Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od 17dc do 26 lub 27dcA kiedy się bierze luteine? po okresie czy kiedy? a jak mam liczyć ten okres? od soboty czy kiedy? bo już się pogubiłam
Zakładając ze owu masz do 16dc, bo jesli masz później to zablokujemy owu! Lepiej samemu nie brać, bez monitoringu u gina.Od 17dc do 26 lub 27dc
jak czytałam ulotke testów to tam było napisane żeby nie sugerować się wynikiem testu po przekroczony 15 min bo może być fałszywie pozytywny.
Ja zaczęłam brać jak @ się spóźniła. Cały czas teraz biorę 2 razy dziennie.A kiedy się bierze luteine? po okresie czy kiedy? a jak mam liczyć ten okres? od soboty czy kiedy? bo już się pogubiłam
nigdy nie patrzy się na test po takim czasie. Tak naprawdę 10-15min po nasikaniu powinien wylądować w koszu.Rano w terminowym czasie była biel, a jak wróciłam z pracy to w świetle dziennym zobaczyłam cien cienia. Nie powiem, zrobił mi nadzieje. Ale bobotest stosuje pierwszy raz i nie wiem czy nie robią takich numerów. Dzisiaj 9dpo dopiero.
Na zdjęciu to raczej nic nie widac, tylko cieniutka kreskę, a w świetle dziennym wydawało mi sie ze cien jest szerszy.
szkoda ze w świetle dziennym nie zrobiłam zdjęcia, bo w sztucznym prawie nic nie widać.
Raczej to moja wyobraźnia.
A jak rozbroiłam test strumieniowy z wczorajszego wieczora, to tez tam widze cien.. ale tego to na zdjęciu juz zupełnie nie widac. ech, głupie cienie po czasie i głupia wyobraźnia
Dzisiejszy:
Wczorajszy:
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zaczęłam brać jak @ się spóźniła. Cały czas teraz biorę 2 razy dziennie.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom