reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej u mnie 10dpo i biel wizira [emoji18]
Łudzę się ze po prostu jest za wcześnie [emoji18]
Rozmonowalam go w poszukiwaniu cudu [emoji23]

72d78c13f13d1127cf0a79d92f222bbb.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie też biel w 11 dpo, póki nie ma @ to się jeszcze łudzę i też sobie tłumaczę, że to za wcześnie.

reklama
Wspaniałe by było bliźniaki :D
No skoro tak, to życzę Ci podwójnego prezentu walentynkowego [emoji8] [emoji173]

Ile kochana kosztował?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Z przesyłką jakieś 22zl, ale ja wzięłam kuriera :-) sam termometr 11zl :-)

Hej u mnie 10dpo i biel wizira [emoji18]
Łudzę się ze po prostu jest za wcześnie [emoji18]
Rozmonowalam go w poszukiwaniu cudu [emoji23]

72d78c13f13d1127cf0a79d92f222bbb.jpg

Myślę, że za wcześnie :-) Wy to macie akcje z tym rozmontowywaniem testów :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

To tak jak u Ciebie.ja spróbuję znowu w piątek albo sobotę.
Dopóki nie ma okresu jest nadzieja:)
A boli Cię brzuch?albo piersi?
Boli podbrzusze czuje jakbym spuchła, piersi tez sutki bardzo pieką. Ale ja biorę duphaston to może być jego zasługa.

U mnie też biel w 11 dpo, póki nie ma @ to się jeszcze łudzę i też sobie tłumaczę, że to za wcześnie.

Nie poddawajmy się [emoji5]

A powiedzcie mi, bo nie do końca ogarniam jeszcze tą apke, ta linia przerywana pokazująca 36,7, jak temperatura ją przekroczy, tzn ze jest owu? Czy o co kaman?

1485850755-aaaaaa.png

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny
Gratki dla Bulbaska [emoji3]
Podczytuję Was czasem, ale brak czasu na regularne pisanie :( Ja robię testy owu, mierzę temperaturę, ale jak narazie owu brak :( No niestety po tylu latach brania tabsów organizm musi się przestawić [emoji20] W poniedziałek idę do gina i zobaczymy co powie [emoji846]
A jak było u Was, po jakim czasie od brania anty miałyście owu?

Wiesz ze nie mam pojęcia? Ale możesz mieć racje bo wcześniejsze moje cykle z duphastonem przechodziłam bezobjawowo. Po odstawieniu 4 dni i była @ i właśnie po odstawieniu dopiero miałam bóle @.

No właśnie ja brałam go teraz 1 raz i żadnych odczuc zbliżającej się @ nie ma. Wcześniej pojawiały się już przed spadkiem temp. Teraz temp. spadła i czekam kiedy @ mnie nawiedzi. Mam nadzieję, że najpóźniej jutro.

reklama
Do góry