reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Caltha Wszystkiego najlepszego. Ja mam jutro już 36 :(
A ja czekam na pierwszą @ po odstawieniu tabletek. Moje testy owulacyjne wskazują tylko pasek kontrolny :( Ciekawe kiedy się pojawi.
Mój mąż jest za to w domu tylko w soboty i niedziele :( Jak uda nam się wstrzelić, jeśli nam się uda to będzie cud :(
dziękuję, mój też tylko soboty i niedziele i się udało kilka razy, w tym raz nawet urodzić. Życzę, by Wam te dwa dni wystarczyły

reklama
Emsi najpierw napisz co lubi. Bez takiej wiedzy ciężko pomoc ;). Czym się interesuje, czego brak sprawia mu przykrość.
Eh cóż on typowy przedstawiciel pokolenia 3C...ale ma wyznaczane godziny do korzystania z komputera itp.
Ja bardziej skupiam się na nagrodach innych niż komputer tylko pomysłów juz mi brak...
A ja 2dni przed czasie dzisiaj dostałam plamienia różowego czyli zwiastun @ niestety :-(
Kochana walczymy dalej ... będziemy razem na łodzi listopadowej [emoji123] [emoji4]

@arrow @bertha trzymam mocno kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] oby ciemnialy te kreseczki. Życzę Wam tego z całego serca [emoji7]

@caltha pięknie napisałaś o płci brzydkiej [emoji106] i wszystkiego naj naj naj [emoji512] [emoji322] [emoji324] [emoji323]

@leeleeth zdroweczka dla taty ... wiem co czujesz [emoji8]

Witam nowe staraczki i życzę POWODZENIA ! [emoji6]

@Lanvin mój syn zaczął selekcjonowac informacje przekazywane w domu ... o kartkówkach, o ocenach. Wybiera sobie i mówi to co mu pasuje ... eh ile to się trzeba natlumaczyc, że i tak się dowiem i po co później poprawiać kartkówki jak można od razu się nauczyć itp itd. Teraz mamy umowę, że mówi wszystko i jak nie będzie żadnego oszustwa a zdarzy się gorsza ocena to wspólnie popracujemy aby to poprawić ... zobaczymy

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Kochana grzejemy miejscowke , należy Ci sie , jutro powtarzasz test? [emoji8]
Cp do twstow to polecam albo doz albo nortest mi najlepsze kreski wychodziły [emoji6]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Pewnie! Jutro z rana sikam :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

@leeleeth mój tata miał nowotwór jelita, który pokonał. Najważniejsza jest dieta. Zero nabiału, glutenu, gazowanych napojów itd. Tak jak ktoś tu wspomniał sok z buraków a najlepiej podanie dozylnie (wlewu z Wit C) i tata wyzdrowieje. Kochana wiem co mówię. Lobby farmaceutyczne już wprowadza zakaz na Wit bo ludzie zaczęli wychodzić z chorób a przecież to nie jest lek za wiele $$$$$ tylko grosze. Proszę poczytaj na ten temat.

reklama
To są moje 3 dniowe testy [emoji23]
1485981436-aaaaaa.jpeg

A to z dziś
1485981473-aaaaaa.jpeg

Kciukam za Was mocno ! [emoji8]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Do góry