reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Moj gin po iui nie chcial robic monitoringu czy pecherzyk pekl, bo powiedzial, ze nie chce zebym sie stresowala, bo zdarza sie czesto tak, ze pecherzyk wypusci jajo, ale nie zapada sie, i nawet dalej jeszcze rosnie... i gin moze nieslusznie orzec ze nie bylo owu i zrobila sie torbiel, a owu tak naprawde byla :)

Hej dziewczyny dopiero was przeczytalam.
Nimiti przykro mi nawet niewiem co napisać wierze ze się ułoży bardzo bym tego chciała.
Oj u mnie kiepsko jestem taka zmęczona i mdłości mnie wykoncza przede mną dni płodne a ochoty brak

Dziewczyny, jesli mialoby mi sie udac w tym cyklu, to zdecydowanie dzisiaj stawiam, że jest implantacja! Temperatura lekko spadla, a nigdy mi nie spada w fazie lutealnej, i mam takie lekkie bole niby miesiaczkowe, dziwne.... :)
Jedynie co, to szyjka nadziei nie daje, bo jakas taka srednio twarda, srednio wysoko i srednio zamknieta.... a powinna byc chyba twarda, wysoko i zamknieta...
ech... dzisiaj dopiero 7dpo.
Może jednak coś się kroi...:-) trzymam kciuki!

A więc tadaaaam melduje się z pozycji świecy. Szybko poszło [emoji28]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha, uwielbiam te meldunki po seksie [emoji3] wyobrażam sobie jak lezycie w tych świecach z telefonem w ręku [emoji3]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj gin po iui nie chcial robic monitoringu czy pecherzyk pekl, bo powiedzial, ze nie chce zebym sie stresowala, bo zdarza sie czesto tak, ze pecherzyk wypusci jajo, ale nie zapada sie, i nawet dalej jeszcze rosnie... i gin moze nieslusznie orzec ze nie bylo owu i zrobila sie torbiel, a owu tak naprawde byla :)
Trzymam kciuki!!! Będziemy odliczać do testu :)

Dziewczyny, jesli mialoby mi sie udac w tym cyklu, to zdecydowanie dzisiaj stawiam, że jest implantacja! Temperatura lekko spadla, a nigdy mi nie spada w fazie lutealnej, i mam takie lekkie bole niby miesiaczkowe, dziwne.... :)
Jedynie co, to szyjka nadziei nie daje, bo jakas taka srednio twarda, srednio wysoko i srednio zamknieta.... a powinna byc chyba twarda, wysoko i zamknieta...
ech... dzisiaj dopiero 7dpo.
No to zaciskamy ✊ ✊ ✊

A więc tadaaaam melduje się z pozycji świecy. Szybko poszło [emoji28]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam już nie cuduje z tą świecą[emoji6]co ma wylecieć wleci. Tylko leżę sobie z pół godzinki z poduszką pod tyłkiem. Chyba że muuusze siku.

Córka właśnie zasnęła i przydałoby się ten teges ale chęci mi brak...Test owu blady śluzu jakoś mało...niby coś kłuje ale już nie wiem czy w ogóle czymś się sugerować...zwłaszcza po tych info o cyklach niby bezowulacyjnych mimo objawów lub owulacyjnych bez objawów...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane juz po wizycie nie mam dobrych wieści 2 tyg temu był pęcherzyk teraz tez był tylko pęcherzyk. Więc ciąży nie ma. Teraz tylko musze czekać na poronienie.

Jeszcze jest nadzieja, nie poddawaj się!

Hahaa kolejna, która nie miała pęcherzyka a owu jest! ;D widzicie jak los płata figle :) mi to samo w tym cyklu :) @Martaldz a Ty się martwisz, że Twój ma 8mm, jak i "bez pecherzykay" można mieć owu :) jesteśmy z siwa żywym przykładem :D

Wiem kochana wiem, już się trochę otrzasnelam, w sumie wg Ovia, okno owu między 4-9.02 więc zgadzaloby się z wielkością pęcherzyka. Cholera wie może coś zdziałamy.

Pokazywałam K usg, tłumacze mu co i jak, że 18 pęcherzyków ([emoji44]), że ten jeden może coś się uda. Patrzę co K robi, a on bierze markera i z 5 robi jeden wielki pęcherzyk i mówi "zobacz jaki piękny urósł". Kochany mój [emoji7], śmiałam się jak głupia.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry