reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No mam nadzieję! Wiadomo, że się człowiek stresuje, też bym się zestresowała :-) ale ten brzuch to pewnie objaw tego silnego dzidźka, tak szybko na mamuśkę oddziaływuje :-) uważaj, bo jeszcze bliźnięta Ci się trafią [emoji3]

Też tak mam... Niby myślę sobie, że jak będzie negatyw, to przynajmniej będę wiedziała na czym stoję, a później mi przykro. Tak źle i tak niedobrze...

Mi tam na 25 to lśniąca biel wychodziła, zero cieni :-) więc może coś jest na rzeczy :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Wspaniałe by było bliźniaki :D

Tak [emoji4] a co?

Haha, nieźle! [emoji3] dlatego ja mojemu tylko kiedyś wspomniałam, że piszę sobie na forum, ale on nie wie ma jakim, ani o czym, więc widać może to i lepiej [emoji3]

Kochanie, ale to absolutnie nie jest Twoja wina! Nie możesz siebie obwiniać, takie rzeczy się zdarzają i nic na to nie poradzisz, przecież nie zaklinasz swoich komórek jajowych.

Tyle dobrego... [emoji3] pewnie mało go interesują nasze śluzy i problemy z kuciamba jak to Paraplu mówi [emoji3]

Też tak sądzę, będzie dobrze. Czasem wydaje się to nieosiągalne, ale mija jakiś czas i wszystko się układa [emoji8]

A jeśli o mnie chodzi, zmierzylam dzisiaj tempke :-) kupiłam ten termometr Microlife, który polecałyście i faktycznie 30 sekund i temperatura zmierzona :-) dzisiaj 36,61 i zobaczymy kiedy zacznie rosnąć :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ile kochana kosztował?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

W ogóle to dzisiaj dowiedziałam się, że mój facet na laptopie trafił na staraczki i... przeczytał z dwie strony, jak to skarżymy się na facetów: "widziałem jak piszesz do jakiejś Balbiny, Bulbiny czy jakoś tak, że jem na śniadanie golonko!"
@Bulbasek domyślam się, że o Ciebie chodziło hahaha Balbinko moja [emoji14]

P.s. kochanie jeśli znów przyszło Ci do głowy czytać to babskie forum, to zajmij czas czymś pozyteczniejszym, my tu same głupoty piszemy, narzekamy na samców i takie tam ;) i mimo tej golonki na śniadanie Cię kocham!

Aa tak w ogóle to mam nadzieję, że nie podszywasz się pod żadną staraczke...hmmm...kto mógłby to być...:confused::rofl2::rofl2:
Heh ale się uśmiałam[emoji2] może teraz będzie kontrola? Więc uważaj bo piszesz [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej u mnie 10dpo i biel wizira [emoji18]
Łudzę się ze po prostu jest za wcześnie [emoji18]
Rozmonowalam go w poszukiwaniu cudu [emoji23]

72d78c13f13d1127cf0a79d92f222bbb.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry