Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Test robiłaś?może Wy coś poradzicie. Dziś powinnam dostać okres. W soboty już się zaczęło ( poleciały 2 krople krwi ) a do dziś tylko plamienia i brudy. Zero krwi bólu itp. co jest? Cały czas tylko plamienie. Zaczynam się martwić:/
No i super Pykniecie się na Słowacji i wrócicie w trójeczkę, zobaczyszDziękuje za słowa otuchy :-*
Wyjeżdżamy na Słowację od 17 lutego a wcześniej chce w ten weekend jechać na spa z koleżanka :-)
Wierzę, że wszystko będzie dobrzePozwoliłam sobie wkleić pyzunia napisała :
Przepraszam ze nie pisalam ale wlasnie Was nadrabialam.<br /><br />Kochane po pierwsze to dziekuje za slowa otuchy nie powiem bo przydaly sie chociaz czytajac je plakalam jeszcze bardziej.<br /><br />Dziewczyny leze w szpitalu czekam napewno na badania. Faszeruja mnie biala tabletka du...... Cos tam nie znam sie.<br /><br />Usg mialam robione przez 2 specjalistow na mega wypasionym sprzecie.<br />A wiec tak mam sie nie nastawiac ale cos "niby widza " nie wykluczaja pozamacicznej ale zakladaja bardziej ze ciaza mozliwe ze jest aczkolwiek o wiele mlodsza bo w pecherzyku cos jej pulsowalo.Ale wg wielkosci jest strasznie male.<br /><br />Jestem z tego gupia calkiem ale do poniedzialku na 100 procent szpital i dopiero bedzie cos wiadomo.<br /><br />Jestem przerazona ale wyplakalam chyba cala wode ktora pije litrami bo w nocy pilam i pilam a sikac niechcialo sie. Spac nie spalam wygladam jak istne zabi.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jak zaczęłam się starać miałam tak, że plamilam nawet 5 dni a potem normalnie @ przychodziła. Jak zaszlam w 1 ciążę to od początku plamilam i się nie utrzymała. W tej jest czysto. Dlatego mam strach czy się nie zaczniemoże Wy coś poradzicie. Dziś powinnam dostać okres. W soboty już się zaczęło ( poleciały 2 krople krwi ) a do dziś tylko plamienia i brudy. Zero krwi bólu itp. co jest? Cały czas tylko plamienie. Zaczynam się martwić:/
Wszystkiego dobrego :* Bo jeszcze nadejdzie to najlepszeno to i ja mam dzień z cyklu porażka
urodziny 31 i przyszła @ a liczyłam, że może się uda. Miała być jutro. Dobrze, że testu nie zrobiłam. Chyba czas poprosić o ponowne wpisanie w tabelkę: caltha @ 1.03, 1dziecko, 3straty, 15cykl starań
tak. niestety tylko wredna biel
Spełnienia najważniejszego marzenia!! sto lat!tak dziś, dziękuję
może Wy coś poradzicie. Dziś powinnam dostać okres. W soboty już się zaczęło ( poleciały 2 krople krwi ) a do dziś tylko plamienia i brudy. Zero krwi bólu itp. co jest? Cały czas tylko plamienie. Zaczynam się martwić:/