reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No niestety ani cienia, ani nawet cienia cienia... Jadę na badania. Zobaczymy co tam słychać.
A co do cen testów. W aptekach stacjonarnych od 6 do nawet 13 zł. W internetowych za Nord test 10 zapłacimy tylko 3 zł... Oj zarabiają na nas, zarabiają...

reklama
Bertha czekam na Twój test [emoji16][emoji16][emoji8]
U mnie biel, moze sie na listopad załapie [emoji12][emoji38]

Dziewczynki, No u mnie jednak biel! Dzięki za kciuki, ale to jeszcze nie dzisiaj.. moze jutro ;)

To my chyba też sie mocno skupiamy bo widzimy ....a tak.szczerze bertha robisz tu chyba na tym forum najwiecej testów zupelnie jak ja pare lat temu kiedy to wyczekiwalam dzidzi i tak sobie przez 34 cykle sprawdzalam wzbogacily sie na mnie apteki ojjjj wzbogacily:p:D:) trzymam &&&&& berha za jutrzejszy test niech juz żadna z Nas nie ma jakichkolwiek watpliwosci a tym bardziej Ty kochana!!!!
Hehe, mi z tym dobrze ;)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Hej z ranka:) przez dwa dni tylko Was czytałam, a jak już nadrobiłam to nie miałam siły już nic pisać.

@StorAnia Przykro że test negatywny, ale jak widziałam na zdjęciu wspomagacze są to działamy:)

@arrow92 @bertha Czekamy na Wasze testy :) na wczorajszych widać cień drugiej kreski :)

@marc a może to implantacja tak jak dziewczyny piszą? Głowa do góry będzie dobrze:)

@Lanvin Jak temperatura?

U mnie 11 dc. Do owulacji według apki jeszcze 12 dni. Testy owulacyjne zakupione a dziś pierwszy dzień mierzyłam temperaturę 36,45 .

@StorAnia zobaacz jaak Dong na arrow podziałał! :D na Ciebie też tak MUSI! :)

@bertha tyle jeszcze testów Cię czeka w tym cyklu, że spokojnie, któryś musi coś pokazać hehe :)

@Bulbasek nie testuje, @ teoretycznie wczoraj miała być, ale spodziewam się, że lutealna dłuższa znów i będzie w sobotę dopiero, bo dziś temp. Nie spadła jeszcze. 15dpo mam.

@arrow92 powtarzałaaś test? :D

reklama
Do góry