evelinia
Fanka BB :)
Miałam identycznie po przeczytaniu postu heh oczy mi się zeszklily a w przychodni siedzę już chciałam na hormony zwalaćAz się poryczalam, jak to przeczytałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam identycznie po przeczytaniu postu heh oczy mi się zeszklily a w przychodni siedzę już chciałam na hormony zwalaćAz się poryczalam, jak to przeczytałam
Aha rozumiem. Tej czarnej magdy to chyba malo kto lubi.
To wtedy musialbyc ten 24dcKochana ja okres miałam 24.12 a od 09.01 siedziałam tu na forum i stękałam że chyba przyszalałam ze sztanga za mocno bo tak mnie cyce nasuwały. 17.01 juz byl pozytyw przy moich cyklach 24-42dniowych haha
Moj jak sie zepnie to 5min i po wszystkim hihi a jak sie staralismy to na koniec dal mi klapsa i powiedzial ,, do zobaczenia za 9miesięcy'' hahajeny przecież na 20 min może się obudzić to nic strasznego. nawet jak dziecko się bawi (ile ma lat) to chyc do łazienki i działać
Chyba tak... termin miałam na 29.09 a urodziłam trzy dni wcześniej.To wtedy musialbyc ten 24dc
Widocznie nie zależy mu na dziecku. Może córka wystarczy.W dupie mam. Nie będę cudowac i się starać. Dlaczego zawsze ja mam go nakręcać? Może to niech on się postara? Tylko jak mu wystarcza raz w miesiącu to nie będzie mu się chciało. No trudno. Córka rodzeństwa nie doczeka choć tak bardzo o nie ostatnio prosi.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro z powodu twojej straty :-(cześć dziewczyny ! jeszcze do niedawna byłam na sierpniówkach 2017 ale niestety poroniłam i to już drugi raz. Pierwsza ciąża na bardzo wczesnym etapie 5 tydz we wrześniu 2016, potem udało się zajść na cyklu stymulowanym clostilbegytem, ovurell na wywołanie owulacji i duphastone w listopadzie 2016. Udało się, ale niestety nie na długo, nic nie wskazywało na masakrę, która się wydarzyła. Bardzo ładnie beta przyrastała, w 7tyg pięknie biło serduszko i rozmiar też malucha był ok. Niestety w 10tyg usg wykazało, że maluchowi przestało bić serce w 8tyg, nie wiadomo dlaczego.
Jestem ponad 2 tygodnie po łyżeczkowaniu i zamierzam próbować dalej.. strasznie długa ta nasza droga do macierzyństwa. O pierwszą ciążę staraliśmy się ponad 2 lata, a potem w krótkim czasie dwie tragedie.. ale nie tracę nadziei !
Mam nadzieję, że będę mogła tu zostać i starać się razem z Wami.
Rezygnujesz że staram? Szybko się poddajeszKończę smuty. Trudno. Córka będzie jedynaczką. Odwołałam wizytę u gina. Szkoda tylko 200 stów zamrnowanych na te wszystkie wspomagacze. Dzięki za słowa pocieszenia. Sporo tu się też dowiedziałam o lekach badaniach...Dowiedziałam się też że ludzie mają dużo większe problemy-poronienia,zupełny brak dzieci. Ja nie mam prawa narzekać. Powinnam cieszyć się że córka jest zdrowa,mądra i skupić na niej. We wrześniu idzie do szkoły. Powodzenia dziewczyny![emoji6]życzę każdej z Was spełnienia marzeń.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ma swój sposób bycia. [emoji2]Aha rozumiem. Tej czarnej magdy to chyba malo kto lubi.