reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bertha [emoji110][emoji110]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...
:) dzięki! Trzymajcie tam miejsce dla mnie na pazdziernikowkach!! Juz dzisiaj przeczytałam cały wątek, aby w razie w byc na bieżąco ;)

(Ile ja juz wątków przyszłych mam sie naczytałam bo liczyłam na to ze dołączę ;) )

Bertha jak ta kreska będzie ciemniec (a będzie ) to ja ze szczęścia oszaleje !jak ostatnio przez queen_b [emoji23]

Hehehe :*

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ojojoj.... nadrobić Was to sukces! :) po pracy jeszcze raz skinęłam na test ale prawie nic nie widać [emoji20] jak się przyjrzeć to może....
Ale to popołudniowe siki [emoji847]
33f032d9687ec261ac4d49e18848aa30.jpg

jutro rano znowu spróbuje. Piersi bardzo bolą i moja sunia nie odstępuje mnie na krok, ciagle mi się przygląda.

Witam nowe staraczki! [emoji1373]

@calta wszystkiego najpiękniejszego, spełnienia marzeń [emoji9]

@bertha ja zrobiłam dzisiaj rano bobotest tylko ze zrobiłam fotkę od razu. Zrobiłam teraz i widzę ze mocno sciemniala

37e15208e172ef2f89bbcc642d71bdaa.jpg

@Bulbasek cierpliwości [emoji18]

@Spark wyślij mi swój adres, obiecane słodkości za donga musza trafić w odpowiednie ręce [emoji18] mam nadzieje ze to naprawdę ciąża [emoji4]

Dziewczyny naprawdę doceniam to ze tu jesteście. Dajecie mega wsparcie! Dziękuje wszystkim za wsparcie i za trzymanie kciuków. [emoji7] kocham Was!!!!

Czy jest możliwość żeby dołączyć do Waszej grupy na Fb? Plissssss !!! [emoji1374]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha [emoji110][emoji110][emoji110] wierze, ze to to [emoji7]

Dzięki :D ja tez wierze, ale ja łatwowierna jestem ;) prawie co miesiąc wierze :D

Ale szczerze, to naprawdę wierze ze teraz mogło sie udać...

@bertha trzymam łapki za Ciebie, mam nadzieje ze razem trafimy na październikowa lodz[emoji5]
Ja zaczynajac ten cykl miałam rozmowę z mężem... pisałam wtedy, ze to ostatni cykl i ze jak nie wyjdzie to wtedy in vitro bo szkoda już czasu... 5 lat starań...

i doczekałem się krewki:))) tylko znowu mam problem bo jak wkoncu liczyć dc? od soboty pierwszej kropli krwi i później tych plamienie czy od dzis ( planowo dziś powinna być)

:) dzięki! Trzymajcie tam miejsce dla mnie na pazdziernikowkach!! Juz dzisiaj przeczytałam cały wątek, aby w razie w byc na bieżąco ;)

(Ile ja juz wątków przyszłych mam sie naczytałam bo liczyłam na to ze dołączę ;) )

Trzymamy dla Ciebie kochana miejsce

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ojojoj.... nadrobić Was to sukces! :) po pracy jeszcze raz skinęłam na test ale prawie nic nie widać [emoji20] jak się przyjrzeć to może....
Ale to popołudniowe siki [emoji847]
33f032d9687ec261ac4d49e18848aa30.jpg

jutro rano znowu spróbuje. Piersi bardzo bolą i moja sunia nie odstępuje mnie na krok, ciagle mi się przygląda.

Witam nowe staraczki! [emoji1373]

@calta wszystkiego najpiękniejszego, spełnienia marzeń [emoji9]

@bertha ja zrobiłam dzisiaj rano bobotest tylko ze zrobiłam fotkę od razu. Zrobiłam teraz i widzę ze mocno sciemniala

37e15208e172ef2f89bbcc642d71bdaa.jpg

@Bulbasek cierpliwości [emoji18]

@Spark wyślij mi swój adres, obiecane słodkości za donga musza trafić w odpowiednie ręce [emoji18] mam nadzieje ze to naprawdę ciąża [emoji4]

Dziewczyny naprawdę doceniam to ze tu jesteście. Dajecie mega wsparcie! Dziękuje wszystkim za wsparcie i za trzymanie kciuków. [emoji7] kocham Was!!!!

Czy jest możliwość żeby dołączyć do Waszej grupy na Fb? Plissssss !!! [emoji1374]

Kolejna na październik dołączy świetnie[emoji173]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Kochana grzejemy miejscowke , należy Ci sie , jutro powtarzasz test? [emoji8]
Cp do twstow to polecam albo doz albo nortest mi najlepsze kreski wychodziły [emoji6]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Do góry