reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@bertha ja też widzę. Na 1 bez powiększania na komórce widać. Bardzi mocno trzymam kciuki za jutrzejszy test.
Powiedz proszę, czy w tym cyklu podeszłaś do przytulanek na luzie? Czytałam, że zaczęłaś przygotowania do in vitro, dlatego pytam.

Uff ciężki dzień za mną.. pożegnałam babcie.
Jutro się bardziej rozpiszę.. dziś już nie mam sił.
@ brak!

@bertha ja też widzę. Na 1 bez powiększania na komórce widać. Bardzi mocno trzymam kciuki za jutrzejszy test.
Powiedz proszę, czy w tym cyklu podeszłaś do przytulanek na luzie? Czytałam, że zaczęłaś przygotowania do in vitro, dlatego pytam.

Przytulanki generalnie były zaplanowane, bo u nas za rzadko występują te spotaniczne zeby na nich jedynie polegać. Wiec to sie nie zmieniło. Aczkolwiek wydaje mi sie ze rzeczywiście troche wyluzowana bardziej byłam bo koncentrowałam sie na celu "in vitro w marcu". O tym celu ciagle próbowałam pamietać i na tym sie skupiać. Oczywiście całkiem świadomie cały czas liczyłam i dalej liczę na cud przedinvitrowy.
Zobaczymy czy to zdało egzamin. Na razie czekam na sensowny cien o czasie.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

No to jeszcze kolejny cykl się nie zaczął :-) a może Ty masz plamienia implantacyjne teraz, skoro Ci się owu spozniła :-)

A mój kochana zaczął oszukiwać i mówi co mu wygodnie .... eh chyba nastolatek mi się juz robi [emoji4]

Wysłałam Ci kartę motywacyjna na priv. Mam nadzieję, że będzie pomocna [emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
A z czym Cię oszukuje? O, dziękuję, nie widziałam, bo mi się nie wyświetlają powiadomienia, zaraz lukne [emoji8]

Prawie 7. To nie dzidziuś który nic nie jarzy. Szybki numerek w kiblu...bardzo romantyczny. Zwłaszcza jak zacznie się do łazienki dobijać bo siku...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze, Joaszka, nie obraź się, ale mam wrażenie, że cały czas szukasz argumentów na nie, w każdej kwestii. Naprawdę, jak się nie odblokujesz i nie zmienisz podejścia, to nic Ci nie da. Z każdej sytuacji jest jakieś wyjście, tylko trzeba je znaleźć :-)

Dziewczyny ale wy tu ochotę na sexik robicie [emoji173] my mamy celibat :( więc róbcie to ile możecie ile wam sił starczy [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Do kiedy?

tak dziś, dziękuję :)
Wszystkiego najlepszego! Życzę Ci, abyś przed kolejnymi urodzinami tuliła małego, różowego bobaska [emoji8]

Cześć dziewczyny, jestem na tym forum pierwszy raz. Ponieważ zaczęłam starać się o maleństwo ( mam już córeczkę, ale niedawno poroniłam ) postanowiłam do was dołączyć :)
Witaj :-)

Rano w terminowym czasie była biel, a jak wróciłam z pracy to w świetle dziennym zobaczyłam cien cienia. Nie powiem, zrobił mi nadzieje. Ale bobotest stosuje pierwszy raz i nie wiem czy nie robią takich numerów. Dzisiaj 9dpo dopiero.
Na zdjęciu to raczej nic nie widac, tylko cieniutka kreskę, a w świetle dziennym wydawało mi sie ze cien jest szerszy.
szkoda ze w świetle dziennym nie zrobiłam zdjęcia, bo w sztucznym prawie nic nie widać.
Raczej to moja wyobraźnia.
A jak rozbroiłam test strumieniowy z wczorajszego wieczora, to tez tam widze cien.. ale tego to na zdjęciu juz zupełnie nie widac. ech, głupie cienie po czasie i głupia wyobraźnia ;)

Dzisiejszy:
5cf1b67b491e91b747d13b02527d5fd0.jpg

Wczorajszy:
d260260c672f1cb18049a2235250bac4.jpg

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Widzę cień :-) i to nie na jednym, ale na dwóch! Na tym pierwszym lepiej widać :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha [emoji110][emoji110]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

reklama
No to jeszcze kolejny cykl się nie zaczął :-) a może Ty masz plamienia implantacyjne teraz, skoro Ci się owu spozniła :-)

A z czym Cię oszukuje? O, dziękuję, nie widziałam, bo mi się nie wyświetlają powiadomienia, zaraz lukne [emoji8]

Kurcze, Joaszka, nie obraź się, ale mam wrażenie, że cały czas szukasz argumentów na nie, w każdej kwestii. Naprawdę, jak się nie odblokujesz i nie zmienisz podejścia, to nic Ci nie da. Z każdej sytuacji jest jakieś wyjście, tylko trzeba je znaleźć :-)

Do kiedy?

Wszystkiego najlepszego! Życzę Ci, abyś przed kolejnymi urodzinami tuliła małego, różowego bobaska [emoji8]

Witaj :-)

Widzę cień :-) i to nie na jednym, ale na dwóch! Na tym pierwszym lepiej widać :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam to samo odczucie co do Joaszki ;)

Do góry