reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No to jeszcze kolejny cykl się nie zaczął :-) a może Ty masz plamienia implantacyjne teraz, skoro Ci się owu spozniła :-)

A z czym Cię oszukuje? O, dziękuję, nie widziałam, bo mi się nie wyświetlają powiadomienia, zaraz lukne [emoji8]

Kurcze, Joaszka, nie obraź się, ale mam wrażenie, że cały czas szukasz argumentów na nie, w każdej kwestii. Naprawdę, jak się nie odblokujesz i nie zmienisz podejścia, to nic Ci nie da. Z każdej sytuacji jest jakieś wyjście, tylko trzeba je znaleźć :-)

Do kiedy?

Wszystkiego najlepszego! Życzę Ci, abyś przed kolejnymi urodzinami tuliła małego, różowego bobaska [emoji8]

Witaj :-)

Widzę cień :-) i to nie na jednym, ale na dwóch! Na tym pierwszym lepiej widać :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Narazie do kolejnej wizyty celibat

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czekam na Was na naszym jachcie i nie odplyne.Na te, które mają opóźnienie na listopad zaczekam :) brać się do roboty :*
Chciałabym być z Tobą na tym jachcie, Ty każdego na duchu podtrzymasz, taki nasz dobry duszek [emoji173]

Narazie do kolejnej wizyty celibat

A z jakiego powodu? Kiedy kolejna wizyta?

Chciałabym być z Tobą na tym jachcie, Ty każdego na duchu podtrzymasz, taki nasz dobry duszek [emoji173]

A z jakiego powodu? Kiedy kolejna wizyta?

20 lutego. Lekarz powiedział abyśmy się wstrzymali mówi że dla bezpieczeństwa

reklama
Caltha Wszystkiego najlepszego. Ja mam jutro już 36 :(
A ja czekam na pierwszą @ po odstawieniu tabletek. Moje testy owulacyjne wskazują tylko pasek kontrolny :( Ciekawe kiedy się pojawi.
Mój mąż jest za to w domu tylko w soboty i niedziele :( Jak uda nam się wstrzelić, jeśli nam się uda to będzie cud :(

Do góry