no to co dwa-trzy dni nie codziennieSkoro nie mógł teraz na urlopie to jak ma móc w takich warunkach?? I to nadal będzie seks czysto prokreacyjny...b
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to co dwa-trzy dni nie codziennieSkoro nie mógł teraz na urlopie to jak ma móc w takich warunkach?? I to nadal będzie seks czysto prokreacyjny...b
Oj kochana to musisz swojego M jakoś nakręcić [emoji2] z jednego raza w miesiącu malucha nie będzie [emoji2]Dzięki[emoji8]ale ja już tak mam. Za długo zwlekaliśmy z 2. Za stara już jestem. A M zawsze miał temperament seksualny na dużo mniejszym poziomie niż ja...Mam wrażenie że jemu naprawdę wystarczy raz w miesiącu[emoji20]
Dzięki dziewczyny, jestem w pracy, jak będę wracała to kupię jeszcze kilka i sikne jeszcze raz i jutro tez [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bulbasku teraz będzie dobrze , uwierzU mnie dzisiaj 15dpo 33 dc. Co myślicie? :*:*:*
Chodzi o to by nikt z zewnątrz nie czytal wpisuKurczę co tam na tych wrzesniówkach się dzieje ze jest pytanie o zamkniecoe wątku?
W dupie mam. Nie będę cudowac i się starać. Dlaczego zawsze ja mam go nakręcać? Może to niech on się postara? Tylko jak mu wystarcza raz w miesiącu to nie będzie mu się chciało. No trudno. Córka rodzeństwa nie doczeka choć tak bardzo o nie ostatnio prosi.Oj kochana to musisz swojego M jakoś nakręcić [emoji2] z jednego raza w miesiącu malucha nie będzie [emoji2]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom