reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Gratuluję !!! piękne krechy [emoji7]
Może będzie dwojeczka jak u Ness [emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Dziękuje [emoji8]
Mogą być hehe , dziwne testybowu mi wychodziły , wszystko możliwe [emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

reklama
Caltha Wszystkiego najlepszego. Ja mam jutro już 36 :(
A ja czekam na pierwszą @ po odstawieniu tabletek. Moje testy owulacyjne wskazują tylko pasek kontrolny :( Ciekawe kiedy się pojawi.
Mój mąż jest za to w domu tylko w soboty i niedziele :( Jak uda nam się wstrzelić, jeśli nam się uda to będzie cud :(
A gdzie mąż pracuje?

Ojojoj.... nadrobić Was to sukces! :) po pracy jeszcze raz skinęłam na test ale prawie nic nie widać [emoji20] jak się przyjrzeć to może....
Ale to popołudniowe siki [emoji847]
33f032d9687ec261ac4d49e18848aa30.jpg

jutro rano znowu spróbuje. Piersi bardzo bolą i moja sunia nie odstępuje mnie na krok, ciagle mi się przygląda.

Witam nowe staraczki! [emoji1373]

@calta wszystkiego najpiękniejszego, spełnienia marzeń [emoji9]

@bertha ja zrobiłam dzisiaj rano bobotest tylko ze zrobiłam fotkę od razu. Zrobiłam teraz i widzę ze mocno sciemniala

37e15208e172ef2f89bbcc642d71bdaa.jpg

@Bulbasek cierpliwości [emoji18]

@Spark wyślij mi swój adres, obiecane słodkości za donga musza trafić w odpowiednie ręce [emoji18] mam nadzieje ze to naprawdę ciąża [emoji4]

Dziewczyny naprawdę doceniam to ze tu jesteście. Dajecie mega wsparcie! Dziękuje wszystkim za wsparcie i za trzymanie kciuków. [emoji7] kocham Was!!!!

Czy jest możliwość żeby dołączyć do Waszej grupy na Fb? Plissssss !!! [emoji1374]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wyślij swój profil na priv :-)

Eh cóż on typowy przedstawiciel pokolenia 3C...ale ma wyznaczane godziny do korzystania z komputera itp.
Ja bardziej skupiam się na nagrodach innych niż komputer tylko pomysłów juz mi brak...

Kochana walczymy dalej ... będziemy razem na łodzi listopadowej [emoji123] [emoji4]

@arrow @bertha trzymam mocno kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] oby ciemnialy te kreseczki. Życzę Wam tego z całego serca [emoji7]

@caltha pięknie napisałaś o płci brzydkiej [emoji106] i wszystkiego naj naj naj [emoji512] [emoji322] [emoji324] [emoji323]

@leeleeth zdroweczka dla taty ... wiem co czujesz [emoji8]

Witam nowe staraczki i życzę POWODZENIA ! [emoji6]

@Lanvin mój syn zaczął selekcjonowac informacje przekazywane w domu ... o kartkówkach, o ocenach. Wybiera sobie i mówi to co mu pasuje ... eh ile to się trzeba natlumaczyc, że i tak się dowiem i po co później poprawiać kartkówki jak można od razu się nauczyć itp itd. Teraz mamy umowę, że mówi wszystko i jak nie będzie żadnego oszustwa a zdarzy się gorsza ocena to wspólnie popracujemy aby to poprawić ... zobaczymy

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
To mam nadzieję, że zadziała :-)

Dziewczyny @arrow92 @bertha róbcie jutro testy :D moze wtedy ja swojego noe zrobię :D

Jem kaszę jaglana z mleczkiem kokosowym, daktylami, nerkowcami i miodem i zaraz pawia puszczę :D
Narobiłaś mi ochoty, na kaszę oczywiście, nie na pawia [emoji3] jak ją przyrządzasz? :-)

Też bym chciała dołączyć do Was na fb :) :*

A u mnie @ się rozkręca. Plamienia są i brzuch boli.
Podeślij link na priv :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki za jutrzejsze testy :)
Ogolnie to polecam mierzenie temp.
Ile to ja testow zaoszczędziłam dzieki temu :)
Chyba w tym cyklu tez nie wyjdzie . Dzis 19 DC a sucho jak na pustyni. Czasem jajnik zakluje.

A gdzie mąż pracuje?

Wyślij swój profil na priv :-)

To mam nadzieję, że zadziała :-)

Narobiłaś mi ochoty, na kaszę oczywiście, nie na pawia [emoji3] jak ją przyrządzasz? :-)

Podeślij link na priv :-)

Pawia zostawię przy sobie hehe :D gotuje kasze jaglana w garneczku, dolewam gdzieś 1/4 puszki mleczka kokosowego, kilka daktyli, garść nerkowcow, łyżeczka miodu i blenderem rozdrobnić wg uznania :)

@Lanvin A jeździ to po całym kraju i w elektryce dłubie :) A my w domu sami :( Ale żyjemy tak już prawie 10 lat (razem jesteśmy 16) i przyzwyczaiłam się, że go nie ma na miejscu :) Nawet jak ma trochę wolnego to mi w domu przeszkadza ;)

To są moje 3 dniowe testy [emoji23]
1485981436-aaaaaa.jpeg

A to z dziś
1485981473-aaaaaa.jpeg

Kciukam za Was mocno ! [emoji8]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...
Bum dzisiaj to już krechy jak malowana [emoji7]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Bum dzisiaj to już krechy jak malowana [emoji7]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
No aż sama w szoku byłam a muszę na pamiątke sobie zostawić [emoji6][emoji8]

...życie cudem jest...

reklama
@Spark, o której oddajecie te klucze? Ta babka jakaś walnieta i może się do czegoś przyczepić, czy raczej nie?

Już ma problem bo mój się wkurzył, że nas olewała i nie odpisywała, i zawiózł Jej rodzicom bo bliżej mamy ( ona 20km od nas). I zaraz sms z pretensjami, że jutro ma znaleźć czas na pojawienie się w mieszkaniu bo klucze dała nam a rodziom. Dobrze, że po korespondencje sama nie wpadała tylko też my musieliśmy dymać do jej rodziców zawsze... Poza tym 31 był wczoraj a tu cisza ! To skoro się nie interesuje to pff. Dodatkowo 20 wysłaliśmmy licznik za prąd, zawsze piszę dzięki czy coś, a teraz nic. No i zwykle 22 podaje kwote do zapłaty a teraz nic nie napisała... dopiero dziś jej się przypomniało, po 11 dniach! i wielce wysłała jak klucze oddaliśmy, szkoda gadać, łatwo nie będzie

Do góry