reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Lanvin A jeździ to po całym kraju i w elektryce dłubie :) A my w domu sami :( Ale żyjemy tak już prawie 10 lat (razem jesteśmy 16) i przyzwyczaiłam się, że go nie ma na miejscu :) Nawet jak ma trochę wolnego to mi w domu przeszkadza ;)
miałam tak samo, że przeszkadzał. Ale jednak lepiej jak co wieczór jest- już się bałam co to będzie na emeryturze :p

reklama
Ale tu się ciekawe rzeczy dzieją [emoji3] Bertha, trzymam mocno kciuki !! Wtedy nie dość, że byłabym szczęśliwa, że wreszcie Ci się udało to jeszcze dodatkowo obaliłabyś tezę o gorączce i plemnikach [emoji16][emoji110]️[emoji6]
Arrow, zrób test jutro rano! Na pewno pojawi się mocniejsza kreseczka!
Spark, a ty kiedy masz @? Bo widziałam na FB twój wykres i nie wskazuje on spadku na razie [emoji16][emoji6]
Paraplu, kciuki za jutrzejsza wizytę !! [emoji110]️
Windy, a ty gdzie się podziewasz??
Bulbasek, masz już mdłości?
A moj M sobie zasnął i mnie olał ehh.. 11 dc i d.pa [emoji35]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@caltha spełnienia marzeń mimo dzisiejszej @ ! :*
@arrow92 a nie mówiłam, że dong działa cuda ?! :**** Twoje dwie kreseczki są dla mnie wystarczającym prezentem ! ;) (ale dziękuję ;) )
@xBUMx super krecha ! :D jak się czujesz ? :)
@queen_b przyszła maupka ? :)

Dziewczyny czekam na Was na naszym jachcie i nie odplyne.Na te, które mają opóźnienie na listopad zaczekam :) brać się do roboty :*
Na mnie nie czekaj :( Ja nawet na listopad się nie załapię :(
Napisałam do gina w sprawie tego plamienia. Jutro rano mam zrobić test i jeśli negatywny to mam jechać na badania lh i fsh. To będzie 5 dzień plamienia, czy to nie za późno na badania?
A tak nawiasem to już dziś robiłam o czułości 20 i nawet cienia cienia nie było :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry