evelinia
Fanka BB :)
Miałam identycznie po przeczytaniu postu heh oczy mi się zeszklily a w przychodni siedzęAz się poryczalam, jak to przeczytałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam identycznie po przeczytaniu postu heh oczy mi się zeszklily a w przychodni siedzęAz się poryczalam, jak to przeczytałam
Aha rozumiem. Tej czarnej magdy to chyba malo kto lubi.
To wtedy musialbyc ten 24dcKochana ja okres miałam 24.12 a od 09.01 siedziałam tu na forum i stękałam że chyba przyszalałam ze sztanga za mocno bo tak mnie cyce nasuwały. 17.01 juz byl pozytyw przy moich cyklach 24-42dniowych haha
Moj jak sie zepnie to 5min i po wszystkim hihi a jak sie staralismy to na koniec dal mi klapsa i powiedzial ,, do zobaczenia za 9miesięcy'' hahajeny przecież na 20 min może się obudzić to nic strasznego. nawet jak dziecko się bawi (ile ma lat) to chyc do łazienki i działać![]()
Chyba tak... termin miałam na 29.09 a urodziłam trzy dni wcześniej.To wtedy musialbyc ten 24dc![]()
Widocznie nie zależy mu na dziecku. Może córka wystarczy.W dupie mam. Nie będę cudowac i się starać. Dlaczego zawsze ja mam go nakręcać? Może to niech on się postara? Tylko jak mu wystarcza raz w miesiącu to nie będzie mu się chciało. No trudno. Córka rodzeństwa nie doczeka choć tak bardzo o nie ostatnio prosi.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro z powodu twojej straty :-(cześć dziewczyny ! jeszcze do niedawna byłam na sierpniówkach 2017 ale niestety poroniłami to już drugi raz. Pierwsza ciąża na bardzo wczesnym etapie 5 tydz we wrześniu 2016, potem udało się zajść na cyklu stymulowanym clostilbegytem, ovurell na wywołanie owulacji i duphastone w listopadzie 2016. Udało się, ale niestety nie na długo, nic nie wskazywało na masakrę, która się wydarzyła. Bardzo ładnie beta przyrastała, w 7tyg pięknie biło serduszko i rozmiar też malucha był ok. Niestety w 10tyg usg wykazało, że maluchowi przestało bić serce w 8tyg, nie wiadomo dlaczego.
Jestem ponad 2 tygodnie po łyżeczkowaniu i zamierzam próbować dalej.. strasznie długa ta nasza droga do macierzyństwa. O pierwszą ciążę staraliśmy się ponad 2 lata, a potem w krótkim czasie dwie tragedie.. ale nie tracę nadziei !
Mam nadzieję, że będę mogła tu zostać i starać się razem z Wami.
Rezygnujesz że staram? Szybko się poddajeszKończę smuty. Trudno. Córka będzie jedynaczką. Odwołałam wizytę u gina. Szkoda tylko 200 stów zamrnowanych na te wszystkie wspomagacze. Dzięki za słowa pocieszenia. Sporo tu się też dowiedziałam o lekach badaniach...Dowiedziałam się też że ludzie mają dużo większe problemy-poronienia,zupełny brak dzieci. Ja nie mam prawa narzekać. Powinnam cieszyć się że córka jest zdrowa,mądra i skupić na niej. We wrześniu idzie do szkoły. Powodzenia dziewczyny![emoji6]życzę każdej z Was spełnienia marzeń.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ma swój sposób bycia. [emoji2]Aha rozumiem. Tej czarnej magdy to chyba malo kto lubi.