reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bardzo dużo tych poronien teraz masakra. Pyzunia trzymaj sie, pewnie progesteron ci podają na podtrzymanie ciąży. Kciuki zaciśnięte.

reklama
no to i ja mam dzień z cyklu porażka
urodziny 31 i przyszła @ a liczyłam, że może się uda. Miała być jutro. Dobrze, że testu nie zrobiłam. Chyba czas poprosić o ponowne wpisanie w tabelkę: caltha @ 1.03, 1dziecko, 3straty, 15cykl starań

no to i ja mam dzień z cyklu porażka
urodziny 31 i przyszła @ a liczyłam, że może się uda. Miała być jutro. Dobrze, że testu nie zrobiłam. Chyba czas poprosić o ponowne wpisanie w tabelkę: caltha @ 1.03, 1dziecko, 3straty, 15cykl starań
Przykro mi. Dziś masz urodziny? Wszystkiego najlepszego :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ma swój sposób bycia. [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Taaa jej sposob bycia to umoralnianie i krytokowanie wszystkich :/
Serio, w realu to bym jej w pysk dala a zaznacze, ze przemoc ogolnie jest mi obca. Dla niej bym zrobila wyjatek [emoji12]

@DogitalGirl baaardzo mi przykro. Historia identyczna jak u mnie. 7tc serduszko jak dzwon a w 10tc brak tetna i dziudzius rozmiarowo 8/9tc.

Dzisiaj owulka [emoji33]
Nie dosc, ze tescior zbladl to wlasnie od godziny mam potop szwedzki w majtach [emoji23]
No az zal mi doopa sciska ale trudno sie mowi, jutro gin [emoji1377]

Wczoraj
59cfce73ee6111dce9304ba956f24ab1.jpg

Dzisiaj
56694c386a87747e6ba30ed68e9de61e.jpg

Oki jade pozalatwiac w Amsterdamie pare rzeczy i jak wroce to bede Was czytac :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry