Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Narazie do kolejnej wizyty celibatNo to jeszcze kolejny cykl się nie zaczął :-) a może Ty masz plamienia implantacyjne teraz, skoro Ci się owu spozniła :-)
A z czym Cię oszukuje? O, dziękuję, nie widziałam, bo mi się nie wyświetlają powiadomienia, zaraz lukne [emoji8]
Kurcze, Joaszka, nie obraź się, ale mam wrażenie, że cały czas szukasz argumentów na nie, w każdej kwestii. Naprawdę, jak się nie odblokujesz i nie zmienisz podejścia, to nic Ci nie da. Z każdej sytuacji jest jakieś wyjście, tylko trzeba je znaleźć :-)
Do kiedy?
Wszystkiego najlepszego! Życzę Ci, abyś przed kolejnymi urodzinami tuliła małego, różowego bobaska [emoji8]
Witaj :-)
Widzę cień :-) i to nie na jednym, ale na dwóch! Na tym pierwszym lepiej widać :-)
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam[emoji2]Cześć dziewczyny, jestem na tym forum pierwszy raz. Ponieważ zaczęłam starać się o maleństwo ( mam już córeczkę, ale niedawno poroniłam ) postanowiłam do was dołączyć
Ja tak miałem z pinkiem. W piątek test biel, w sobote wyjelam ze śmieci i kreska. Ale i tak okres przyszedł w sobote.jak czytałam ulotke testów to tam było napisane żeby nie sugerować się wynikiem testu po przekroczony 15 min bo może być fałszywie pozytywny.
Chciałabym być z Tobą na tym jachcie, Ty każdego na duchu podtrzymasz, taki nasz dobry duszek [emoji173]Dziewczyny czekam na Was na naszym jachcie i nie odplyne.Na te, które mają opóźnienie na listopad zaczekam brać się do roboty :*
A z jakiego powodu? Kiedy kolejna wizyta?
20 lutego. Lekarz powiedział abyśmy się wstrzymali mówi że dla bezpieczeństwaChciałabym być z Tobą na tym jachcie, Ty każdego na duchu podtrzymasz, taki nasz dobry duszek [emoji173]
:* ♡♡♡Chciałabym być z Tobą na tym jachcie, Ty każdego na duchu podtrzymasz, taki nasz dobry duszek [emoji173]