reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A mi się właśnie wydawało, że oczy ciemne jak Ty :p ale to tylko na zdjęciach Was widzę, więc najwidoczniej mylne wrażenie :p haha silne silne :D
nie nie, od momentu jak sie urodzil to czysty Tomek :) tez na zywo inaczej wyglada, w ogole z dnia na dzien sie zmienia, rosnie nam dosc szybko, co nas cieszy, niech juz ma roczek hehe, tak czekam na to

reklama
Ja biorę progesteron już tydzień a dalej bólu piersi nie ma. Z jednej strony to dobrze nie męczę się a z drugiej strony ostatnie dwa cykle nie bolaly i teraz niewiem czy coś nie tak czy co. Dziwne to. Odkąd pamiętam to piersi bolaly ponad tydzień przed @ i to strasznie.
Mnie nigdy nie bolały, ale ja miałam bardzo krótkie fazy lutelane. Jak zaczęłam brać witaminy i pić zioła to zaczęło się. A teraz przy dupku znów nic.

Czy są tutaj dziewczyny co leczą się u prof Malinowskiego?
Jest wiele dziewczyn na wątku Poronien nawykowych. Aha, bobasek, przeciez ty tam juz piszesz :)
Tu chyba nie ma żadnej od Malinowskiego. :)

Różne. Raz brązowe ze śluzem, raz krew, raz krew ze śluzem. Ale takie, że brudzę wkładki. Podpaski zbędne :(
Ania, musi chlusnąć krew, zeby to uznac za 1dc, plamienia nawet krwią to jeszcze nie nowy cykl.
Moze siknij testa jednak

@Lanvin bardzo mi przykro ale nadal nie wysłałam tych testów.
Rok sie dla mnie zaczął kiepsko, mąż złamał nogę. Operacja. Teraz Tata trafił na onkologię na chemię i trochę mnie to rozwaliło. Postaram sie dzisiaj wysłać!

f2w3rjjgpsehityp.png
Kochana, przykro mi [emoji20] jak się teraz czują??

Jeśli to jest problem, to ja sobie kupię na miejscu, tylko powiedz :-)

Dziewczyny ratunku. Od niedzieli plamię.to był 25 dc. Jutro szykowałam się zrobić lh i fsh i teraz nie wiem... To cholerne plamienie jest, wcale nie rozkręca się. Nie wiem co robić. Jeszcze wymacałam sobie coś na szyjce i już mi się wszystkiego odechciało...
Ty zapisywalas się do gina? Bo nie pamiętam.

moj ma nos a tak to czysty stary :D
mowie do chlopa, ku*wa nienawidze cie za te silne geny, nawet w plemnikach musza przejsc :D
Moja kumpela ma córkę i syna, oboje skóra zdjęta z ojca, w ogóle nie są do niej podobni :p

A mi się właśnie wydawało, że oczy ciemne jak Ty [emoji14] ale to tylko na zdjęciach Was widzę, więc najwidoczniej mylne wrażenie [emoji14] haha silne silne :D
Dzieci i tak na początku maja g niebieskie oczy [emoji14]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

ogolnie do kazdego pojdzie na rece i da sie wycalowac tacie, dziadkom czy ciociom, tylko nie wiem dlaczego, ale jak moj Tomek dal go mojej boskiej szwgierce to zaczal beczec i sie prezyc, no ciekawe czemu haha :D czuje zlych ludzi :D
Pewnie złych ludzi taki maluch czuje ma kilometr [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana, przykro mi [emoji20] jak się teraz czują??

Jeśli to jest problem, to ja sobie kupię na miejscu, tylko powiedz :-)

Ty zapisywalas się do gina? Bo nie pamiętam.

Moja kumpela ma córkę i syna, oboje skóra zdjęta z ojca, w ogóle nie są do niej podobni :p

Dzieci i tak na początku maja g niebieskie oczy [emoji14]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Aa właśnie nie wszystkie ;D choć większość ;)

reklama
Do góry