reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Na apce musisz wejść w pisanie wiadomości i jest taki kwadracik z górami, klikasz i wybierasz zdjęcie :-)

Balbinka, nie strasz! Nie po to krechy tak pięknie ciemnieją, żebyś panikowała. Tym razem dzidź jest silny i będzie sobie bezproblemowo siedział do października, a Ty matka się nie stresuj [emoji8]

Miśka, pięknie napisałaś, ale dlaczego uważasz, że nie możesz zajść w ciążę? Na pewno możesz, ale jednym zajmuje to więcej czasu, innym mniej. Nie załamuj sie [emoji8] przypomnij mi, robiłaś jakieś badania itp?

Kochana, ja widzę tyle, co na moim teście 3 tygodnie temu, ale okazało się, że to odbarwienie... Mam nadzieję, że u Ciebie to faktycznie cień :-)

@Dariana, bardzo miło że strony Twojego męża, że Ci taką niespodziankę zrobił :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Już teraz jest dobrze :) Dziękuję Kochana :* tylko to pierwsze wrazenie. Akcja nocna kryptonim Balbinka zakończona powodzeniem :D

Dzięki dziewczyny.chciałabym mieć silniejsza wolę.zawsze przed zrobieniem testu myślę sobie a co mi tam ,najwyżej będzie negatyw A potem jestem zla na siebie i tak w kółko.kiedy przestanę robić testy przed terminem okresu!!oj ja naiwna:laugh2:

Oj bo to pewnie tylko moja wyobraźnia.po co go robiłam! !mogłam poczekac:(brzuch mnie boli już 3 dzień tak bardziej niż przed okresem zawsze.już nie robię.jak nie dostanę do piątku to w sobotę rano zrobię.nie chce być furiatka:eek:
Spokojnie, zrób za 2 dni. To był test 25 mogło nie wyjść tak super.

Dzięki dziewczyny.chciałabym mieć silniejsza wolę.zawsze przed zrobieniem testu myślę sobie a co mi tam ,najwyżej będzie negatyw A potem jestem zla na siebie i tak w kółko.kiedy przestanę robić testy przed terminem okresu!!oj ja naiwna:laugh2:
Każda sobie tak obiecuje ale ciekawość silniejsza :D

Dziękuję [emoji8] jutro zaczynam mierzyć tempke, ale pewnie od jutra jakoś :-)

Kochana, mam nadzieję, że się uda, ale jeśli nie, to cyc do przodu i lecicie z tematem kolejny cykl, nie ma co się dołować :-)

Wszystko fajnie ale najbardziej boje się ze znów przede mna wiele tych cykli .....:-(

Witam.się serdecznie z Wami z rana u mnie ladna sloneczna pogoda w koncu juz bliżej wiosny bo zimy to ja strasznieeeeee nie lubie :-) pozdrowionka dla was i milego dzionka

Już teraz jest dobrze :) Dziękuję Kochana :* tylko to pierwsze wrazenie. Akcja nocna kryptonim Balbinka zakończona powodzeniem :D
No mam nadzieję! Wiadomo, że się człowiek stresuje, też bym się zestresowała :-) ale ten brzuch to pewnie objaw tego silnego dzidźka, tak szybko na mamuśkę oddziaływuje :-) uważaj, bo jeszcze bliźnięta Ci się trafią [emoji3]

Też tak mam... Niby myślę sobie, że jak będzie negatyw, to przynajmniej będę wiedziała na czym stoję, a później mi przykro. Tak źle i tak niedobrze...

Spokojnie, zrób za 2 dni. To był test 25 mogło nie wyjść tak super.
Mi tam na 25 to lśniąca biel wychodziła, zero cieni :-) więc może coś jest na rzeczy :-)

Kochane, ja w nocy przeżyłam koszmar :( obudził mnie ogromny ból brzucha. Jak sobie uświadomiłam, że to mnie obudziło mysle: Nie. Tylko nie to... trzymam ten brzuch i zaczyna mi krew do mózgu doplywac. To żołądek. Boli mnie żołądek. Ból był bardzo mocny. Mąż zrobił mi wodę z solą i przeszło jak ręka odjal. zaczęło mi tam bulgotac. Teraz mnie pogonilo do wc. To tylko zoladek...

Ufff....Aż mi się gorąco zrobiło, ale doczytałam do końca :) dobrze że to tylko albo aż rewolucje żołądkowe :p

reklama
Wszystko fajnie ale najbardziej boje się ze znów przede mna wiele tych cykli .....:-(

Witam.się serdecznie z Wami z rana u mnie ladna sloneczna pogoda w koncu juz bliżej wiosny bo zimy to ja strasznieeeeee nie lubie :-) pozdrowionka dla was i milego dzionka
Też bym chciała trochę słońca, to budowa by ruszyła z kopytem [emoji14]
Mnie za to obudziła szarówa i miałam tak zamarznięte auto, że prawie się do pracy spóźniłam, dobrze że M małego dziś do przedszkola odwiózł.

Do góry