie miałam siły już nic pisać.

@StorAnia Przykro że test negatywny, ale jak widziałam na zdjęciu wspomagacze są to działamy:)

@arrow92 @bertha Czekamy na Wasze testy :) na wczorajszych widać cień drugiej kreski :)

@marc a może to implantacja tak jak dziewczyny piszą? Głowa do góry będzie dobrze:)

@Lanvin Jak temperatura?

U mnie 11 dc. Do owulacji według apki jeszcze 12 dni. Testy owulacyjne zakupione a dziś pierwszy dzień mierzyłam temperaturę 36,45 .
U mnie dziś 9dc, tempka 36,58, także nieco spadła od wczoraj :-)

Bertha oby jutro była druga kreska![emoji110][emoji110][emoji110]
Arrow92 trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
xBUMx gratuluję i życzę spokojnych 9 mcy :)
StorAnia popieram! Tez jestem zaopatrzona. Walczymy dalej! :)
Lanvin wysłałam link na priv :*

Podaje dane do tabelki: @5.03 cykl 23
A ja zaproszenie [emoji4] [emoji8]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

@StorAnia zobaacz jaak Dong na arrow podziałał! :D na Ciebie też tak MUSI! :)

@bertha tyle jeszcze testów Cię czeka w tym cyklu, że spokojnie, któryś musi coś pokazać hehe :)

@Bulbasek nie testuje, @ teoretycznie wczoraj miała być, ale spodziewam się, że lutealna dłuższa znów i będzie w sobotę dopiero, bo dziś temp. Nie spadła jeszcze. 15dpo mam.

@arrow92 powtarzałaaś test? :D
Od dziś zaczynam brać donga.
Stor zmienione, oby ostatni raz...! Kochana jedziesz na baadania dziś? Ciekawe kiedy wynik ;)
Wyniki odbiorę w poniedziałek, bo chyba mam wolne. A jeśli nie to po pracy pojadę ;)
Troszkę się boję. Robiłam testosteron, lh i fsh. Oczywiście na NFZ ;) pierwszy raz...
Badania pierwszy raz, a w tabelce oczywiście, że ostatni ;) jak co miesiąc :p

@StorAnia zobaacz jaak Dong na arrow podziałał! :D na Ciebie też tak MUSI! :)

@bertha tyle jeszcze testów Cię czeka w tym cyklu, że spokojnie, któryś musi coś pokazać hehe :)

@Bulbasek nie testuje, @ teoretycznie wczoraj miała być, ale spodziewam się, że lutealna dłuższa znów i będzie w sobotę dopiero, bo dziś temp. Nie spadła jeszcze. 15dpo mam.

@arrow92 powtarzałaaś test? :D
A mnie tu jednak coś śmierdzi z tą Twoją @...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Spark! ilez ty masz cierpliwosci! testuj!!

Hej właśnie wstałam i zatestowalam i niestety nic nie widzę [emoji26]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak to???????

Zaraz wstawie z komórki Wam tą biel ;)

Edit: proszę bardzo
c9a550cd4274758834d2f2357dacb92f.jpg

6417f20737e5de43f2ff1066a12c6fda.jpg

Witam się z rana :)
bertha jak to biel ? Pokazuj nam tu tego testa pewnie żeś z rana zaspana była i może cos przeoczylaś My tu tego twojego testa prześwietlimy na wylot :laugh2::laugh2:

reklama
Do góry