Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słuchaj to nie zaszkodzi. Zawsze jeśli coś jest w brzuchu to pomoże utrzymać[emoji2]mam w domu luteine 100mg dopochwowo. może to powinnam brać? nie badając progesteronu. lekarzami zapisał po punkci z in vitro ale brałam do @
Dziekuje Ci Kochana :* ja caly czas mam nadzieję i mysle o Tobie i dzidziusiu. Czekam do piatku. Los bywa przewrotny i moze zaskoczy pozytywnie. :* lekarze też się mylą. Ile jest dziewczyn skierowanych na zabieg a tu serduszko bije.Nie godze się na to żeby jej nie było ! W walentynki zobaczysz piękne małe serduszko z zalążkami rączek i nóżek które potem będziesz całowała każdy paluszki z osobna
Tak Kochana ja miałam na bobo teście fałszywy cień po wyschnięciu. Tego samego dnia przyszła@. Chociaż ja mam tendencje do wczesnych poronien i ciaz biochemicznych więc może nie był fałszywy? Sama nie wiem...Spełnienia najważniejszego marzenia!! sto lat!
Test robiłaś?
Doczytałam - to pewnie problem z niskim progesteronem. Badałam progesteron 7dpo?
Dziewczyny,
Czy macie doświadczenia z bobo testem płytkowym? Zdarzają mu sie fałszywe cienie po wyschnięciu?
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
zapraszamy zawsze raźniejCześć dziewczyny, jestem na tym forum pierwszy raz. Ponieważ zaczęłam starać się o maleństwo ( mam już córeczkę, ale niedawno poroniłam ) postanowiłam do was dołączyć
Witaj powodzenia w staraniach[emoji173]Cześć dziewczyny, jestem na tym forum pierwszy raz. Ponieważ zaczęłam starać się o maleństwo ( mam już córeczkę, ale niedawno poroniłam ) postanowiłam do was dołączyć