Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem teraz 3,5 miesiąca pod odstawieniu i dopiero zaczęłam 3 cykl. 4 dzień biorę dong quai i zaczęłam mierzyć tempke i zobaczymy co z tego wyjdzie :-) mam nadzieję, że wyjdzie owu w przyszłym tygodniu :-)Cześć dziewczyny
Gratki dla Bulbaska [emoji3]
Podczytuję Was czasem, ale brak czasu na regularne pisanie Ja robię testy owu, mierzę temperaturę, ale jak narazie owu brak No niestety po tylu latach brania tabsów organizm musi się przestawić [emoji20] W poniedziałek idę do gina i zobaczymy co powie [emoji846]
A jak było u Was, po jakim czasie od brania anty miałyście owu?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ok, dzięki za odpowiedź [emoji4]nie ona wskazuje średni poziom twoich temp. i jak jest powyżej to jest ok jak spada poniżej tzn ze @ nadchodzi.
Nie możesz tak myśleć, bo to nie prawda. Świadczy o tym fakt, że masz syna a to znaczy że jesteś w stanie donosić. Straty na tym etapie to często wady zarodka i co byś nie zrobiła i tak by się nie utrzymał. Ale rozumiem doskonale, bo mam podobnie, tylko zarodki się pojawiają a potem wszystko kończy się ok. 8tc, poza tym jednym szcześliwym trafem.Bertha powodzenia :*
Chciałabym wierzyć w to wszystko co piszecie ale nie umiem. Poprzednia ciąża była identyczna był tylko pęcherzyk nic więcej. Nienawidzę siebie nienawidzę !!! Za to ze jestem bublem ze nie umiem wspomóc zarodka. Nienawidzę !!!!
W tym wszystkim pocieszające jest to i to ogromnie mnie pociesza że mam synka do którego mogę się przytulic.
Buziaki dla małego niech rośnie zdrowohej laski, u nas ok, mlody mial super nocke, dzis tez grzeczny aha i konczy dzis miesiac
pokaze Wam jak urosl
Widziałam to zdjęcie na Facebooku słodki jest[emoji173] taki do zjedzenia[emoji179]pokaze Wam jak urosl
no jest slodziak, dzis tak go wycalowalam, ze az mokry byl i te jego usmiechy mmmmWidziałam to zdjęcie na Facebooku słodki jest[emoji173] taki do zjedzenia[emoji179]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Jaki jestem juz duży i śliczny <3pokaze Wam jak urosl