reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Rano w terminowym czasie była biel, a jak wróciłam z pracy to w świetle dziennym zobaczyłam cien cienia. Nie powiem, zrobił mi nadzieje. Ale bobotest stosuje pierwszy raz i nie wiem czy nie robią takich numerów. Dzisiaj 9dpo dopiero.
Na zdjęciu to raczej nic nie widac, tylko cieniutka kreskę, a w świetle dziennym wydawało mi sie ze cien jest szerszy.
szkoda ze w świetle dziennym nie zrobiłam zdjęcia, bo w sztucznym prawie nic nie widać.
Raczej to moja wyobraźnia.
A jak rozbroiłam test strumieniowy z wczorajszego wieczora, to tez tam widze cien.. ale tego to na zdjęciu juz zupełnie nie widac. ech, głupie cienie po czasie i głupia wyobraźnia ;)

Dzisiejszy:
5cf1b67b491e91b747d13b02527d5fd0.jpg

Wczorajszy:
d260260c672f1cb18049a2235250bac4.jpg

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja coś widzę na jednym i drugim! Mi w poprzedniej ciąży na bobo wyszlo mega jasna. Wcześniej koleżanka zrobiła i też ledwo widoczny cień i ciąża była.

reklama
nigdy nie patrzy się na test po takim czasie. Tak naprawdę 10-15min po nasikaniu powinien wylądować w koszu.

Caltha, teorie znam :) ale ja nigdy nie wyrzucam testów aż nie dostanę @. I je analizuje po minutach, godzinach, dniach, w rożnym świetle, itd.
Znam wiele przypadków, ze cien po czasie był i była ciąża. Rownież znam takie ze był to fałszywy cien i przyszła @.
Mi pojawiał sie taki fałszywy cien po czasie na facelle kilkukrotnie. A teraz pytałam o doświadczenia dziewczyn z testem bobo, bo jego robiłam pierwszy raz.

A btw, kupiłam bobo bo na kilku zdjęciach widziałam ze kreseczka wyszła mocniejsza / szybciej niz na Doz/nordtest. Takze w tym cyklu testuje bobotesty :)

Rano w terminowym czasie była biel, a jak wróciłam z pracy to w świetle dziennym zobaczyłam cien cienia. Nie powiem, zrobił mi nadzieje. Ale bobotest stosuje pierwszy raz i nie wiem czy nie robią takich numerów. Dzisiaj 9dpo dopiero.
Na zdjęciu to raczej nic nie widac, tylko cieniutka kreskę, a w świetle dziennym wydawało mi sie ze cien jest szerszy.
szkoda ze w świetle dziennym nie zrobiłam zdjęcia, bo w sztucznym prawie nic nie widać.
Raczej to moja wyobraźnia.
A jak rozbroiłam test strumieniowy z wczorajszego wieczora, to tez tam widze cien.. ale tego to na zdjęciu juz zupełnie nie widac. ech, głupie cienie po czasie i głupia wyobraźnia ;)

Dzisiejszy:
5cf1b67b491e91b747d13b02527d5fd0.jpg

Wczorajszy:
d260260c672f1cb18049a2235250bac4.jpg

Ja widze na dwóch. ✊✊✊

@shaggy jeżeli nie wyszedł Ci pozytywny test ja bym Noe brała luteiny tylko czeka la na @. A jak nie przyjdzie to do gina. Co innego jak jest ciaza, wtedy jak się plami to bierze się na podtrzymanie.

reklama
Do góry